Huurre

Siirry alas

Huurre

Viesti kirjoittaja Selimi lähetetty La Kesä 08 2013, 12:37

Nimi: Huurre
Skp: Uros
Ikä: 1kk-3kk
Laji: Valkohäntäpeura
Lauma: Pohjoinen lauma
Asema: Ei ole
Tunnari ja ääni (vasa): *klick*

Luonne: Huurre on hyvin monipuolinen nuori vasa. Enimmäkseen tuo tykkää harjotella leikkitappeluita matalalla riippuvien puidenoksien avulla. Pikkuherralla itsellään ei ole vielä sarvia joten oikeat leikkitappelut saisivat tuon pään vain särkemään. Pehmeät oksat ovat siis parempi vaihtoehto. Nuorikko on ystävällinen ja utelias pikku vasa. Hän pitää paljon kaksoissisarestaan Kuunkajosta. Huurre on myös kapinallinen ja itsepäinen tapaus. Tuon piirteen vasa on perinyt varmaankin isältään. Huurre suuttuu aika herkästi ja tuo on hyvinkin omistushaluinen. Hän haluaisi täysi-ikäiseksi kasvettuaan päästä ensin sotilaaksi, sitten komentajaksi ja lopulta johtajaksi. Ne ovat kuitenkin vain toiveita. Eihän sitä voi tietää totutuuko vasan unelma joskus. Iloinen ja pirteä vasa pitää leikkimisestä ja uskaltaa puhua kaikille. Hiukan ujo kyllä saattaa olla, mutta ei ala liikoja aristelemaan ketään. Tuo osaa olla hyvin tunteellinen eikä pelkää kertoa tunteistaan. Tuo on hyvä ja sukkela valehtelemaan ja osaa olla hyvinkin raivostuttava pikku penikka. Huurre rakastaa kepposia ja hän tekeekin niitä yhtenään. Tuo on helposti yllytettävissä ja tuo on hyvin kokeilunhaluinen, joten ei olisi ihme vaikka tämän löytäisi syömässä kärpässieniä metsästä. Tuo on myös jokseenkin itserakas ja tuo laittaa itsensä (ja ulkonäkönsä) aina etusijalle.

                                                                           
Ulkonäkö: Huurre on väritykseltään lähestulkoon valkoinen. Turkki on kuitenkin hiukan kellertävä. Jaloissa on pikimustat, hiukan ruskeaan taittuvat ”sukat”. Pikku herran silmät ovat syvän violetit, hiukan siniseen taittuvat. Ruumiinrakenne on hyvin sopusuhtainen. Tuo omaa vasalle ominaiset pitkä ja hontelot jalat, mutta jokseenkin tanakan ja voimakkaan rungon. Pää on vielä hiukan kolmiomainen, mutta sen muoto muuttuu nuorikon kasvaessa. Päässään sillä on pienet kohoumat joista puhkeaa vielä jonain päivänä hyvinkin suuret sarvet. Tuon turvassa on myös mustaa. Selässä tuolla menee tummanruskea siima hännänpäähän asti. Siima alkaa jostain otsan tienoilta, korvien välistä. Valkohäntäpeuran tyypillinen valkea hännänalus on myös nuorella hirvaalla.

Nykyisyys: (Tämä on menneisyyden tilalla) Huurre liikkuu lähes yksinomaan sisarensa Kuunkajon kanssa. Tuo kuuluu kuitenkin myös nuorten hirvasten porukkaan. Pikkuherra on tuosta porukasta vanhin ja rotevin joten hän toimii ns. johtajana tuolle jengille. Porukka tekee pahojaan poissa aikuisten silmistä ja harvemmin noita saadaan kiinni ilkitöistään. Kuitenkaan eivät nämä mitään kovin vakavaa tee. Huurteen äiti on Lumililja ja isä Halla. Tuo ajattelee että hänen vanhempansa ovat noloja eikä siis arvosta noita paljoakaan. Huurteen vanhetessa arvostus vanhempia kohtaan tulee kuitenkin kasvamaan.


Muuta:
-Huurre ja Kuu ovat syntyneet 8.6.2013
-Hahmon tiedot tulevat kehittymään vielä paljon sen elinaikana
-Hahmoni Lumililjan ja Haikon hahmon Hallan jälkeläinen
-Kuudes hahmoni Häivähdyksessä
-Luontipäivä: Virallisesti esittely on kirjoitettu loppuun 2.6.2013 klo 15.15
-Kuuluu ensimmäisiin Häivähdyksessä -pelin aikana- syntyneisiin hahmoihin


Lumililja~Andromeda~Aavesointu~Ennus~Huurre
Tulossa: Kide/Myski/Pyry/Nuppu/Nietos
avatar
Selimi
Sarvipää
Sarvipää

Viestien lukumäärä : 615
Join date : 06.01.2013
Ikä : 18
Paikkakunta : Oulu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa