Taurus - Taktikko

Siirry alas

Taurus - Taktikko

Viesti kirjoittaja Alfawolf lähetetty To Heinä 25 2013, 13:32

Tauruksen säkäkorkeus on Bittersweetin luvalla myönnetty ylärajaa korkeammaksi.
(maksimi säkäkorkeus 130 cm ja Tauruksen 136 cm) Virallinen lupa myönnetty: 26.07.2013Nimi• Taurus
Lempinimi• -
Nimen alkuperä• Härkä (latinaksi Taurus) on yksi eläinradan tähdistöistä. Se sijaitsee Orionin, Kaksosten ja Ajomiehen tähdistöjen lähellä. Härän tähtikuvio on merkittävä tähdistö pohjoisen pallonpuoliskon talvisella taivaalla.
Ikä• 4.5 vuotta
Sukupuoli• Uros
Laji• Valkohäntäpeura

Lauma• Pohjoisen lauma
Asema• TaktikkoUlkonäkö
Taurus on ulkomuodoltaan hyvin vaikuttava peura jo senkin vuoksi, että se on suurikokoinen ja rotevarakenteinen. Peurahirvas on korkea, mutta ruumiiltaan verrattain lyhyt, joskin tämä on hirvaalle vain etu, sillä lyhyt, vankka ruumis on räjähtävän voimakas ja Taurus onkin vaarallinen vastus toisille hirvaille ja peuraa saalistaville pedoille. Rotevaa ruumista kannattelevat hirvaan voimakkaat, lihaksikkaat jalat ja terävät, suuret sorkat. Taurus ei silti ole kömpelö rotevuudestaan huolimatta, vaan sen liikkeet ovat hyvin sulavia ja hirvas onkin kokoonsa nähden yllättävän ketterä.
Tauruksella on voimakas, maskuliinisen leiman omaava, koveramallinen pää, josta katsovat hirvaan kapeat, kalpeansiniset silmät. Tauruksen sarvet eivät ole varmasti Häivähdyksen vaikuttavimmat koon puolesta, mutta minkä hirvas häviää sarvien koossa, sen se voittaa sarvien kestävyydessä, jämerät ja kohtalaiset tukevarakenteiset sarvet kestävät rajujakin iskuja. Hirvaan sarvet ja sorkat ovat väriltään likaisenbeiget ja sarvet ovat aina täynnä naarmuja ja juomuja kestetyistä iskuista.
Hirvaan karva on paksua, sileää ja kohtalaisen kiiltävää. Karva on aavistuksen pidempää hirvaan kyynärissä, hartioilla ja takamuksessa.
Tauruksen karvapeite on pääväriltään sinertävänharmaata, hirvaan päälaen, selän ja lapojen ollessa tummanharmaat, lähes mustat. Hirvaalla on valkeaa vatsassaan, jalkojensa sisäpinnoilla, häntänsä alapuolella, silmiensä ympärillä, kaulassaan ja mustan kuononsa ympärillä, sekä valkeat laikut otsassa silmien yläpuolella. Myös jaloissa on hiukan valkeaa. Tauruksen vasemmassa hartiassa on kaksi melko syvää, epätasaista arpea ja hirvaan oikean silmän yli menee kaksi ohutta, pitkää arpea.

Säkäkorkeus• 136 cm
Ruumiin pituus• 152 cm
Paino• 145-150 kg

Luonne
Taurus on perusluonteeltaan hyvin vaarallinen, hirvas on häikäilemätön ja julma, eikä näe mitään keinoja vääriksi tavoitellessaan omaa etuaan tai asioita joita tahtoo. Taurus ei silti vaikuta täysin paatuneelta kun sen kanssa puhuu, mutta tämä on vain ulkokuorta, sillä hirvas on hyvin karismaattinen synkästä sydämestään huolimatta ja Taurus onkin oiva taktikko juuri siitä syystä. Hirvaalla on nopea, älykäs mieli ja se kehittelee nopeasti hyvinkin toimivia suunnitelmia, jopa silloin kun toiset peurat ovat murtua paineen alla.
Koska voimakkaalle peuralle on suotu myös puheen lahja, osaa hirvas lietsota joukon joko raivon tai riemun partaalle niin tahtoessaan. Taurus osaa puhua lähes aina tilanteen vaatimalla tavalla ja osaa myös arvioida, mikä olisi oikea tapa lähestyä kutakin tilannetta.
Jos olet päässyt edes lähelle sellaista henkilöä, joka voidaan laskea hirvaan ”tuttavaksi” voi Taurus olla hivenen pehmeämpi sinua kohtaan, mutta mielipiteensä hirvas kertoo yhtä suoraan kuin aina ja koskaan ei voi harmaaturkkiin täydellisesti luottaa. Jos se hyötyy eniten parhaimman ystävänsä pettämisestä, hirvas tekee sen empimättä. Laumassaan Taurus onkin niin pelätty, kunnioitettu, ihailtu kuin vihattukin yksilö mutta Taurus kokee, että mitä voimakkaampia sitä kohti kohdistetut tunteet ovat, sita voimakkaampi on hirvaan asema.
Taurus ei hyväksy tappiota vaihtoehdoksi ja se suorastaan vihaa häviämistä ja voittaakseen hirvas onkin valmis lähes mihin tahansa.
Taurus arvostaa vain fyysisesti vahvoja, voimakkaita yksilöitä, mutta vahvat luonteet harvemmin tulevat toimeen hirvaan kanssa tai Taurus niiden, sillä uros on itse hyvin itsepäinen ja vahvaluontoinen eikä yleensa anna asenteestaan piiruakaan periksi. Naaraiden kohdalla hirvas ei tee lähes koskaan poikkeuksia, sen mielestä naaraan tulee olla fyysisesti terve ja vahva sekä kasvattaa terveitä, vahvoja jälkeläisiä, mutta ei muuta. Taurus ei voi sietää naaraiden nousemista korkeammille asemille ja ilmaisee kyllä mielipiteensä selvästi, mutta kuitenkin kyllin hienovaraisesti, ettei hirvaan luonteen koko rumuus paljastu. Vasoista hirvas ei suuremmin pidä ja vain vahvat, voimakkaat vasat kiinnostavat hirvasta ja näitäkään kohtaan hirvas ei yleensä jaksa osoittaa mielenkiintoaan kovin näkyvästi.
Etelän laumaa ja sen jäseniä kohtaan Taurus osoittaa aina halveksuntansa, mutta tarpeen niin vaatiessa sujuvapuheinen hirvas osaa valehdella hymyillen meren taivaaksi ja itsensä vaaleiden täpläturkkien parhaimmaksi ystäväksi.

Menneisyys
Taurus syntyi pohjoislaiselle emälleen normaalisti toukokuun lopulla kuten useat muutkin vasat. Hirvaan isä oli ollut Pohjoisen lauman yksi varajohtaja, mutta oli menehtynyt edellisenä talvena sairastuttuaan.
Taurus kasvoi normaalin vasan lailla, vaikka se oli hiukan ikätovereitaan suurempi ja vahvempi. Hirvaan mieltymys rajuihin, muita vasoja mahdollisesti satuttaviin leikkeihin ajoi hirvaan emän Kuusipolun opettamaan pojalleen paljon eri asioita saadakseen tämän purkamaan energiansa ja tarmonsa muualle. Kuusipolku ei kuitenkaan huomannut, että suuressa rakkaudessaan vasaansa kohtaan hän tuli epäterveellä tavalla ruokkineeksi Tauruksen kunnianhimoa ja voimakasta luonetta. Tauruksen kasvaessa Kuusipolku kieltäytyi huomaamasta, millainen Tauruksesta oli kasvamassa, vaikka hirvas valehteli äidilleenkin aina, jos siitä jotain hyötyi. Ikätoveriensa keskuudessa Taurus oli pelätty, kadehdittu ja jopa, ironista kyllä, myös ihailtu hirvas, joka hankki itselleen aina sen, mitä halusi.

Kun Taurus sai ensimmäiset sarvensa, se alkoi niittää mainetta väkivahvana puskijana, jolle harva ikätoveri pärjäsi. Tauruksen sarvet olivat muutaman ensimmäisen vuoden hauraammat kuin nykyisin ja niiden haarat murtuivat puskukilpailuissa usein, mikä tosin ei yleensä estänyt hirvasta, painvastoin, se puski kahta kauheammin rikkinäisillä sarvillaan.
Toisena kesänään muutama vuotta vanhempi hirvas alkoi pilkata Taurusta sen katkaistua toisesta sarvestaan jälleen haaran. Taurus ei antanut vihansa näkyä päällepäin, vaan se puhui itsensä hirvaiden ystäväksi ja ansaitsi niiden luottamuksen. Sitten, yksi toisensa jälkeen, Taurus kosti sitä pilkanneille hirvaille. Yhden Taurus haastoi otteluun ja viskasi toverinsa alas kielekkeeltä taistelun tiimellyksessä, puhuen tapahtuman onnettomuudeksi. Toisen hirvaan Taurus johdatti suoraan metsästäjän eteen, annettuaan ensin ymmärtää, että johdattaisi toisen kanssaan turvaan. Kolmannen, eniten Taurusta aikanaan pilkanneen hirvaan Taurus sai karkotetuksi laumasta kun hirvas käänsi suuren joukon pohjoisen peuroja toista vastaan valehtelemalla.

Kolmantena kesänään Tauruksen sarvet saavuttivat nykyiset mittansa ja samana kesänä hirvas raivasi itselleen paikan Pohjoisen lauman taktikkona, jossa virassaan se on toiminut tähän päivään asti. Taktikkona olo ei täydellisesti sammuta hirvaan kunnianhimoa, mutta virkansa puolesta hirvas saa juonia ja pähkäillä niin paljon oman ja lauman edun eteen, että tällä hetkellä se on kohtalaisen tyytyväinen elämäänsä.

Muuta
- Tauruksella on useita vasoja monien eri naaraiden kanssa, mutta hirvas ei juurikaan ole vasoihinsa yhteydessä.
- Tauruksella on melko matala, baritonitasoinen ääniala. Hirvaan äänenä onkin Gaston (Esa Ruuttunen) elokuvasta Kaunotar ja Hirviö
- Hirvaan tunnuskappale >Klik<
-Hirvaan normaalia hivenen korkeampi säkäkorkeus on sovittu ylläpidon kanssa.

Pelaaja•  Alfawolf


~Paha on palkittava oikeudella, hyvä hyvällä~

•Seuranhaku

Tulossa Lyra & Cassiopeia
avatar
Alfawolf
Sarviaan kasvattava
Sarviaan kasvattava

Viestien lukumäärä : 190
Join date : 29.01.2013
Ikä : 28
Paikkakunta : Pääkaupunkiseutu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa