Kajika

Siirry alas

Kajika

Viesti kirjoittaja bluebell lähetetty Pe Heinä 19 2013, 05:53

Nimi: Kajika

Sukupuoli: Uros

Ikä: 3 v

Lauma: Eteläinen lauma

Asema: Vakooja

Luonne: Kajika on varsinainen rämäpää. Hän on todella uhkarohkea ja menee suinpäin vaaroja sen enempää miettimättä. Onneksi hänen siskonsa Flo osaa pitää hänet aisoissa. Hän on myös vähän pullistelija ja yrittää näyttää isommalta kun todellisuudessa on. Hän kuitenkin vain haluaa arvostusta. Kajika haluaa todistaa arvonsa ja näyttää kykynsä Eteläiselle laumalle. Kajikalla osaa olla kuitenkin myös kuuliainen ja tottelee käskyjä varsin hyvin. Hän on myös päättäväinen ja toimelias. Hän hoitaa tehtävänsä kunnolla. Hän osaa kuitenkin olla leikkisä ja joskus jotkut pitävät häntä vähän lapsellisena ikäänsä nähden. Hän rakastaa kilpailua ja haasteita. Hän juoksee mielellään kilpaa. Hän tuntee itsensä hieman vaivautuneeksi naaraiden kanssa. Naaraat taitavat olla melkein ainoa asia, jotka saavat hänet hermostumaan, lukuun ottamatta hänen siskoaan Floa.

Menneisyys: Kajika ja hänen siskona Flo syntyivät pieneen laumaan, jota heidän äitinsä Elu ja Maska johtivat. Heidän nuoruutensa oli onnellista aikaa. He leikkivät yhdessä muiden vasojen kanssa. Sitten heidän äitinsä Elu joutui suden saaliiksi. Nuori, röyhkeä uros käytti tilannetta hyväkseen ja haastoi Maskan tämän heikoimmalla hetkellä ja voitti tämän. Sitten hänet kartoitettiin laumasta. Häntä ei ole näkynyt sen jälkeen. Kun Kajika oli itsenäistynyt, hän oli haastanut johtajan Flon varoituksista huolimatta, mutta hän oli hävinnyt. Hänet häädettiin laumasta. Yöllä, kun Kajika oli jo kävellyt pois entisen laumansa reviiriltä, hänen siskonsa tuli ja sanoi karanneensa heti pimeän laskettua ja tulevansa Kajikan mukaan. Flo ja Kajika lähtivät etsimään isäänsä, mutta eivät löytäneet tätä. Sitten he löysivät Eteläisen lauman ja liittyivät siihen. He elävät siellä onnellista elämää, mutta eivät ole luopuneet isänsä etsimisestä.

Ulkonäkö: Kajika on harmaan ruskea uros. Hän on keskikokoinen uros kauris, jolla on valkoisia pilkkuja selässä rivissä. Hänellä on kirkkaan siniset silmät. Hänen päätään koristavat tumman ruskeat sarvet. Hänellä kulkee tummempi raita turvasta aina häntään asti. Myös hänen jalkansa ovat tummat. Hänellä on valkoista leuassa , vatsassa ja hännässä. Hänen säkäkorkeutensa on 102 cm ja pituus on 175 cm. Hän painaa 95 kiloa. Hänen karvansa on aika lyhyttä, paitsi pääalella ja kaulassa, jossa karva on tuuheampaa. Kajikan lavassa on arpia toisen hirvaan sarvista. Hänellä on arpia taistelusta myös selässä ja kyjlessä. Yksi hänen sarvensa piikeistä on katkennut. Kajikalla on massaa niskassa, selässä ja jaloissa.

Roolipelaaja: Bluebell
avatar
bluebell
Pelokas vasa
Pelokas vasa

Viestien lukumäärä : 37
Join date : 18.07.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa