Farien

Siirry alas

Farien

Viesti kirjoittaja Nevergreen lähetetty Ma Syys 30 2013, 01:23


Nimi» Farien
Lempinimi» Fari
Sukupuoli» Uros
Ikä» 3½ vuotias

Lauma» Eteläinen
Asema» Asematon

Sukupuuta» Isä: Tuntematon, Emä: Efiera -kuollut-

Luonne» Kuumuva, äkkipikainen ja ajattelematon. Nuo kolme adjektiivia kuvaavat nuorta Faria erinomaisesti, ainakin sen perusteella mitä tuosta ensivaikutelma tuo julki. Farin valitettava huono puoli, joka tuosta kumpuaa vahvasti esille, on tuon toiminta ennen ajattelemista. Kuumakalleksikin "haukuttu" Fari on ollut nuorempana kuin mikäkin kukko tunkiolla ja kova tappelupukari mutta pikkuhiljaa nuori uros on tuntunut saavan hieman järkeä sarviensa väliin. Tosin vielä on pitkä matka tähän mutta potentiaalia uroksesta löytyy. Vahvojen, ei niin positiiviisten luonteenpiirteiden taakse kätkeytyy pohjimmiltaan lojaali, toisia kunnioittava, rohkea ja omiensa puolia pitävä uros. Nuorella nyt vain hieman hormonit hyrrää..
Fari osaa olla ärsyttävä, terävä kielinen nuorukainen joka ei aina ymmärrä mikä on omaksi edukseen hyödyksi. Ystäviä uroksella ei liiemmin ole, vihamiehiä sitäkin enemmän, ja tuo onkin enemmän yksinäinen susi kuin laumasielu.

Menneisyys» Fari on ollut valtaosan elämästään laumaton, perien tuon "arvon" laumattomalta emältään. Efiera, Farin emä, oli perinteitä vastaan kapinoiva nuorikko joka oli sattunut ihastumaan ohikulkumatkalla olleeseen kulkuriin (lue: Farin isään) ja näin Fari sai toisin sanoen alkunsa. Efiera ei ollut valmis äidiksi ja tämän naaras teki pienokaiselleen selväksi heti tuon ensi askelista lähtien. Efiera hoiti jälkeläistään vain sen välttämättömimmän ajan ja opetti tuota jo varhain itsenäiseksi, omillaan pärjääväksi. Fari on jälkeenpäin saanutkin kiittää emänsä kylmyyttä ja naaraan pikaista halua päästä eroon jälkeläisestään, sillä hyvin pian tuon vieroitettua Farin itsestään, Efiera päätyi nälkäisen susilauman päivälliseksi kirpeässä pakkasyössä. Fari onkin ajatellut, että jos hän olisi ollut vielä Efieran matkassa, olisi tuon rakas äiti todennäköisesti uhrannut poikansa oman henkikultansa pitimeksi.
Fari oppikin jo nuorena pitämään puolensa ja tästä johtuen uroksesta onkin kenties tullut tuo äkkipikainen tappelupukari. Muuta keinoa pärjätä elämässä Fari ei ole omaksunut itselleen.. Farilla ei ole koskaan ollut suurempaa tarkoitusperää tappeluilleen eikä tuo havittele valtaa itselleen. Useimmiten läpi nuoruutensa Farin terävät sanat ovat "onnistuneet" provosoimaan muita nahistelemaan uroksen kanssa.
Kokonaisuudessaan Farin menneisyys ei ole kovinkaan erikoinen ja Häivähdyksen metsän historiaan tästä laumattomasta on jäänyt vasta vain pieni murunen, joskaan kovin kummoinen. Kuitenkin emänsä "oppeja" vastaan tuo on liittynyt Eteläiseen laumaan, vaikka tuon jäsenyys laumaan onkin aina välillä hiuskarvan varassa..

Ulkonäkö» Farien on rakenteeltaan melko tavanomainen uros, sopusuhtaisine mittapuineen. Tuon raajat ovat pitkät ja sorjat jotka luovat Farinista nopean ja ketterä liikkeisen. Pitkähkö runko vahvistaa uroksen nopeutta myöskin. Iän myötä Farin keho on saanut mukavissa määrin myös lihasmassaa ympärilleen mutta mikään järkälemäinen lihaskimppu tuo ei ole. Kuten ymmärrettävää, kesäisin Farinin massa hipoo liki 145 kiloa ja tuolloin uros on "parhaassa kuosissaan" kun taas talvisin tuon paino putoaa merkittävästi..
Farin turkin pohjavärinä toimii toffeenruskea joka kesäisin kuultaa jopa kultaisin vivahtein. Tuolla on kermanvalkoinen rinta sekä säkänsä kohdilla valkoinen "kaulus". Myös mahanalus on kermanvalkoinen, hännän alusta kohden sävyn muuttuen puhtaamman valkoiseksi. Uroksen selkää niskasta aina hyvin pitkälti hännän päähän asti kulkee musta siima. Farin pää on ilmeikäs, silmän ympäryksien kuultaen vaaleina vasten toffeista karvaa, turvassa toffeen sävyn liukuen mustaksi. Myös hirvaan leuan alla vilkkuva niin kutsuttu pukinparta on sävyltään musta. Farin silmät hehkuvat vihreinä, mutta tietyssä valossa ne heijastavat häivähdyksen kullanruskeaa.
Farin ulkonäössä erikoispiirteinä joista uroksen tunnistaa on tuon päätä koristavat arvet. Nuoruudessaan karhun kanssa "kasvotusten törmättyään" on Farin vasenta puolta kasvoista halkonut kaksi pitkää arpea, kiitos karhun kynsäisyn. Myös vasemman puoleinen korva on menettänyt pari palasta nahastaan.

Säkäkorkeus» 125cm
Ruumiin pituus» 150cm
Elopaino» väh. 135kg, max. 145kg

Roolipelaaja» Nevergreen
avatar
Nevergreen
Pelokas vasa
Pelokas vasa

Viestien lukumäärä : 25
Join date : 30.09.2013
Ikä : 27

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa