Cielo Downy

Siirry alas

Cielo Downy

Viesti kirjoittaja Nrabsy lähetetty To Joulu 20 2012, 08:03

Nimi: Cielo Downy " Untuvainen maa "
Kutsutaan: Dow, Ciel
Sukupuoli: Uros
Rotu: Valkohäntäpeura 80% x Muulipeura 20%
Ikä: 4,5 vuotias
Lauma: Eteläisen metsän lauma
Asema: Sotilas


Seuranhaku

Luonne: Opasluonne, pystyy opastamaan omasta mielestään helpostikkin eri metsän eläimet oikeisiin osoitteisiin, mutta on myös hyvin jääräpäinen ja jos ei saa haluamaansa tappelee siittä. Yrittää nousta laumansa johtajaksi, mutta kaikki tahtovat Knuutin, jota uros ei voi sulattaa. Mutta ei ole katkera Knuutille, vaan ymmärtää ettei kaikki saa haluaamaansa, muttei voi lopettaa sitä että yrittää saada itsensä kaikkien suosioon. Rakastava osaa myöskin olla, mutta ei rakastu tai ihastu kovin helposti vaan alkaa ujostelemaan niiden seurassa joista on kiinnostunut. Vasoille on lempeä ja isällinen, vaikkei olisikaan niiden isä.

Pituus: 1,7m
Säkäkorkeus: 1,2m
Paino: 100kg
Sarvet: 4 piikkiä, tummanruskeahtavat.

Ulkonäkö: Turkki on hyvin lyhyttä, karheaa ja toffeenväristä. Häntä on mustan värinen, joka juontuu uroksen geeneistä. Selässä menee 9 valkoista laikkua, jotka vähenee kaulaan päin mentäessä, mutta peräpäähän mentäessä monistuvat. Uroksen silmät ovat vaaleanvihreät, joissa on hieman pihkanväriä. Korvat ovat puolipitkät. Uroksen sarvet ovat 4 haaraiset, terävät ja tummanruskeahtavat, ovat hyvin isot ja saattavat takertua pöheikköön helposti. Sarvet kasvavat hieman vielä uroksen vanhetessa. Omistaa oikeallapuolen suutaan ison arven jonka on saanut toisen urospeuran sarvista. Omistaa myös jaloissaan monia sota-arpia kun on pinkonut koko elämänsä pakoon petoeläimiä, sekä sotaa.

Menneisyys: Syntyi Muulipeura emälleen, jonnekkinpäin maapalloa. Tämän isä oli Valkohäntäpeura ja emä Mustahäntäpeura, joten ei syntynyt steriiliksi. Sai kasvaa hyvissä oloissa pienen lauman keskuudessa muiden peurojen kanssa, vaikka olikin ainoalaatuaan. noin 1vuoden vanhana näiden kotimetsään syttyi sota muiden peuralaumojen kanssa. Pisti nokat vastakkain yhden samanikäisen uroksen kanssa, mutta sai selkäänsä, lähtien karkuun vertavuotava haava suunsa päällä. Juoksi yksin ilman ketään seuranaan, tuo samainen urospeura kannoillaan läpi piikkipensaiden. Mistä saikin haavat jalkoihinsa, mutta myös pari sudenpentua yritti kaataa urosta, eivät kuitenkaan onnistuneet. Jatkoi juoksuaan veden äärelle, käyden taas toista peuraa vastaan, lopulta selättäen tuon. Ei jättänyt valinnanvaraa vaan jätti tuon villipetojen armoille. Itse tuo lähti juoksemaan karkuun, päätyen parin vuoden päästä Eteläisen metsän laumaan.

Roolipelaaja: SonyFactory
Muuta
- Factoryn ensimmäinen koskaan tehty peurahahmo
- Toimii Eteläisessä laumassa sotilaana, eli on ensimmäisten joukossa taisteluissa sun muissa.
- Kuva on Goldghostin käsialaa
avatar
Nrabsy
Katkennut sarvi
Katkennut sarvi

Viestien lukumäärä : 389
Join date : 20.12.2012
Ikä : 22
Paikkakunta : Höyhtyähoodz

http://lifeisjustlikeacube.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa