Otava - Parantaja

Siirry alas

Otava - Parantaja

Viesti kirjoittaja Emmi lähetetty La Heinä 27 2013, 07:53
Nimi: Otava

Ikä: 3 vuotta

Sukupuoli: Naaras

Lauma: Pohjoinen lauma

Asema: Parantaja

Ääni: Erin

Ulkonäkö:

Turkki: Otavan turkki on väriltään tummanruskea. Hänellä on valkoisia pilkkuja harvassa siellä täällä ja valkoinen nenänalus, mutta oikeassa kyljessä naaraalla on seitsemän mustaa pilkkua mitkä muodostavat Otavan tähtikuvion. Otavan turkin laatu on oikein laadukas. Turkki on kiiltävä, sileä ja hyvin hoidettu. Turkin pituus on noin sentti ja aluskarva on Otavalla lähes olematon. Siksi hänellä on aina vaikeuksia selviytyä talvesta. Otavalla on se silmiinpistävää että hänellä ei ole hännästä edes töpöä jäljellä. Siitä piti nälkäinen susi huolen kun Otava oli pikkuinen vasa.

Pää: Otavalla on pyöreä pää ja siinä ohut ja keskipitkä kuono. Otavalla on neliömäinen musta nenä ja pyöreähköt, isot korvat. Otavan silmät ovat isot ja vinot, niiden muoti muistuttaa mantelia. Niiden väri on tummansininen. Silmien alla on rypäs valkoisia pieniä pilkkuja mitkä luovat valkoisen helminauhan silmän alle. Otavalla on laaja ja korkea otsa.

Rakenne:
Säkä: 100 cm
Pituus: 170 cm
Paino: 90 kg
Otava on ruumiinrakenteeltaan aivan tavallisen naaraspeuran mallinen. Hänen jalkansa ovat ohuet ja sirot, sorkat ovat päistä pyöreät ja mustat. Keskiruumis on Otavalla pyöreä ja takapää kulmikkaan mallinen. Otavalla on pitkä ja kaartuva kaula. Naaraan lihaksisto on keskittynyt pääasiassa eturuumiin lihaksiin, kuten rinta- ja selkälihaksiin. Jalatkin ovat lihaksikkaat. Otava ei kuitenkaan ole taistelija joten hän ei ole tavallista parempikuntoinen.

Luonne:
Otava on perusluonteeltaan utelias ja lempeä. Otava on kaikille kiltti, hän on hyvä tulemaan toimeen kenen tahansa kanssa. Luontevuus on ollut aina osa naarasta ja hänestä on erittäin helppo pitää. Siksi naaras saakin helposti ystäviä, ja koska hän on lauman parantaja, melkein kaikki tuntevat hänet tai ovat ainakin nähneet tai kuulleet hänestä. Eniten Otava pitää vasojen kanssa puuhailusta, ja ellei hänen äitinsä olisi ollut parantaja, Otava luultavasti olisi vasavahti. Otava on muutenkin äidillinen luonne, ymmärtäväinen ja oikeudenmukainen. Otava on aina halunnut saada vasan rakastamansa uroksen kanssa.

Valitettavasti Otava on todella viaton, naiivi ja helposti huijattava. Otava olisi loistava kohde jollekulle tarpeeksi viekkaalle huijarille. Mutta kukaan ei kehtaa edes valehdella Otavalle koska hän on niin kiltti ja vilpitön. Otava ei ole koskaan elämässään valehdellut, eikä koskaan aiokaan. Toki Otava tietää sodasta, rasismista ja kaikista muista maailman vääryyksistä, mutta hän onkin niitä vastaan. Passiivisena tosin, mutta kuitenkin.

Otava on ystävilleen melkein kiltimpi kuin ventovieraille ja tutuille. Otavalla onkin paha tapa laittaa kaikki muu, varsinkin ystävänsä, kaiken muun edelle. Mutta jopa ystävien yli menevät potilaat. Otava ajattelee aina ensin niitä joita hän hoitaa. Otavan äiti oli omistautunut työlleen ja laumalleen, ja niin on myös Otava. Hän tekisi laumansa puolesta mitä tahansa, mutta ei tappaisi. Otava ei koskaan pystyisi ottamaan toisen elävän olennon henkeä. Otavalla on kyky tuntea myötätuntoa kaikkia kohtaan, ja jos joku haluaa jonkun ymmärtävän surunsa, kannattaa puhua Otavalle. Otava osaa yhtyä toisten murheisiin ja auttaa myös mielellään ratkaisemaan ne. Otava on helposti rakastettava ja häntä olisi vaikea korvata.

Menneisyys:
Otava syntyi Pohjoiseen laumaan. Hänen isänsä oli kuollut kaksi kuukautta ennen hänen syntymäänsä ja Otavan äiti Orion sai synnyttää vasansa yksin. Orion selviytyi hyvin koska hän oli silloinen lauman parantaja ja kokenut synnytyksissä. Orion oli jo aiemmin päättänyt kasvattaa vasastaan seuraajansa, ja olikin iloinen kun vasa oli naaraspuolinen. Sillä jos uroksesta olisi kasvatettu parantaja, olisi lauma menettänyt hyvän soturin. Orion nimesi vasansa tuon kyljessä olevan kuvion mukaan ja alkoi kouluttaa tytärtään heti tuon ensi askeleesta lähtien. Orion huomasikin vasansa soveltuvan parantajan muottiin melkein paremmin kuin hän itse. Otava rakasti äitiään yli kaiken ja luotti tuohon kaikessa.

Kun Otava oli hieman yli vuoden vanha, lähetti hänen äitinsä hänet hakemaan yrttejä metsästä. Otava oli jo tuolloin oppinut ja taitava. Hän avusti äitiään työssään kokopäiväisesti, ja nyt yrtit olivat lopussa. Mutta Otava ei ollut päässyt kauaskaan lauman aukiolta kun yksinäinen, nälkäinen susi tuli häntä vastaan. Otava reagoi nopeasti ja kääntyi juoksemaan takaisin päin. Mutta susikin oli nopea ja ehti purra Otavalta hännän. Otava huusi ja Orion kuuli sen. Orion syöksyi auttamaan tytärtään ja joutui hänen ja suden väliin. Susi oli päässyt veren makuun ja iski Orionin kurkkuun. Otava joutui katsomaan vierestä kuinka susi puri hänen äitinsä kuoliaaksi. Pian aukiolla olleet sotilaat tulivat paikalle ja potkivat suden kuoliaaksi. Mutta oli myöhäistä. Orion oli kuollut. Lauma suri rakastetun parantajansa menetystä, mutta Otava suri eniten. Hän oli ilmeetön yli kuukauden, söi ja joi vähemmän ja laihtui. Lauma tarvitsi uutta parantajaa epätoivoisesti ja Otava koki tajuamisen. Hän päätti toteuttaa äitinsä rakastamaa ammattia parhaimmalla mahdollisella tavalla. Silloin Otava omisti elämänsä laumalle ja ryhtyi parantajaksi ollessaan vuoden ja kolme kuukautta. Todella nuorena. Mutta Otava omaksuttiin heti parantajaksi ja hänestä tuli yhtä rakastettu kuin äitinsä.

Roolipelaaja: Emmi


Yöllä lehdossa istuessa, yötaivaalla otavan loistaessa, voi kaikkein pieninkin olla vahva.

Hahmoideat: Atlas, Emil


Seuranhaku, Emmin retket, Emmin nopsien suhteet, Emmin kaikki ropehahmot
avatar
Emmi
Nupupää
Nupupää

Viestien lukumäärä : 61
Join date : 26.07.2013
Ikä : 20
Paikkakunta : Joensuu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa