Rafiki

Siirry alas

Rafiki

Viesti kirjoittaja Haiko lähetetty Su Loka 20 2013, 07:17

Rafikin tiedot päivitetty 16.8. -14 siihen, millainen se on teini-ikäisenä ja siitä ylöspäin. Vasatiedot löytyvät vielä topicista.

Tiedot

Nimi: Rafiki
Kutsumanimi: Rafiki, Rafi
Ikä: Nuori
Sukupuoli: Uros
Laji: Valkohäntäpeura
Lauma: Etelä
Asema: Laumalainen

Pelaaja: Haiko
Luontipäivä: 14.-20.10.13

» Aikajana
» Suhteet

Ulkonäkö

Säkäkorkeus: Täysikasvuisena 128 cm ( nyt ~ 100 cm)
Paino: Täysikasvuisena 133 kg

» Väritys [huom. ei kuvaa todellista rakennetta]

Rafiki on kookas tummaverikkö hirvas, jonka fyysisessä olemuksessa toisiinsa kietoutuvat vahva maskuliinisuus ja sulava joustavuus. Sen ruumiinrakenne on hyvin atleettinen, vahvuutta ja elinvoimaa väreilevät lihakset ympäröivät sen jykevää kaulaa, runkoa ja raajoja, jolle vastapainona toimii muuten timmi kroppa ja kehon virtaviivainen yleismuoto. Se ei ihan ole mikään tasapaksu panssarivaunu jonka askeleen alla tanner tömisee, vaikka lähellä käydäänkin, koska silti siinä ja sen olemuksessa on jotain hienoista jäntevyyttä ja sulavaliikkeisyyttä, ja se kantaakin itsensä ylpeydellä, aristokraattisilla elkeillä. Sanalla sanoen Rafiki on kuitenkin hyvin massiivinen ilmestys, joten on ymmärrettävääkin, että se on vähän hitaampi eikä läheskään yhtä nopealiikkeinen kuin puolta kevyempi toverinsa. Sen kasvoilta on havaittavissa aika usein charmikas ja jopa hieman itsetietoinen virne ja hirvasyksilön kehonkieli on kaikin puolin avointa sekä peittelemätöntä, mutta osaa se olla asiallinenkin, jos nyt on ihan pakko.

Rafikin äidiltään peritty, sametinkiiltoinen turkki on harmoninen yhdistelmä täyteläistä tummaaruskeaa, vaaleaa kermansävyä ja pienissä määrin mustaa; tummanruskean päävärin ylle sävyttyy kermanvaalea korvien sisustassa, alaleuassa, kurkussa, rinnassa, vatsassa, raajojen sisäpinnoissa ja silmien ympäryksissä. Mustaa löytyy turvasta, hännänpäällisestä ja raajoista noin polvitaipeesta alaspäin, jossa se ilmenee pehmeänä liukuvärjäyksenä ja kermanvaaleat pilkut laskeutuvat kaulan, selän, lapojen ja reisien ylle. Sorkat ovat tummat ja vahvatekoiset, häntä pörheä ja takareisien villat valkoisia. Silmät taas ovat ainoaa selkeää perintöä isältään, kirkasta omenanvihreää säihkyvät, kuin myös sarvikruunu, joka on arvaamattakin veistoksellinen, useampihaarainen ja väriltään luunvalkea, suunnilleen sama kuin kermanväri sen turkissa.

Luonne

Hirvaan ulkomuodosta, käytöstavoista ja yleisolemuksesta tehdyn nopean yhteenvedon perusteella Rafikin voisi ajatella olevan suutaan aukova, kovisteleva macho - eikä siinä ajatuksessa kovinkaan paljoa metsään mennä, ainakaan jos kuvataan sitä pinnallisinta käytöstä. Rennon ja reteän vaikutelman antava, hyvinkin itsevarma ja jopa vähän arrogantti yksilö ei tunnu jaksavan vaivata päätään turhilla asioilla, vaan se tykkää keskittyä hauskanpitoon ja elämästä nauttimiseen, lungisti ottamiseen ja vastuusta luistamiseen. Totta vie hirvas on vähän saamaton, sitä kiinnostaa enemmän sarvipäisten kavereidensa kanssa riekunta ja neitojen valloittaminen kuin vakavat asiat ja turha huolehtiminen, mutta samalla sillä on hyvin paljon tahdonvoimaa sekä omapäisyyttä, joiden ansiosta se pystyy moniin asioihin jos niin vain tahtoo. Kaverina Rafiki on rehti ja luotettava, vihamiehenä piikikäs ja ylimielinen, mutta kypsää puolisoainesta se ei ole.

Yleiskuvallisesti hyvin kasvatettuna Rafiki kohtelee erityisesti naaraita herrasmiesmäiseen tapaan, kepeää flirttiä heittäen, joka näin ollen tekee siitä aika tyypillisen ikäluokkaansa edustavan hirvaan. Yli se ei kuitenkaan yleensä mene, koska se lukee toisia mahdollisimman tarkasti eikä tahdo muiden oloa seurassaan huonoksi, ainakaan ilman sen mielestä järkeenkäypää syytä. Rafikilla ei muutenkaan tunnu olevan mitään ketään vastaan, mutta sekin sääntö pätee aina niin kauan, kuin sille on syytä - sillä perusluonteeltaan uros on todella, todella temperamentikas yksilö, eikä sen vihastuttamiseen paljoa vaadita. Urokselle tuottaa suuria ongelmia, jos sitä suoranaisesti pompotellaan tai ärsytetään ja todella raivokkaaseen mielentilaan jouduttuaan Rafikin voi olla vaikea hillitä itseään, vaikkei se raa'an väkivallan intohimoisin kannattaja olekaan asioita setviessä. Tunteiden saadessa yliotteen voivat sen massiiviset tuhovoimat aiheuttaa todella rumaa jälkeä, ellei kukaan saavu väliin ja katkaise tilannetta ennen kuin se ehtii alkaakaan, ja silloinkin hirvaalla kestää aina enemmän tai vähemmän rauhoittaa hermonsa ja se luultavasti onkin tyly, äkeä sekä arvaamaton pitkänkin ajan tilanteen jälkeen.

Menneisyys

Rafiki sai alkunsa Etelän laumassa, tavallista asemaa edustavan naaraan Akeelan ja komentaja Viseryksen pienestä romanssista.

Suku

Isä: Viserys
Emä: Akeela
Sisarukset: npc:eitä
Puolisisarukset: Aristocrat ♂ & npc:eitä

Muuta

- Vasatiedot tehty 20.10.13, aikuistiedot 14-20.10.13


Viimeinen muokkaaja, Haiko pvm La Huhti 09 2016, 23:58, muokattu 7 kertaa


HALLA | KAAMOS | AKEELA | KARHUNKALLO | RAFIKI | LEUNA
____________________________________________________________________________________
seuranhaku | juonet
avatar
Haiko
Urhoollinen
Urhoollinen

Viestien lukumäärä : 1560
Join date : 18.12.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Pk-seutu

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rafiki

Viesti kirjoittaja Haiko lähetetty La Elo 16 2014, 00:28

Hahmon vasatiedot. - Haiko kirjoitti:TIEDOT

Nimi: Rafiki
Kutsumanimi: Rafiki, Rafi
Ikä: Nuori
Sukupuoli: Uros
Laji: Valkohäntäpeura
Lauma: Etelä
Asema: Laumalainen

Pelaaja: Haiko
Luontipäivä: 14-20.10.13


» Aikajana
» Suhteet

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: Täysikasvuisena 128 cm
Paino: Täysikasvuisena 133 kg

» Väritys

Rafiki on yleiskuvallisesti nuori mutta silti jopa häkellyttävän nopeasti kehittyvä hirvas. Rungossa taka- ja etupäätä myöten on jo vähän massaa, jota kannattelevat raajat ovat hivenen hontelot, mutta alati voimistuvat, ja kaula kaareutuu ylväästi johtaen maskuliinisesti piirtoutuvaan kalloon. Sarventyngät kehittyvät ajan kanssa hyvää tahtia useampihaaraisiksi ja vahvoiksi, väriltään luonnonvaaleiksi joka taittaa hieman beigeen ja vaaleaan puunväriin. Ädiltään peritty, sametinkiiltoinen turkki on harmoninen yhdistelmä täyteläistä tummaaruskeaa, vaaleaa kermansävyä ja pienissä määrin mustaa; tummanruskean päävärin ylle sävyttyy kermanvaalea korvien sisustassa, alaleuassa, kurkussa, rinnassa, vatsassa, raajojen sisäpinnoissa ja silmien ympäryksissä. Mustaa löytyy turvasta, hännänpäällisestä ja raajoista noin polvitaipeesta alaspäin, jossa se ilmenee pehmeänä liukuvärjäyksenä ja kermanvaaleat pilkut laskeutuvat kaulan, selän, lapojen ja reisien ylle. Sorkat ovat tummat ja vahvatekoiset, häntä pörheä ja takareisien villat valkoisia. Silmät taas ovat ainoaa selkeää perintöä isältään, kirkasta omenanvihreää säihkyvät.

LUONNE

Vasana Rafiki on lupaava nuorukainen: lauhkea ja tyyni, hyväkäytöksinen ja siisti puheissaan, joka vetäytyy mieluummin taka-alalle kuin säntäilee ympäriinsä päättömän kanan tavoin. Se tietää paikkansa holhottavana ja vaikka ympäröivä maailma kiinnostaakin sitä, vielä hyvin nuoresta iästään johtuva, pieni ujous pidättelee sitä rauhallisessa olomuodossaan. Poika on kuitenkin kovapäinen pohjimmiltaan, mutta kohtelias, joten se pyrkii olemaan näyttämättä tunteitaan liian intensiivisesti tai räiskyvästi.

Teini-ikäisenä Rafikiin on iskostunut kavereidensa kautta ja roimasti kasvavan itsevarmuuden ansiosta jonkinlaista rämäpäisyyttä ja rohkeutta, joka herättelee ratkeisevasti sen sisällä piilevää, suurta temperamenttia ja mielenlujuutta ilmiliekkeihin. Tässä kriittisessä iässä Rafiki on arvatenkin keskellä porukkaa jossa tyhmyys hyvin herkästi tiivistyy, todella helppo yllytettävä ja jopa hieman auktoriteetteja vastaan kapinoiva, mutta kaikesta huolimatta se yrittää pitää järjen päässään ja käyttäytyä asiallisesti silloin kun on pakko, hyvin vaihtelevin tuloksin.

MENNEISYYS

Rafiki sai alkunsa Etelän laumassa, tavallista asemaa edustavan naaraan Akeelan ja komentaja Viseryksen pienestä romanssista.

SUKU

Isä: Viserys
Emä: Akeela
Sisarukset: npc:eitä
Puolisisarukset: Aristocrat ♂, npc:eitä

MUUTA

- Vasatiedot tehty 20.10.13, aikuistiedot 14-20.10.13
- Lisään Rafikin aikuistiedot foorumille sitten kun hahmo ikääntyy tarpeeksi. Ne saattavat muuttua vielä joiltain osin, riippuen siitä, miten Rafikin nuoruusvuosina pelatut pelit vaikuttavat siihen.


HALLA | KAAMOS | AKEELA | KARHUNKALLO | RAFIKI | LEUNA
____________________________________________________________________________________
seuranhaku | juonet
avatar
Haiko
Urhoollinen
Urhoollinen

Viestien lukumäärä : 1560
Join date : 18.12.2012
Ikä : 19
Paikkakunta : Pk-seutu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa