Hohka

Siirry alas

Hohka

Viesti kirjoittaja Kuolio lähetetty Su Helmi 10 2013, 10:25
Nimi Hohka
Sukupuoli Uros
Ikä 3 vuotta
Lauma Pohjoisen lauma
Asema Ei ainakaan toistaiseksi erityistä asemaa.


Luonne
Hohka on luonteeltaan melkoisen kiero ja äreä tapaus, sekä usein paha suustaan. Uros on kova poika haastamaan riitaa, ja onkin sen takia usein ongelmissa. Tarpeen tullen Hohka osaa myös taitavasti miellyttää toisia, etenkin naaraita kohtaan uros on useimmiten kohtelias ja imarteleva, mikäli naaras on hänen makuunsa.
Arvostusta ei Hohkalta kovin monelle irtoa, sillä uros on itse kovin kunnianhimoinen ja välillä uhittelevakin. Uroksen huumorintaju on melko omalaatuista, ja hän onnistuukin usein loukkaamaan jotakuta.
Peura onnistuu toisaalta herättämään myös luottamusta itseään kohtaan, mikäli kokee sen olevan itselleen hyödyksi. Toisin sanoen Hohka on hyvin itsekäs persoona, mutta saattaa käyttäytyä muita kohtaan yllättävän lojaalisti, jos kokee sen olevan itselleen jollain tavalla hyödyksi. Usein uros myöskin käyttää toista hyväkseen, mikäli toinen on tarpeeksi sinisilmäinen. Hohka ei kuitenkaan ole uhkailevan ja riitaa haastavan luonteensa puolesta täysin typerä, vaan se ymmärtää paeta ja välttää saalistajia.

Menneisyys
Hohka syntyi äidilleen kuusiston suojissa myöhäissyksystä. Hohka oli ainut vasa. Hohkan äiti oli meni synnytyksen jälkeen hyvin huonoon kuntoon, ja se meinasi aiheuttaa Hohkallekin surkean lopun. Kaikki kääntyi kuitenkin viime hetkellä parhain päin, Hohkan emä parantui ja pystyi jälleen imettämään vasaansa. Hohka vahvistui ja pystyi pian jo syömään ruohoa ja luopumaan äidinmaidosta.
Samoissa metsissä oli suunnilleen Hohkan ikäinen urosvasa, Kuura, jonka kanssa Hohka alkoi harjoittelemaan leikkimielisiä tappeluita lähes joka päivä. Leikittely paransi Hohkan reagointikykyä ja taitoja.
Keväällä Hohka jäi kiinni metsästäjien ansaan leikittyään metsässä Kuuran kanssa. Kuura lähti oitis juoksemaan pakoon. Hohkan äiti yritti tulla Hohkan avuksi, mutta sai osumansa luodista. Silloin Hohka onnistui riuhtomaan kettingin poikki, ja lähti juoksemaan pakoon samaan suuntaan, minne oli nähnyt Kuurankin juosseen.
Myöhemmin illalla äitiään sureva Hohka purki pahan olonsa Kuuraan, jota syytti pelkuruudesta.
Kuura suuttui syyttelystä, ja hyökkäisi vihaisena kohti Hohkaa. Hohka onnistui kuitenkin huitaisemaan Kuuraa sarvillaan, ja isku oli tappava, sillä se puhkaisi Kuuran toisen keuhkon.
Vihassaan ja katkeruudessaan uros ei kyennyt tuntemaan sääliä entistä ystäväänsä kohtaan, mutta samassa paikassa hän ei enää kyennyt asumaan. Uros lähti vaeltamaan, ja lopulta liittyi Pohjoisen laumaan, saadakseen itselleen pysyvän asuinsijan.

Ulkonäkö
Hohka on keskikokoinen aikuinen urospeura, joka näyttää melko ketterältä, solakalta ja sulavalinjaiselta, mutta lihaksiakin löytyy, etenkin takajaloista. Se mahdollistaa voimakkaat pomput ja potkut. Sen turkki on tumman pähkinän sävyinen, korvissa, korvien sisällä ja hännässä karva on kermanvaaleaa. Sorkat ja sarvet ovat pikimustat. Isot ja moneen suuntaan haarautuvat sarvet saavat kruunupään näyttämään arvokkaalta sen venyttäessä kaulaansa pitkäksi.
Hohkan oikea silmä on sumean vaaleanharmaa sen sokeutumisen takia. Vasen silmä toimii moiteettomasti, ja on väriltään tummanruskea. Toisen silmän sokeutumisen on aiheuttanut siihen tappelussa suunnattu isku. Uroksella on kyljessään vasemmalla puolella haava, joka on ilveksen hyökkäyksessä aiheutunut. Jalassa roikkuva lyhyt kettinki on peuran jalkaan jäänyt metsästäjien vuoksi. Hohkan onneksi kettinginpätkä on melko lyhyt, joten se ei kovin helposti tartu oksiin tai juuriin sen juostessa. Hohkan turkki tuntuu koskettaessa silkinpehmeältä.

Pituus 160 cm
Säkäkorkeus 110cm
Paino 105 kiloa

Tavannut Kaamos, Hurmos, Lumililja, Halla ja Ofelia

>> Äänenä toimii Seppo Pääkkönen
>> Ensimmäinen hahmoni Häivähdyksessä


Pelit
There's no way back
Vaarallinen itselle
Ruostunut aura, kyinen pelto


Roolipelaaja Kuolio


Viimeinen muokkaaja, Kuolio pvm Su Kesä 02 2013, 06:08, muokattu 4 kertaa


Nine times out of ten our hearts just get dissolved.
Well I want a better place or just a better way to fall.
seuranhaku
avatar
Kuolio
Laumalainen
Laumalainen

Viestien lukumäärä : 308
Join date : 10.02.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pirkanmaan seutu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa