Komeetta

Siirry alas

Komeetta

Viesti kirjoittaja Nrabsy lähetetty Ke Helmi 13 2013, 14:09

«Kuva«
Väritys

«Perustiedot«
«Nimi: Komeetta
«Kutsutaan: Ms. Komeus, Etta tai peitenimi Kiiwi
«Sukupuoli: Naaras
«Ikä: n.2vuotias
«Lauma/Asema: Laumaton
«Laji: Valkohäntäpeura 70% Karibu 30%
«Suuntautuminen: Bi

«Ulkonäkö:
Omistaa hyvin haaleanvihreät silmät, suuret päähän verrattuna. Puolipitkät korvat joiden päät ovat mustat sekä latvat. Pitkä jäntevä kaula. Aika maskuullinen rakenne, hännän pää valkea sekä alaosa, muuten hiilenmusta. Melko kapea ja pitkä kuono, jossa menee valkea rosoinenläiskä kuononyläpuolella ja alapuolella valkea juova poskeen asti. Selästä ja niskasta aivan hiilenmusta. Valkeat merkit ovat jaloissa kokopituudelta paitsi vasemassa etukoivessa, jossa se on huomattavasti lyhyempi. Rintakehä ja mahan alus aivan valkeita. Turkki on koskettaessa silkinpehmoista ja tuuheaa, hieman kihartavaa. Omistaa myös pienet sarvet, jotka juontuvat tämän Karibu linjaan. Yleensä naaras pudottaisi sarvensa kun on poikinut, mutta koska Komeetta ei pysty siihen, tällä pysyy sarvet kokoajan päässä. Vaikka sarvet eivät olekkaan niin suuret kuin täysikasvuisilla uroksilla vaan kaksihaaraiset ja pienet. Sorkat eivät ole Valkohäntäpeuroille tyypilliset, vaan pohjasta koverat ja hieman pidemmät talvisin, siten kykenee hakemaan ruokaa lumenalta helpommin.

«Luonne:
Käyttäytyy melko urosmaisesti, johtuneekohan siittä ettei voi saada vasoja ja suuntautumisestaan. eurassa on hyvin hiljainen, mutta rehentelee mielellään. Tietää kyllä paikkansa mutta saattaa sekoittaa muiden arvojärjestyksiä. Ei pidä Pohjoisen ja Etelän lauman välisestä kinasta, joten tyytyy olemaan laitatienkulkija, vaikka sitten siellä ojassa. On hyvin tulinen persoona kun oikein tutustuu. Osaa valita sanansa tarkkaan ja pystyy hiillostamaan muita helposti. Syötyään lempiruokaansa sieniä, muuttuu hyvin sekavaksi ja pelleilee kuin mikäkin klowni. Vaikka Komeetta on steriili, tuolle tulee kiima, jolloin muuttuu hyvin varautuneeksi hormonien takia. Ihastuu yllättävän helposti hyvin tummiin yksilöihin. Toivoo että rakastuisi ja voisi kertoa avoimesti olevansa steriili.

«Menneisyys
Syntyi Ruotsin tundralle, Karibu isälleen ja Valkohäntäpeura sukuiselle äidilleen. Komeetta kasvoi tundralla muiden sorkkaeläinten tavoin. Oppi juoksemaan, hyppimään ja piiloutumaan. Huomasi jo nuorena olevansa kiinnostunut molemmista sukupuolista, mikä aiheutti muissa närkästystä. Ei kuitenkan välittänyt vaan vietti monia romansseja naaraiden ja uroiden kanssa. Välillä yhtäaikaa. Ei kuitenkaan ollut mikään muu uroksille kuin vakiopano, sillä nuo huomasivat ettei tämä voinut tulla kantavaksi. Kulki suuren uroslauman seurassa, toimien johtajan palvelijana puoleen vuoteen asti. Kunnes rakastui johonkin laitatienkulkijaan, tuo ei osannut aavistaa ettei tämä saisi vasoja. Jätti uroslauman taakseen ja lähti rakkaansa mukaan.

Sitten myrskyisenä yönä, kun taivaalta satoi tuhansia komeettoja, tunsi tulleensa kantavaksi, mistä antoikin itselleen nimensä Komeetta. Oli korviaan myöten iloinen, sillä luuli päässeensä vaivastaan. Mutta kerran steriili, aina steriili. Saikin sitten monen yrityksen jälkeen keskenmenon, josta masentui ja lähti pois rakkaansa luota joka ei huolinut tätä enään. Löysi tutunoloisen lauman, uroslauman. Mutta johtaja oli vaihtunut ja tuo kiinnostui sarvekkaasta naaraasta, ottaen tämän puolisokseen. Riutui rakkaansa vallan alla, toimien tuon vakiopanona, johon kukaan muu ei saanut koskea. Joutui kokemaan tuskan milloin ja missä vain. Pian kuitenkin karaten ja löytäen tiensä Pohjoisen ja Eteläisen lauman reviireille. Asettui laumojen rajoille, pieneen suojaisaan poukamaan asustamaan, jossa tälläkin hetkellä asustelee.

«Muuta:
- Steriili, mutta ei myönnä sitä kellekkään. Vaikka tulisi kantavaksi, ei koskaan synnyttäisi poikasta vaan saisi aina keskenmenon.
- Paino n. 90kiloa
- Säkä: 140cm
- Pitää sienistä ja jäkälästä

«Pelaaja: SonicFactory
«Luotu: klo 23.36 pv. 13.2.2013
«Ensimmäinen peli:


Lumi on kuin Untuvainen maa, joka jäätyy vain Komeetta myrskyssä. Uusi Aristokraattinen ilmestys on saapunut. Pitkäkarva valloittaa
avatar
Nrabsy
Katkennut sarvi
Katkennut sarvi

Viestien lukumäärä : 389
Join date : 20.12.2012
Ikä : 22
Paikkakunta : Höyhtyähoodz

http://lifeisjustlikeacube.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa