Medora

Siirry alas

Medora

Viesti kirjoittaja Varpus lähetetty Ke Joulu 19 2012, 05:59N I M I: Medora
K U T S U M A N I M I: Meddis
N I M E S T Ä: Väännös sanasta meadow
S U K U P U O L I: Naaras
I K Ä: 3v.
L A U M A: Eteläisen metsän lauma
A S E M A: Ei erityistä asemaa
P I T U U S: 155cm
S Ä K Ä: 90cm
P A I N O: 70kg

U L K O N Ä K Ö:
kuva
Naaraan profiili on siro ja kapoinen. Medoran sievien lihasten päällä ei ole juuri nimeksikään rasvaa.
Kauriin pitkät hoikat jalat ja kapeat suklaanruskeat sorkat sopivat mukavasti kaiken kapeuden jatkoksi.

Medoran ruumis on notkea ja selkä on taipunut pienelle kaarelle jalkojen ylle.  Sillä ei ole mitenkään valkohäntäkauriille ominainen pitkä vartalo, vaan melko lyhyt runko, johon tuo hieman pituutta kapea kaula.
Naaraan pää on suoralinjainen ja kapea kera pienen turvan, sekä suurie mustien silmien.
Nuori neito on aina ollut ylpeä erityisen tuuheista ja pitkistä ripsistään.

Medora on väritykseltään vaalean beigen ja valkean sekamelska. Naaraan suurehkoja valkeita pilkkuja hädintuskin näkee muutenkin vaalean karvan seasta. Beige taittuu kaulaan ja vatsaan hitaasti valkoiseksi. Hieman kontrastia tuo otsasta hännän päähän kulkeva tummanruskea juova, tummanruskeat korvantaukset ja jalat.
Meddiksen turpa on yhtä korpinmusta, kui tämän mustien tähtien tavoin kimmeltävät silmät.
Naaras kantaa kaulassaan äidiltään saamaansa ryntäille ulottuvaa kaulakorua, jossa on kultahelmeen upotettu pinkki ja sininen höyhen. Se on kauriille rakkaampi, kuin mikään muu.

Medoralla on toisessa korvassaan lovi, sekä kyljessään kaksi ristikkäin kulkevaa arpea.L U O N N E:

Joskus Medora oli luultavasti metsän iloisin pikku pörriäinen, joka höpötti höpöttelemistään, eikä vierastanut ketään.
Kohtalon oikut kuitenkin puuttuivat peliin. Elämän kolhut muuttavat iloisimpiakin yksilöitä.
Nyt Medoran olemuksessa on uutta vakavuutta ja surumielisyyttä. Naaras ei enää hymyile niin paljon ennen. Naaraan olemuksessa on outoa surumielisyyttä ja kauris on yhä useammin omissa maailmoissaan.
Tähän on yksi hyvä syy: Knuut. Naaras tietää, ettei voi koskaan saada haluamaansa ja olla enää normaalisti hirvaan lähellä, kun tällä on uusi puoliso. Medora ei edes kerennyt tunnustaa tunteitaan johtajaa kohtaan, kun oli jo liian myöhäistä. Ja nyt naaras ei yksinkertaisesti voisi enää kertoa, sillä sehän vain vaikeuttaisi tilannetta entisestään.
Juuri näiden murheiden takia naaras on allapäin.

Naaraan viime aikoina päin pusikkoa menneen elämän myötä kauriista on tullut paljon vahvempi ja itsenäisempi, kuin ennen.
Medora ei enää anna elämän riepotella itseään samalla tavaa kuin ennen, eikä se ole enää yhtä avuton vaarallisissa tilanteissa.
Naaras on vakaasti päättänyt pysyä hengissä, eikä suostu pelkäämään itseään alistaneita viiraavia hulluja. Pelko on muuttunut vakavaksi valppaudeksi. Naaras tarkkailee tavallista enemmän kanssaolijoidensa liikkeitä ja silmäilee hirvaiden teräviä sarvia. Juuri sellaisista sarvista naaras sai arvet kylkeensä, joten tarkkaavaisuus on ihan aiheellista.
Meddis on alkanut osoittamaan kiinnostusta taistelutekniikoihin ja itsepuolustuksen opetteluun. Tosin kukaan ei ole vielä ollut halukas opettamaan naarasta, sillä on kokenut tämä olevan liian heiveröinen moisiin. Medora haluaisi vain oppia puolustamaan itseään, ettei kauriin tarvitsisi koko ajan hääriä suojelevien sarvien alla. Naaras haluaa oppia vastustajiensa heikot kohdat ja tulla vahvaksi oman elämänsä herraksi.
Yksi piirre naaraassa kaiken jäkeenkin on ja pysyy, eikä se lähde pois kulumallakaan. Itsepäisyys. Medora on päättänyt tulla vahvaksi soturiksi ja aikoo myös tehdä sen vaikka henkensä uhalla. Naaras on valmis menemään vaikka syvälle Pohjoisen lauman suonsilmäkkeeseen saadakseen haluamansa.

Noihin unelmiin on vielä matkaa, ja vaikka naaraan hymy ei ole enää niin herkässä kuin ennen ei entinen Meddis ole aivan kadonnut. Naaras on yhä sama vanhan ilopilleri, mutta se on vain siirtynyt vähän syrjempään kaiken muun tieltä.
Kyllä naaraan saa yhä hymyilemään, joskin se on vielä hieman suuremman työn alla.

Moni asia on säilynyt ennallaan. Medora vihaa talvea, rakastaa lämpöä ja Knuutia, sekä ei voi vastustaa pieniä vasoja.
Joskus Medora voi hetkeksi unohtaa surutyönsä leikkiessään vasojen kanssa ja vahtiessaan näitä lapsenvahtien apuna. Naaras on yhä innokas osallistumaan juhlien suunnitteluun ja laumaelämään.
Loppujen lopuksi naaras on yhä sama vanha Meddis, eikä muuksi muutu.


M E N N E I S Y Y S:

Meddis syntyi Eteläisen metsän laumaan. Sen isä oli kuollut jo kauan naaraan syntymistä, mutta sillä oli turvanaan lempeä ja kaunis äiti. Medora sai jo pienenä vasana äidiltään tuon kaulakorun. Naaraan äiti oli saanut korun pitkältä seikkailultaan nuoruudessaan.
Medora kasvoi onnellisena äitinsä kanssa ja oppi pian tarkkaavaiseksi ja nopeaksi valkohäntäpeuraksi.
Eräänä päivänä nuo taidot tulivat käyttöön. Kolmen suden lauma oli eksynyt vaellusretkellään Häivähdykseen ja juuri Medora sattui äitinsä kanssa osumaan nälkäisten petojen tielle. Vuoden ikäinen naaras oli nopea ja pääsi karkuun, mutta vanhuuden vaivoja kärsivän äidin kohtalo ei ollut niin ruusuinen. Sudet saivat vanhan peuran helposti kiinni ja tappoivat sen. Medora kärsi vakavasta masennuksesta ja se laihtui langanlaihaksi. Sitten se tapasi erään itsensä ikäisen vaeltajan, Corenin. Coren oli elämänvoimaa puhkuva nuori valkohäntäpeurauros, joka sai Medorassa heräämään toivon kipinän. Coren oli Meddiksen kanssa muutaman kuukauden ja naaras toipui takaisin entiseen, ilopilleripersoonaansa.
Sitten vaeltamishaluinen Coren päätti jatkaa matkaa. Kaksikko hyvästeli ja Meddis jopa itki uroksen perään parin päivän ajan. Se oli nimittäin ehtinyt ihastumaan karismaattiseen urokseen.
Nyt naaras aloitti tavallaan uuden elämän ja alkoi taas nauttia siitä. Naaras muuttui taas iloiseksi ja jatkoi elelyään Häivähdyksessä aina valppaana ja uteliaana.

F A N - A R T:
1 2 3

M U U T A: Medoran asema Eteläisen metsän laumassa on joskin häilyväinen. Teknisesti naaras on tavallinen laumalainen. Mutta Meddis osallistuu hyvinkin ahkerasti lauman rituaalien järjestelyyn, vasojen hoitoon ja jopa lauman vanhimpien auttamiseen. Naaras tuntee kaikki laumalaiset ja pitää tavallaan lukua laumalaisista. Kauris on siis kaikessa tavallisuudessaan lauman johdon silmissä arvokas yksilö ja se näkyy muissakin laumalaisissa: Vaikka Meddis on nuorehko, se on saanut vakaan ja arvostetun aseman laumassaan ja on suhteellisen tunnettukin.
Ottovasa: Nitka


Pelaaja: Skitzo
avatar
Varpus
Mode
Mode

Viestien lukumäärä : 1434
Join date : 19.12.2012
Ikä : 20
Paikkakunta : Kuopio

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa