Kalma

Siirry alas

Kalma

Viesti kirjoittaja Ronkkis lähetetty Ti Heinä 23 2013, 23:44

NIMI: Kalma
SUKUPUOLI: Naaras
IKÄ: 5v

LAUMA: Eteläisen metsän lauma
ASEMA: Tavallinen laumalainen

LUONNE: Selkäkarvat pystyyn nostavan nimen omistava peura, puiden hitaasti huojuessa hänen ympärillään, hän on kuin aave vaaleine turkkineen ja safiirinsinisine silmineen. Ajatuksiinsa hukkunut peura on viisas monitaituri, vaikka uskookin itse olevansa vain keskiverto sorkkajalkainen. Kalma tietää olevansa mielenkiintoinen persoona, ja pitää luonteestaan, joka voi saada muut ymmälleen.
Luonteeltaan Kalma on hiljainen ja salaperäinen. Kalma tulee hyvin juttuun uusien tuttavuuksien kanssa, mutta suo kaikille vain saman vähäisen vaikutelman yksinkertaisuuttaan. Polku todelliseen ystävyyteen hänen kanssaan on pitkä ja mutkikas, täynnä yllätyksiä ja arvoituksia.
Hän on aina yhtä rauhan kanssa, eikä hänen usein kuulla korottavan ääntään tai painottavan sanojaan. Kalma ei suutu helposti ja olisi suorastaan ennennäkemätöntä nähdä hänen käyttävän fyysisiä voimiaan.
Peuralla on vahva matala ääni, jota hän käyttää vain kun tarve on välttämätön. Kalma puhuu pitkästi omalla arvuuttelevalla tyylillään, joka pakottaa vastapuhujan kuuntelemaan peuran pitkiä vastauksia.

MENNEISYYS: Kalma syntyi Häivähdyksen laitamilla. Peuran menneisyys ei ollut kovin tarunhohtoinen. Jo syntyessään hänen harmaaseen väriinsä suhtauduttiin epävarmasti, vanhuksillahan oli harmaa turkki, eikä se sopinut vasalle. Kalmaa kiusattiin usein turkkinsa värin vuoksi, mutta emonsa piti häntä yhtä arvokkaana kuin muitakin. Rauhallisen luonteensa peura perikin osittain äidiltään.
Vuoden vanhana Kalma sai nimensä. Hän oli emonsa kanssa laiduntamassa niityllä illansuussa, kun pellon vastakkaiselta laidalta kohdalle huonoksi onneksi osui myös kultaturkkinen hopealeijona. Emo aisti vaaran ja käski Kalman paeta. Nuorikko oli hämmentynyt yllättävästä käskystä ja lähti ravaamaan kohti pellon reunaa.
Kissapeto pääsi yllättämään emon ja hyökkäsi tämän lautasille. Peura onnistui potkaisemaan puuman pois, ja lähti pakenemaan. Kalma säikähti tapahtunutta ja kääntyi katsomaan äitiään. Peuraemo käski Kalman juosta metsään niin kovaa kuin pääsi, mutta Kalma ei halunnut jättää äitiään. Puuma yritti uutta hyökkäystä. Kalma kyyristyi peloissaan heinikkoon ja huomasi emonsa juoksevan häntä kohti. Kalma tiesi olevansa vaarassa. Hän ponkaisi nopeasti pystyyn, mutta tahattomasti säikäytti emonsa, jolloin puuma pääsi puremaan tätä kaulaan ja tappamaan hänet.
Kalma tunsi valtavan syyllisyyden aallon pyyhkäisevän hänen ylitseen. Vasa lähti pakenemaan metsään. Valitettavasti asia ei jäänyt salaisuudeksi ja muut alkoivat vältellä harmaata vasaa -ja kutsua tätä Kalmaksi.
Peura on elänyt yksikseen siitä lähtien, ja oppinut yhtä sun toista. Hän on viisastunut enemmän kuin tarpeeksi, mutta tämä on ainoa asia, joka saa hänen vahvan viisaan kuorensa hajoamaan.

ULKONÄKÖ:

PITUUS: 175cm
SÄKÄKORKEUS: 124cm
PAINO: 80kg

Kalma on kaunis siro kauris. Väriltään hän on harmaa, mutta hänen kyljiltään erottuu häilyvät valkoiset pilkut. Päälaelta hännän päähän peuralla kulkee musta siima. Kalman vatsa ja jalkojen sisäpuolet ovat luonnonvalkoiset, samoin kuin hännänalunen. Kalma omaa kirkkaan siniset silmät, vasemman silmän ympärillä hänellä on musta rengas.
Kalma on kooltaan neutraali. Kovera profiili sekä siro rakenne. Peuralla on kiiltävä, hieman karhea turkki.
Kalmalla on pienehkö pää ja suuret korvat. Peuralla on pitkät, hoikat, ketterät jalat. Kalma onkin tarpeen tullen nopea juoksemaan. Kolmessa jalassaan hänellä on tummat sukat.

Roolipelaaja: Ronkkis
avatar
Ronkkis
Pelokas vasa
Pelokas vasa

Viestien lukumäärä : 19
Join date : 23.07.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa