Miten luon sivulauman?

Siirry alas

Miten luon sivulauman?

Viesti kirjoittaja Katkeransuloinen lähetetty Pe Heinä 05 2013, 17:42

Sivulauman luominen pähkinänkuoressa. Lisätietoa aina saatavilla yksityisviestillä!

Ohjeistus kotisivuilta:
Bittersweet kirjoitti:Sivulaumat:
Pelaajilla on mahdollista luoda erillisiä sivulaumoja, jotka ovat huomattavasti Eteläisen -ja Pohjoisen metsän laumoja pienempiä. Sivulaumoilla pitää olla oma päätavoite, jotta ne hyväksytään mukaan peliin. Mikäli olet kiinnostunut luomaan sivulauman ota yhteys joko sähköpostilla yllpitäjään tai keskustele yksityisviestitse foorumilla.

Ensimmäiseksi: Kun mieleesi on tullut idea, jonka voisi toteuttaa sivulaumana ota suoraan yhteys ylläpitäjään yksityisvietillä tai s-postilla. Asiasta keskustellaan ja mietitään yhdessä onko tällä hetkellä sopiva tilanne toteuttaa lauma, miten se edistää Häivähdystä ja onko laumalla tarpeeksi hyvä päätavoite.
Toivottua olisi, että lauman jäsenillä olisi joku yhteinen ominaispiirre (luonteenpiirre, väritys, joku muu?), joka kertoisi Eteläisille ja Pohjoislaisille että nämä kauriit kuuluvat pienempään laumaan. Lauman päätavoiteeksi ei riitä, että lauma hallitsee tiettyä aluetta Häivähdyksessä.

Toiseksi: kun sivulauma on hyväksytty peliin, sivulauman haltia saa itselleen erottuvan ominaisvärin ja laumalle tilannekatsauksen, jonka hallitseminen ja päivittäminen jää hänen heinikseen. Pitää siis ottaa huomioon, onko sinulla aikaa päivittää esimerkiksi tilannekatsausta.

Kolmanneksi: uudet pelaajat eivät voi liittyä ensimmäisellä hahmollaan sivulaumaan, vaan sivulauman jäsen voi olla toinen/kolmes/neljäs jne. hahmo. Sivulauman hahmot hyväksytään normaalin hyväksymisen kautta Bittersweetin toimesta, ellei toisin ole lupaa.

Mikäli olet varma suunnitelmistasi sivulauman suhteen, ja haluat lähettää virallisen hakemuksen: käytä alla olevaa pohjana. Ilman varsinaista hakemustakin voi aluksi ottaa yhteyttä, mutta hakemus täytetään ennemmin tai myöhemmin että voidaan sivulauma hyväksyä peliin. Pelaajan lähettämät perustelut julkaistaan yleisesti kaikkien pelaajien nähtäville, kun sivulaumalle etsitään pelaajia. Ilman lopullista hakemusta sivulaumaa ei missään nimessä hyväksytä.

Minusta tulisi hyvä sivulauman haltia, koska...

Sivulaumani nimi on...

Sivulaumaani johtaa ? ja hän on luonteeltaan.. (kerro luonteenpiirteet tiivistettynä, ja/tai liitä myöhemmin koko tiedot)

Sivulauman päätavoite on...

Sivulaumassa hahmoja yhdistää...

Sivulauma tukee Häivähdystä pelinä...

Olisi toivottua, että mikäli en koe pelaajan ehdottamaa sivulaumaa vielä tarpeelliseksi, se ei tarkoita ettei laumaa voisi myöhemmin hyväksyä. Jokainen idea on hyvä ja varmasti ideoitu Häippärin kehittämiseksi, mutta sitä ei pakolla syystä tai toisesta hyväksytä. Hylkäämisen syy voi olla niinkin yksinkertainen, että Häivähdyksessä ei ole sellainen tilanne että kyseistä sivulaumaa tarvitsisi.
» Seuranhaku » Aikajanat » Suhteet »
Tulossa:
avatar
Katkeransuloinen
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 1480
Join date : 17.12.2012
Paikkakunta : Pääkaupunkiseutu

http://www.haivahdys.arkku.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa