Selimin adoptiola

Siirry alas

Selimin adoptiola

Viesti kirjoittaja Selimi lähetetty Ma Loka 07 2013, 04:05

Ajattelin laitella tänne aina silloin tällöin mahdollisia adoptoitavia hahmoja, en mitenkään tiuhaan tahtiin, mutta aina välillä...

Eniksi on siis hahmo Härmä jonka on siis tehnyt Kuolio, mutta hahmolla rooliminen ei luonnistunut joten jos joku haluaa hahmon itselleen niin ilmoittakaa... Ja tietoja saa muuttaa aivan vapaasti ken vain haluaa :>Jos kuva ei näy nii kattokaa tuolta -> Adoptoitavia sarvipäitä
Nimi: Härmä
Sukupuoli: Uros
Lauma: Pohjoinen
Asema: Tavallinen laumalainen
Suuntautuminen: Bi
Ikä: 2,5 vuotta

Luonne

Perusluonteeltaan nuorta hirvasta voisi kuvailla nokkelaksi ja tunnollisesti työnsä hoitavaksi. Sen itseluottamus varsinkin taistelutilanteissa on vielä vähän hakusessa, mutta se rohkaistuu lisää joka päivä - se pitää paljon leikkimielisistä taistoista, sillä niissä sen ei tarviste olla huolissaan mistään. Härmä on helposti vieteltävissä, mutta huonot kokemukset siltä saralta ovat saaneet sen hieman epäilevän sorttiseksi jokaista kohtaan ainakin ensitapaamisella - siitä huolimatta se on yhä melko herkkäuskoinen. Ystävänä urospeura on muille lojaali ja avoin persoona - optimistiksi sitä ei kuitenkaan menisi kutsumaan, sillä urokselle mahtuu huonoja päiviään viikkoon yhtä useampi. Siltä saa aina apua, jos niin pyytää, sillä uros kokee tärkeäksi asiaksi auttaa kanssaeläjiään. Välillä uros saattaa vaikuttaa hieman katkeroituneelta persoonalta, mutta oikeasti se on riekkujaluonne ja pitää toisten hirvaiden seurasta hyvin paljon. Se viettää aikaa mieluummin seurassa kuin yksin, jos menoa ja meininkiäkin riittää.

Menneisyys

Hirvas syntyi pieneen laumaan eteläisille maille. Sen isä yritti koulia Härmästä tulevaa johtajahahmoa ja kunnianhimoista luonnetta vasasta saakka, mutta sen suureksi pettymykseksi Härmällä ei ollut kiinnostusta moiseen - Härmä kun mieluummin tutki asioita ja ystävystyi muiden kanssa, kuin yritti korottaa asemiaan laumassa. Toinen suuri pettymys sen isälle oli se, ettei Härmällä ollut mikään kiire saada itselleen jälkikasvua lukuisista kehotuksista huolimatta. Härmä kun mieluummin riekkui ympäriinsä kylillä ties kenen kanssa, ja rakenteli pieniä romansseja jotka myös nopeasti sortuivat. Härmän isän aiempi jälkeläinen, Härmän veli siis (joka oli kuollut jo ennen Härmän syntymää), oli menehtynyt metsästyksen takia - isä teki puheillaan varsin selväksi, että oli pitänyt edellisestä jälkeläisestään huomattavasti enemmän kuin Härmästä, eikä Härmästä ollut korvaamaan tuota luonteensa takia. Hänen isänsä piti Härmää siis pelkkänä surkimuksena. Tilanne kärjistyi siihen, että Härmä päätti erota laumasta isänsä liiallisen painostuksen ja syytösten takia. Se päätti etsiä nopeasti toisen lauman, jossa se saisi oleskella vapaammin ilman jatkuvia vaatimuksia - se päätyi lopulta Häivähdyksen maille.

Ulkonäkö

Härmä on vaaleanharmaa, säkäkorkeudeltaan korkea sulavalinjainen peurauros, jolla on pitkät jalat. Nuoren ikänsä takia se on melko solakan ja hontelon oloinen. Etujalat ja takalisto ovat hieman vaaleammat kuin muu turkki. Takaosassaan Härmällä on myös runsaasti valkoisia suuria pilkkuja. Turkki on laadultaan silkinpehmeää ja karvoitus on muutenkin ohutta - se ei juurikaan talvellakaan paksune. Uros ei näytä kovin vahvalta, mutta sillä on kyllä lihaksia. Varsinkin potkuissa se saa aikaan suuren voiman, sekä se on nopea. Mustia sarviaan se ei ole vielä tottunut käyttämään. Härmän silmät ovat viininpunaiset, ja niitä reunustaa tumma kuvio.

Pituus 170 cm
Säkäkorkeus 120 cm
Paino 110 kiloa

Muuta:
-Hahmon on tehnyt Kuolio, mutta hän luovutti Härmän minulle(koska se oli adoptoitavana:>)
-Viides hahmoni Häivähdyksessä


Lumililja~Andromeda~Aavesointu~Ennus~Huurre
Tulossa: Kide/Myski/Pyry/Nuppu/Nietos
avatar
Selimi
Sarvipää
Sarvipää

Viestien lukumäärä : 615
Join date : 06.01.2013
Ikä : 18
Paikkakunta : Oulu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa