Mistelinoksa

Siirry alas

Mistelinoksa

Viesti kirjoittaja Katkeransuloinen lähetetty Ti Joulu 18 2012, 10:41


Mistelin vanha kuva

» Nimi: Mistelinoksa
» Kutsumanimi: Misteli
» Sukupuoli: Naaras ♀
» Ikä: 4-vuotias
» Lauma: Pohjoinen lauma
» Asema: Vasavahti

• Mistelinoksan aikajanaan ja suhteisiin.

» Luonne:
Tästä tummasta kaunottaresta saa ensisilmäyksellä suhteelliseen kauniin ensivaikutelman, mutta se joka hänet ensimmäisen kerran tapaa, ei voi tietääkään mitä hän sisälleen kätkee. Kauniin ulkokuoren sisällä piilee paljon sinisilmäisyyttä, pettymystä, pelkoa ja surua. Misteli ei tunne käsitettä, toisten välittäminen, tai ei ainakaan ole vielä kovin hyvä ilmaisemaan sitä. Muut tunteensa hän kyllä ilmaisee ilomielin. Pelo, viha, suru ja hämmennys ovat kaikki niitä jotka ovat helppoja tulkita hänen elekielestään, sanoistaan ja silmiltään.

Mistelin luonteeseen on hyvin paljon vaikuttanut hänen menneisyytensä. Hän oli syntyessään erityisen paljon epätoivottu vasa, joka sen seurauksena oppi vihaamaan erityisesti biologista isäänsä tuntematta häntä kuitenkaan. Misteli on kömpelö ja vainoharhainen valkohäntäpeura. Hän kammoksuu yksin olemista ja viihtyykin paremmin kanssatovereidensa ympäröimänä kuin yksin. Lyhyesti sanottuna Misteli on luonteeltansa hyvin jakautunut ja omalaatuinen. Hän on hyvin epävarma. Häntä luultavasti säikympää olentoa saa etsiä. Mistelin seuraan joutuessaan vaaditaan toiselta hyvin rautaisia hermoja, mikäli hänestä haluaa saada ystävän. Naaraskauriilla kun on usein tapana säikkyä aivan turhiakin asioita.

Naaras on melko urosmainen luonteeltaan, ja hän ystävystyykin täten paljon helpommin urosten kanssa, kuin naaraiden kanssa. Vainoharhaisuudesta huolimatta Misteli on hyvin sinisilmäinen törmätessään varsinkin massiivisiin ja komea sarvisiin urospeuroihin. Ei nimittäin vaadita kuin pari hienoa sanaa toisen sukupuolenedustajalta ja tämä neiti onkin aivan lääpällään. Mistelin hölmöyden takia usein onkin liian helppoa uroksille päästä pukille. Kaikesta huolimatta hän suhtautuu heihin kuin he olisivat hänen veljiään. Nimittäin hän ei osaa ajatella ketään puolisonaan, ellei ole saanut vakuutettua häntä tarpeeksi hyvin. Lisäksi Misteli on suhkot alistuvaa sorttia. Hän kunnioittaa ja väistää mielellään itseänsä ylempiarvoiset henkilöt ja suhtautuu asemaansa hyvin äidillisesti. Misteli rakastaa vahtimiaan vasoja ja huolehtii heistä kuin he olisivat hänen omiaan.

Mistelin vahvuuksiin kuuluu hänen erinomainen sopeutumiskyky erilaisiin tilanteisiin. Kauris pitää itseään kuitenkin sen verran kokeneena yksilönä ettei pienet asiat saa häntä hätkähtämään turhia. On kuitenkin tilanteita, joissa hänen tunteensa yleensä tulvivat yli, mutta siitä kaikesta huolimatta Mistelistä saa usein hieman tunnettoman henkilön ensivaikutelman. Hän on säikky, mutta se ei hänestä herkkää olentoa tee. Mistelillä on myös hyvät puhumisen lahjat ja hän on hyvä kuuntelemaan muiden murheita. Hän pystyy sisäistymään muiden tilanteeseen ja etsimään niihin tavalla tai toisella ratkaisua. Sinisilmäisestä piirteestä huolimatta Misteli on hyvä arvioimaan kauriita heidän ulkonäkönsä perusteella. Onko puolisoa? Jälkeäläisiä? Paljonko iloa ja surua on mittarissa?

Mistelin heikkouksiin kuuluvat hänen huono kivunsietokyky, ailahteleva luonne ja kömpelyys. Nämä piirteet tekevät Mistelistä aavistuksen verran huonomman yksilön laumassa ja häneen myös suhtaudutaan sen mukaisesti. Ei häntä syrjitä, mutta joillain kauriilla on vaikeaa olla hänen seurassaan. Varsinkin sellaisten kauriiden jotka eivät omista rautaisia aivoja ja kärsivällisyyttä tutustua häneen paremmin. Misteli harvoin välittää mitä mieltä muut kauriit ovat hänestä. Esimerkiksi muiden naaraiden mielipiteet menevät tältä rouvashenkilöltä ohi korvien, sillä hän usein ajattelee heidän olevan vain kateellisia hänelle. Urospuolisten kauriiden mielipiteet saattavatkin sitten poikkeuksena satuttaa häntä hieman enemmän ja sellaisten ilmetessä tämä kauris kyllä saattaa ilmaista tuntemuksiaan hyvinkin itseään ilmaisevalla tavalla.

Sä olet lintu
Joka ei oppinut lentämään.
Et siipiäsi koskaan oo päässy käyttämään.
Juopuneena jumalat sun kohtalosi arpoivat.
Synnyit pesään pimeään kylmyydestä kärsimään.
Mariska & Pahat Sudet - Kukkurukuu


» Ulkonäkö:
Säkäkorkeus: 90 cm
Ruumiinpituus: 150 cm
Paino: 76 kg.

Misteli on säkäkorkeudeltaan yhdeksänkymmentä senttimetriä ja ruumiinpituudeltaan sataviisikymmentä senttimetriä. Hänellä on painoa juuri kokoiselleen hirvieläimelle oikea määrä ja painoa löytyy seitsemänkymmenenkuuden kilogramman verran. Ruumiinrakenteeltaan Misteli on suhkot tanakka, niin kuin hyvinvoivan kauriin kuuluukin olla. Hänen eturaajansa ovat muodoltaan aavistuksen verran käyrät, sisäänpäin kääntyvät, mutta niiden muotoa ei paljaalla silmällä erota. Toisaalta sen huomaa naaraan kävelytyylistä ja kömpelyydestä. Muuhun ruumiisen verrattuna raajat ovat pitkät ja kapeat joilla pystyy juoksemaan nopeasti pakoon vaaran uhatessa. Naaraan turkki on tumma kuin yö ja on laadultaan aavistuksen verran karheaa, taiven kuitenkin sarahtaessa naaras kasvattaa itselleen paksumman turkin ja samalla turkin laatukin vaihtuu astetta pehmeämmäksi. Hänellä on kaulassa pieni läntti kermanvalkeaa väriä, jota on myös häivähdys silmien ympärillä. Mistelillä on tummat, melkein mustat silmät ja katse niissä on äidillisen lempeä ja tarkka. Häntä on paksu ja pörheä, hännänalus on valkohäntäpeurille tyypillisesti valkea. Kuono on tumma ja kirsu on lähes musta.

Mun myrkky toimii tehoaa
Se hengenmenon heti tuottaa
Saa äijäni sen todistaa
Kun myrkyn sille aion juottaa
Jäädä tämä kylmä maa
Jossa ei voi rakastaa
Kauas katoaa myrkynkeittäjä suloinen
Mariska & Pahat Sudet - Suloinen Myrkynkeittäjä


» Menneisyys:
Misteli syntyi raiskauksen uhriksi joutuneelle nuorelle valkohäntäpeura naaraalle. Mistelin äidillä, Vatukalla oli oma puoliso, joka oli kerännyt useamman naaraan haaremiinsa. Täysin epäluulottoman naaraskauriin päivät olivat luetut yhden harkitsemattoman virheen takia. Vatukka oli tapansa mukaan lähtenyt aikaiselle aamukävelylle loppusyksystä suuntana läheinen niitty aamuruuan toivossa. Niitylle päästyään Vatukka huomasi ettei ollut ainoa aamuvirkku tänään. Hän lähti pahaa aavistamattomana lähestymään juttutuokion toivossa vielä tunnistamatonta peuraurosta, joka vaikutti keskittyneen aamuruokailuun.

Tuntematon kauris ei kuitenkaan ollut vieraanvaraista sorttia. Hän ei vaikuttanut ilahtuneen Vatukan saapumisesta mukamas hänen niitylleen. Aluksi uros päätyi puhumaan jykevillä sanoilla, mutta se ei auttanut häätämään naaraskaurista hyviltä apajilta pois. Sanat eivät auttaneet, joten uroskauris päätyi käyttämään hieman jykevämpiä aseita. Aluksi hän vain tyytyi jahtaamaan Vatukkaa ja sai samalla pieksettyä häntä sarvillaan, kunnes kävikin niin, että Vatukka oli huonossa kunnossa ettei jaksanut enää juosta pakoon. Vatukka ei suoraan sanottuna ymmärtänyt vieraan uroksen käytöstä, joka loppuen lopuksi halusi vielä häpäistä nuoren kaurisnaaraan raiskaamalla tämän ja jättäen hänet yksinään nyyhkyttämään haavojaan.

Lopulta Vatukka kuitenkin rohkaisi itseään jaksamaan ja lähti kohti kotiaan. Hänen puolisonsa ei todellakaan ilahtunut neidin palatessa tuollaisessa kunnossa kotiin, joten hän hylkäsi Vatukan kylmästi, sillä osasi arvioida mitä oikeastaan oli tapahtunut hänen selkänsä takana. Misteli syntyi kesäkuun alussa auringon nousun aikoihin. Kaikesta huolimatta hänen emänsä osoitti rakkautta esikoistaan kohtaan, sillä nyt hänellä ei ollut ketään muita kuin vasansa. Mistelin kuitenkin varttuessa hän sai kuulla emänsä entiseltä puolisolta olleensa hyvin epätoivottu vasa ja kaikkea muuta, mitä itse nuoren kauriin oli vaikea uskoa. Hänen oli kuitenkin vaikea kiistää häntä paljon vanhemman uroksen sanaa, sillä hänelle oli opetettu, että vanhemmat kauriit ovat aina oikeassa. Myöhemmin Misteli oppi vihaamaan biologista isäänsä, tietämättä kuitenkaan kuka hän oikeasti oli. Hän on sen jälkeen oikeastaan vihannut olemassaoloaan eli itseään.

» Muuta
» • Misteli on luotu 15.09.2012 ja pelaaminen aloitettu Häivähdyksessä 00.00.2012
» • Tunnarit: Mariska & Pahat sudet - Suloinen Myrkynkeittäjä, Mariska & Pahat sudet - Kukkurukuu.
» • Kasvattanut elämänsä aikana kolme omaa vasaa, jokainen eri uroksista, mutta siitä huolimatta ei ole leimautunut kehenkään.
» • Yleisesti luonteeltaan Misteli on epävarma kauris, mutta kaikesta huolimatta kaikille ystävällinen.
» Seuranhaku » Aikajanat » Suhteet »
Tulossa:
avatar
Katkeransuloinen
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 1480
Join date : 17.12.2012
Paikkakunta : Pääkaupunkiseutu

http://www.haivahdys.arkku.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa