Mystic

Siirry alas

Mystic

Viesti kirjoittaja sininensilmä lähetetty Ma Heinä 13 2015, 07:25

Nimi: Mystic silens (Mystinen hiljaisuus)
Sukupuoli: Naaras

Ikä: Nuori aikuinen
Lauma: Eteläinen lauma
Asema: viestinviejä

Luonne: Mystic on aika ujo eikä se luota kovin hyvin toisiin peuroihin, mutta se yrittää olla kaikille mahdollisimman kiltti ja ystävällinen. Se on aika utelias ja se tykkää kysellä aika paljon, mutta mieluiten selvittää asiat itse. Mystic tykkää olla yksin ja se välttelee tappeluita, riitoja ja paikkoja joissa on paljon muita peuroja. Sen luottamus on kuitenkin helppo saada. Pitää vain olla ystävällinen ja hellä. Mystic herkästi joutuu kynnysmatoksi, mutta joskus se uskaltautuu pistämään vastaan jos joku on epäreilu sitä kohtaan, mutta yleensä Mystic on alistuva ja arka.

Menneisyys: Kun Mystic syntyi sen äiti ja isä kuolivat aika nopeasti. Mystic joutui tekemisiin susien kanssa, mutta joku outo mystinen iso peura pelasti sen. Peura uros kasvatti Mysticin, mutta yhtenä päivänä se oli poissa ja Mystic joutui elämään yksin vaikka oli vielä pieni. Kun Mystic kasvoi ja se matkusteli ympäri maailmaa etsien kotia johon voisi asettua. Nyt se on löytänyt tiensä tänne!

Ulkonäkö: Mystic on kinuskin ruskea. Sen maha on valkoinen ja sorkat pienet. Korvat sillä on aika isot ja ruumiinrakenteeltaan se on solakka ja hento. Mysticillä on valkoisia täpliä selässä.
Pituus 160cm, Säkäkorkeus 90cm
paino 70kg.

Roolipelaaja: sininensilmä

sininensilmä
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Mystic

Viesti kirjoittaja Varpus lähetetty Pe Syys 25 2015, 06:27

Ei hyväksytty.

Hahmon tiedot ovat melko suppeat, joten pyytäisin sinua tarkentamaanniitä hiukan. Jos tarvitset apua niiden kirjoittelemisessa, hihkaise vain ja voin vaikkapa tehdä sinulle apukysymyksiä(:
Ja jos hahmosi nimi on mystinen hiljaisuus, se kirjoitetaan oikeaoppisesti mystic silence
avatar
Varpus
Mode
Mode

Viestien lukumäärä : 1434
Join date : 19.12.2012
Ikä : 20
Paikkakunta : Kuopio

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa