Llwyn

Siirry alas

Llwyn

Viesti kirjoittaja Emmi lähetetty Pe Heinä 26 2013, 09:59
Nimi: Llwyn

Merkitys: Llwyn tarkoittaa kymriksi Lehtoa

Ikä: 2 vuotta

Sukupuoli: Naaras

Rotu: Valkohäntäpeura

Lauma: Pohjoisen lauma

Asema laumassa: Tiedustelija

Ääni: P!nk

Tunnusbiisi: Some nights - Fun, Bridge of light - P!nk

Ulkonäkö:

Turkki: Llwynin turkin laatu on hyvä, ei kuitenkaan erinomainen. Llwynillä on hieman yli sentin pitkä, kuitenkin kiilloton ja helposti takkuuntuva tummanruskea turkki. Kuten kaikilla valkohäntäpeuroilla, on Llwynilläkin valkoinen ja tuuhea hännänaluskarva. Lisäksi hänen takapuolensa ympärillä olevat karvat ovat valkoiset, hänellä on jaloissaan ns. valkoiset ”sukat” ja takapäässä on hieman valkoisia pilkkuja. Korvien päät, kuonon pää ja osa kaulaa ja rintaa ovat turkin väriä tummemman ruskeat.

Pää: Llwynillä on soikeahko pää ja suora otsa. Hänen kuononsa on päästä siro, mutta nenä on isohko ja vaaleanpunainen, siksi myös huomattava, Toisinaan Llwyn jopa häpeää nenäänsä. Llwynillä on isot pyöreät silmät, mutta niiden vaaleanvihreä väri on epätavallinen. Llwynin ”kulmakarvojen” asento saa hänet näyttämään äkäiseltä. Llwynin korvat ovat isot, ja niiden sisäpuoli on karvaton ja ihonvärinen. Llwynillä on pitkä ja elegantti kaula. Llwyniä voisi kasvoiltaan luonnehtia karun kauniiksi, mutta söpö tai nätti ei naarasta kuvaa.

Rakenne:
Paino: 80 kg
Säkä: 90 cm
Pituus: 158 cm
Llwyn on rakenteeltaan normaalia sirompi. Hän on laiha, melkein kitukasvuinen koska Llwyn ei saanut tarvittavaa ravintoa kasvuaikanaan. Llwynin ruumiinrakenne on linjakas ja sulava, muttei pyöreä tai pehmeä uroksia miellyttävällä tavalla. Se ei tosin haittaa Llwyniä. Llwynin jalat ovat pitkät ja hoikat ja sorkat ovat oikein pienet ja terävät. Llwyn on ruumiinrakenteeltaan soveltunut nopeaan juoksuun, pyrähdyksiin ja hiljaiseen liikkumiseen. Tapellessa Llwnin sorkat tekevät ilkeää jälkeä viholliseen. Llwynin jalkojen lihakset ovat paremmat kuin muun ruumiin, mutta muuallakin Llwynillä on hyvät ja kestävät lihakset.

Luonne:
Llwyn on perusluonteeltaan periksiantamaton ja rohkea, ehkä liiankin. Useimmat luonnehtisivat Llwyniä tyhmän- tai uhkarohkeaksi. Eikä Llwyn kiistä sitä. Hän rakastaa riskien ottamista ja hän hölmöilee melkein yhtä paljon kuin ikäisensä nuoret hirvaat. Llwyn viihtyy enemmän yksinään tekemässä hurjapäisiä kokeiluja, mutta toki henkeään pidättelevä katsojajoukko luo jännitystä. Llwynin ikäiset naaraat pitävät urosten vilkuilemisesta ja kikattelusta, kun taas Llwyn pitää tappelemisesta ja lujaa nauramisesta. Siksi hänellä ei ole omaa sukupuoltaan edustavaa ystävää, ei edes yhtä, vaan hän on yksin tai sitten urosten kanssa hölmöilemässä.

Jos Llwynillä olisi kavereita, hän kohtelisi heitä kaikkia samalla tavalla. Llwynillä ei ole tapana suosia tiettyjä henkilöitä vaan hän näkee kaikki tasa- arvoisina. Llwyn onkin eri sitä vastaan että jotakuta sorretaan hänen asemansa tai syntyperänsä takia, muttei sano siitä mitään. Hänhän haluaa elää. Siksi hän karsastaa fanaatikkoja jotka ovat sitä mieltä että Eteläisen lauman jäsenet tai kahden lauman vasat ovat roskasakkia, epäsikiöitä jne. Sellaisten kanssa hän mieluiten tappelee ja sellaisille hän kieltäytyy häviämästä. Mutta kaiken vihan ja inhon hän piilottaa pinnan alle ja koettaa sietää epäreiluutta, sillä hän haluaa elää nähdäkseen muutoksen joskus tulevan.

Valitettavasti Llwyn ei jaksaisi odottaa passiivisena. Llwyn on melko äkkipikainen ja jos hän näkee kiusaamista, hän napsahtaa ja yleensä syöksyy väliin sillä sekunnilla. Llwyn saakin usein toruja koska hän tappelee pienimmästäkin asiasta. Llwyn ihmettelee miksi häntä syytetään heikkojen puolustamisesta, mutta hän ei voi vaikuttaa siihenkään. Llwyn koettaa hillitä itseään, mutta silti hänellä yleensä näkee usein haavoja. Siksi Llwyn luo helposti vihamiehiä, mutta niin myös ystäviä. Sillä Llwynin oikeustaistelu vaikuttaa monilla tavoilla erilaisiin peuroihin, oli se sitten hyvällä tai pahalla. Llwyn on myös hyvä käyttämään sanoja, vaikka naaras osoittaakin sen aivan liian harvoin. Ei tosin omasta mielestään.

Menneisyys:
Llwynin isä oli tunteeton rajavartija, sellainen joka olisi tehnyt mitä tahansa noustakseen ylemmäs arvoasteikossa. Kun taas hänelle pakkonaitettu naaras oli lempeä ja aivan liian hyvä puolisolleen. Naaraan nimi oli Usva. Kun hän sai tietää olevansa tiineenä, hän päätti suojella vasaansa oman isänsä vaikutukselta ja kasvattaa tuosta oikeamielisen. Usvakin kannatti tasa- arvoa, hänkin hiljaisesti. Sillä hänen puolisonsa oli juuri sellainen joita hän vihasi, rasisti joka inhosi Eteläistä laumaa. Kun Usva eräänä päivänä synnytti vasansa, hän kuoli verenhukkaan. Llwynin isä olisi halunnut urosvasan ja pettyikin kun vasa paljastui naaraaksi. Kuolleesta äidistä hän ei välittänyt. Llwynin isä alkoi kasvattaa vasaa urosten lailla, opetti tuota tappelemaan ja muutenkin käyttäytymään urosmaisesti. Llwynin oli nimennyt hänen isoäitinsä äidin puolelta ja häneltä hän kuuli tarinoita äidistään. Siksi Llwyn alkoi tarinoiden kautta omaksua äitinsä piirteitä. Koska isoäiti oli kertonut Usvan olleen tasa- arvoisuuden puolesta, Llwynkin huomasi kaiken laumassa olevan väärin ja alkoi hiljaa kannattaa äitinsä aatetta.

Kun Llwyn täytti vuoden, hänen isänsäkin kuoli. Rajalla oli nälkäinen karhu hyökännyt hänen kimppuunsa tappaen vain Llwynin isän. Muut rajavartijat olivat tuoneet ruumiin laumaan. Llwyn ei tuntenut surua, vaan jonkinlaista helpotusta siitä että hänet oli vapautettu isänsä paineen alaisuudesta. Kuitenkin, Llwyn yhä jatkoi opettelua ja kipuamista. Ei isänsä tähden, vaan äitinsä aatteen. Llwynin tavoite elämässä on saavuttaa edes jonkinlainen rauha laumojen välillä. Tapahtui se sitten hänen tai jonkun muun kautta.

Roolipelaaja: Emmi


Yöllä lehdossa istuessa, yötaivaalla otavan loistaessa, voi kaikkein pieninkin olla vahva.

Hahmoideat: Atlas, Emil


Seuranhaku, Emmin retket, Emmin nopsien suhteet, Emmin kaikki ropehahmot
avatar
Emmi
Nupupää
Nupupää

Viestien lukumäärä : 61
Join date : 26.07.2013
Ikä : 20
Paikkakunta : Joensuu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa