Kunik - neuvonantaja

Siirry alas

Kunik - neuvonantaja

Viesti kirjoittaja Goldghost lähetetty Pe Joulu 21 2012, 10:10


Nimi: Kunik
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 5
Lauma: Pohjoisen metsän lauma
Asema: Neuvonantaja

Väritys

Ulkonäkö:
95 senttimetriä korkeutta ja aikuisen naaraan 82 kiloa painoa ovat Kunikin strategiset numerot. Olemukseltaan Kunik on normaalin solakka, kuten villieläimen kuuluukin - turkin alla on vain ne välttämättömät muutama sentti rasvaa, jotka kertovat hyvästä elinkelpoisuudesta ja vakaasta elämäntilanteesta.
Kunikin pää on kaurismaisen siro: turpa on pieni, posket pyöreät, silmät kuparinruskeat ja suuret, otsa korkea ja korvat soikeat ja mustakärkiset. Naaraan kaula on kapea ja kurkussa on kahden kämmenen kokoinen pieni, valkea läiskä. Selkä on hyyyvin pitkä, häntä hiukan yli nelikymmensenttinen ja runko on muutenkin hyvin... kaurismainen. Solakat, mutteivat mitenkään turhan ohuet koivet yltävät mustiin, pieniin sorkkiin.
Väritykseltään Kunik on harmahtavan tummanruskea, joka sopii hienosti sen muutenkin pehmeänpuoleiseen olemukseen. Väri on tasainen, mutta tummenee mustaksi turvassa, korvankärjissä ja sorkissa. Hiukan vaaleampia alueita taas ovat silmänympärykset ja kurkun alapuolen pieni, täysin valkea läiskä. Turkin laatu taas on kohtalaisen karkea. Talvisin Kunik on harmaampi ja pehmeäkarvaisempi. Sarvia ei sukupuolen vuoksi ole koskaan.

Luonne:
Yleisesti ottaen Kunik on leppeä ja lempeä naaras, joka puuhastelee mielellään ja ottaa vastuulleen kaikkien muidenkin askareet. Se ei ole turhantarkka tuttaviensa tekemisten suhteen, mutta haluaa siitä huolimatta olla niissä mukana, oli kyse mistä tahansa - Kunikilla on omasta mielestään aina jotain sellaista annettavaa, jota askare tai tehtävä vaatii. Hyvää tarkoittaen se saattaa olla tahtomattaan hyvinkin rasittava eläin, kun kaikki pitäisi tehdä aina eri tavalla kuin tekijä itse haluaisi.
Kunik on henkilökeskeistä tyyppiä. Se haluaa olla muiden kanssa tekemisissä ja tietää niistä kaiken. Se haluaa jakaa ilot, surut ja vihantunteet ja toisaalta myös jakaa tuntemuksiaan toisille. Mikäli naaras ei saa puhua asioita selviksi muiden seurassa tai on epävarma jonkun muun ajatuksista, se saattaa turhautua ja vajota alakuloisen oloiseksi vain, koska kuluttaa liikaa aikaa niitä ajatuksia selville ratkoessaan. Onko sillä salarakas, josta ei haluta Kunik-tädille kertoa?! Kaikkea saa tapahtua ja keski-ikää lähestyvä naaras osaa pitää salaisuudet, mutta sen on itse saatava olla osallisena niissä!
Loppujen lopuksi Kunik on aikaansaava, luotettava ja uskollinen olento. Sen suunnitelmallisuus ja johdonmukaisuus toimivat rauhan aikana, kunhan yksityispuolella kaikki on kunnossa, joten ruoka-apajien vaihdot ja sensellainen pieni puuhastelu sopivat sille hienosti. Se myös tuppaa tuntemaan muut lauman jäsenet kohtalaisen hyvin, joten lauman sisäisten riitojen järjen ääneksi se sopii kuin nakutettu.

Menneisyys:
Kunik syntyi nelisen vuotta sitten. Sen suvun jäsenet ovat aina tulleet Pohjoisen laumasta, ja niin tulivat myös Kunikin vanhemmat. Mafit ja Kanillak olivat normaalit vanhemmat, jotka olivat ankaria tietyissä asioissa ja välinpitämättömiä toisissa. Toisin sanoen Kunik sai sai harhailla missä mieli, mutta yleinen käsitys etelälaumalaisista iskottettiin sen päähän vahvasti. Kunikin silloin hengissä ollut isoisä jopa kertoi naaraalle opettavaisia tarinoita etelän valkohäntäpeuroista, joiden sarvet olivat väärät ja mieli kiero. Naaras vahti muiden vasoja nuorena, muttei ole vielä saanut omiaan - sen huomio on hajautunut liian paljon kaikkialle sen sijaan, että se keskittyisi määrätietoisesti urosjahtiin. Kuten nykyäänkin, se nautti paljon ja kaikenlaisten sarvipäiden seurasta. Hyvän muistinsa ansiosta kolmivuotias Kunik pääsi lauman silloisen vanhimman naaraan oppiin, jolloin sille kerrottiin kaikenlaisia pieniä asioita, jotka helpottivat lauman elämää. Sudenpesien sijainnit vältettäväksi, rehevät kosteikot laidunnettaviksi ja jipot, joilla helpottaa urosten sarvien nahan irtoamista silloin, kun aika tuli, kaikki sellainen. Luontevasti se yleni pikkuhiljaa neuvokkaasta neuvonantajaksi ja sai vielä suuremmat valtuudet kajota muiden asioihin.

Roolipelaaja: Goldghost

Nippelitietoa:
- Pohjoisen lauman neuvonantaja; apulainen, joka esim. setvii ristiriitoja, ehdottaa lauman siirtymistä uudelle paikalle ja auttelee muutenkin vähän joka asiassa.
- Lämminsydäminen ja lojaali.
- Pitää ruska-ajasta, vaikka ruuan puolesta syksy onkin hermoja riipivää aikaa.
- Ei ole koskaan ollut uhattuna (millään tavalla), jonka vuoksi se voi olla vähän huoleton.

Kuva
Kuva


Viimeinen muokkaaja, Goldghost pvm Su Maalis 31 2013, 06:39, muokattu 8 kertaa
avatar
Goldghost
Voittoa tavoitteleva
Voittoa tavoitteleva

Viestien lukumäärä : 404
Join date : 21.12.2012
Paikkakunta : Jyväskylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Muuta:

Viesti kirjoittaja Goldghost lähetetty To Joulu 27 2012, 05:56

Tavannut:

Halla - pinnallinen nuori uros, josta voi pulpahtaa pinnalle hyviäkin puolia mutta josta ei ole vielä muodostettu kunnon käsitystä.
Konoi - laumanjohtaja, johon suhtaudutaan sekä auktoriteettina että toverina. Seura on miellyttävää, joskin sitä saa liian harvoin.
Raneferef - ylväs, miltei kopea uros, joka on tavattu vain pikaisesti.
Daarian - mielipidettä muodostetaan vasta.

Tapahtumat:
Syksyllä nuori Halla loukkasi jalkansa, kun villiintyneet ja riemukkaat kauriit houkuttelivat pellolle ihmisiä. Yksi laumalainen kuoli ja Halla taittoi etusensa paetessaan. Kova talvi verotti laumaa yhden nuoren jäsenen verran, ja Kunik ehti jo epätoivoissaan suunnitella Eteläisen lauman alueiden valtaamista. Suunnitelmat eivät koskaan toteutuneet. Kevät koitti lopulta - oli jälleen syntymien ja kasvun aika.

Kesän koittamisella oli lieveilmiönsä, kun kaksi eri laumoihin kuuluvaa nuorukaista rakastui toisiinsa. Kunik poistui laumansa alueelta löytääkseen itselleen työkalun, jonka laittaisi erottamaan rakastavaiset toisistaan. Sen sijaan Kunik tapasikin Eteläisen lauman neuvonantajan Daarianin.

Suunnitelmia:
** Etsiä Halla ja kysellä kuulumisia
   --> Juoruilla Hallasta jonkun toisen naaraan kanssa Very Happy
** Jutella Konoin kanssa syvällisemmin
** Tutustua uusien laumanjäsenten kanssa
   * Alkaa syrjiä jotain pilkullista vain ulkonäön vuoksi
** Aloittaa pikkuhiljaa aurinkokelloprojekti
** Pitää etelän ja pohjoisen jäsenet asiaankuuluvasti erossa toisistaan, vaikka vähän ilkeimminkin keinoin

avatar
Goldghost
Voittoa tavoitteleva
Voittoa tavoitteleva

Viestien lukumäärä : 404
Join date : 21.12.2012
Paikkakunta : Jyväskylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa