Rääpäle

Siirry alas

Rääpäle

Viesti kirjoittaja Emmi lähetetty Ma Heinä 29 2013, 10:37Nimi: Rääpäle

Lempinimi: Mau

Ikä: 11 kk

Sukupuoli: Naaras

Rotu: Valkohäntäpeura

Lauma: Laumaton

Asema: -

Ääni (täysikasvuisena): Taylor Swift

Tunnusbiisi: Wake me up - Avicii, Ei saa kesyttää - Suvi Teräsniska

Ulkonäkö:

Turkki: Maun turkki on kaksivärinen, keltaruskea ja valkoinen. Suurin osa Maun turkista on keltaruskeaa, valkoista hänellä on koko häntä, osa kaulaa ja päätä lukuun ottamatta korvia ja kuonoa, etujaloissa turkki sorkista ylöspäin hieman nilkkojen yli ja takajaloissa polvitaipeeseen asti. Valkoinen alue Maun päässä näyttää kuin hänellä olisi jonkinlainen huppu. Maun turkki on pehmeää ja pörröistä, osittain johtuen nuoresta iästä. On Maulla muutenkin sametin pehmeä turkki. Erityisen pörröinen on Maun iso, valkoinen häntä. Turkki on erittäin hyvälaatuista, ja kun Mau on täysikasvuinen turkki kiiltävää ja helposti hoidettavaa.

Pää: Maun pää on iso ja pyöreä, luonnollisestikin. Kuono on vielä lyhyt mutta tuskin se siitä kasvaakaan, ja nenä on pikimusta. Maun korvat ovat todella isot, johtuen osittain nuoresta iästä. Korvat luultavasti pienenevät naaraan kasvaessa. Maun silmät ovat isot ja vasamaiset. Niiden väri on armeijanvihreä. Maun kaula on oikein pitkä. Mau näyttää kasvoiltaan suloiselta ja söpöltä, mutta yleensä hänellä on kasvoillaan vakava ja keskittynyt ilme.

Rakenne:
Säkä: 93 cm (täysikasvuisena)
Pituus: 161 cm (täysikasvuisena)
Paino: 85 kg (täysikasvuisena)
Mau olisi aikuisena melko pienikokoinen ja laiha. Mutta nyt hänellä on tavallisen, tosin normaalia laihemman, vasan ruumiinrakenne. Maulla on pitkät jalat ja laiha keskivartalo. Huonoina kuukausina Maulla on kevyesti näkynyt kylkiluut. Maun jalat ovat lihaksikkaat sillä naaras joutuu juoksemaan usein, yleensä pakoon suututtamiaan aikuisia tai petoja. Pedoista näkyy myös merkkejä naaraan ruumiissa, sillä hänellä on neljä kynnen tekemää viiltoa vasemmassa takareidessä ja kaksi lovea vasemmassa korvassa.

Luonne:

-Ensimmäinen vaikutelma Mausta on suloinen ja söpö vasa joka luultavasti myös käyttäytyy sen mukaisesti. Ystävällisesti ja kiltisti. Arvaa uudestaan. Jos joku edes uskaltaa lässyttää tai puhua Maulle kuin vauvalle, saa varmasti kertalaakilla törkeyksiä naamalleen. Maun kielenkäyttö on nuoren hirvaan tasolla. Pahasuisen sellaisen. Maun asennetta ei kyllä voi ihmetellä, koska pieni naaras on vasasta asti pakotettu itsenäiseksi ja kohtaamaan maailma ilman mitään apua tai tukea. Välinpitämätön äiti ei varmasti olisi välittänyt vaikka Mau olisi kuollut hänen silmiensä edessä. Siksi, koska Mau oli vasta pieni, äidin asenne maailmaa kohtaan on tarttunut häneenkin. Eli Mau on itsevarma ja temperamenttinen, mutta kylmä eikä välitä maailmasta tipan vertaa. Hän ei tiedä maailmassa olevan hyvääkin koska kukaan ei ole koskaan näyttänyt niin olevan.
Maulla on tarkat silmät ja hän on viisas. Naaras osaa soveltaa kaikkea oppimaansa ja keksii itse uusia tapoja tehdä asioita. Itse oppiminen oli selviytymiskeino pienenä joten Maun on ollut pakko oppia nopeasti. Muuten kuoli nopeammin kuin ehti sanoa ”itikka”. Mau ei halua liittyä laumaan koska hän ei halua tukeutua keneenkään vaan elää riippumattomana mistään.

Mau ei ole henkisesti vasa, mutta häntä ärsyttää että fyysisesti hän on. Mau haluaakin nopeasti kasvaa isoksi aikuiseksi, sellaiseksi jota ei yritetä paapoa koko ajan. Mau vakuuttaa itselleen joka päivä, että hän tulee pärjäämään jatkossakin yksin kuten on tähänkin asti. Mutta sillä vakuuttelulla hän vain yrittää peittää tarpeensa rakkauteen. Ilman rakkautta kasvanut vasa on kuin tyhjä kuori, ja sellaiseksi Mau itsensä tuntee. Mustaksi aukoksi mitä yksikään asia tai henkilö ei voi täyttää. Hänen unelmansa onkin kasvaa vahvaksi, täyttää iso aukko sydämessään ja elää ensimmäistä kertaa koskaan onnellisena.

Menneisyys:

-Maun äiti Belle oli yksikseen Häivähdyksessä elävä laumaton joka vihasi maailmaa yli kaiken. Kerran eräs toinen laumaton uros raiskasi naaraan, saattaen tuon tiineeksi. Belle ei halunnut vasaa vaivoikseen, muttei keksinyt tapaa estää tiineyttä. Niinpä hän kantoi ja synnytti vasansa katkerana. Belle olisi halunnut hylätä vasansa, muttei ollut tarpeeksi sydämetön. Niinpä hän otti vasan mukaansa, nimesi hänet Rääpäleeksi ja vihasi tytärtään tuon joka elinhetki, syyttäen Mauta siitä että Belle menetti vapautensa. Belle teki pikku vasalleen selväksi että tuo ei ollut haluttu eikä naaras myöskään huolehtinut Mausta. Mau sai itse huolehtia itsestään. Toki Belle imetti vasaa, mutta hän piti sitä vastenmielisenä ja vieroitti Maun siitä nopeasti. Vanhempana, kun hän oli vieroittunut, Mau tarkkaili äitiään ja etsi ruokaa itse. Belle ei vaivautunut auttamaan.

Kun Mau oli 9 kk vanha, ilves hyökkäsi hänen kimppuunsa. Belle oli kauempana joten hän ei voinut nähdä tapausta. Mau oli ollut syömässä saniaista kun ilves oli hypännyt puusta hänen vierelleen. Ilves oli raadellut vasan takareittä ja Mau oli kaatunut maahan. Hän oli huutanut äitiä vaikka oli ollut melkeinpä varma ettei Belle auttaisi. Mutta Belle kuitenkin juoksi paikalle ja potkimalla ajoi ilveksen pois Maun kimpusta. Häkeltyneenä ja onnellisena Mau oli kiittänyt Belleä, luullen että tuo viimeinkin rakasti häntä. Mutta Belle oli painanut Maun maahan asti ja vetäissyt terävällä sorkallaan lovet Maun korvaan. Hän oli sanonut että Mau ei saisi enää häiritä häntä kun hän söi.  Mau oli järkyttynyt ja jäänyt vain makaamaan maahan pitkäksi aikaa kunnes Belle oli tullut hakemaan hänet.  Mau ei voinut uskoa että Belle oli syyttänyt häntä ilveksen hyökkäyksestä. Silloin hän oli tehnyt päätöksensä lähteä. Belle oli aikeissa lähteä Häivähdyksestä, ja lähtöpäivän aamuna Mau oli lähtenyt taakseen katsomatta.
Mau on elänyt yksin nämä pari kuukautta, eikä hän ole kuullut äidistään mitään. Onneksi, sillä Mau haluaa vain unohtaa menneisyytensä ja katsoa eteenpäin kohti parempaa tulevaisuutta.

Pelaaja: Emmi


Yöllä lehdossa istuessa, yötaivaalla otavan loistaessa, voi kaikkein pieninkin olla vahva.

Hahmoideat: Atlas, Emil


Seuranhaku, Emmin retket, Emmin nopsien suhteet, Emmin kaikki ropehahmot
avatar
Emmi
Nupupää
Nupupää

Viestien lukumäärä : 61
Join date : 26.07.2013
Ikä : 20
Paikkakunta : Joensuu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa