Flo

Siirry alas

Flo

Viesti kirjoittaja bluebell lähetetty To Heinä 18 2013, 02:44

Nimi: Flo

Sukupuoli: naaras

Ikä: 3 v

Lauma: Eteläinen lauma

Asema:  Muu laumalainen, vasavahti

Luonne:  Flo on herkkä, ystävällinen ja järkevä. Hän on valmis tekemään kaikkensa laumansa , perheensä ja ystäviensä vuoksi. Hän on todella hiljainen, kulkee lähinnä itsekseen ja viettää aikaansa haaveillen. Hän on hyvin huolehtiva ja kärsivällinen, mikä tekee hänestä hyvän vasavahdin. Hän on pitää lujasti kiinni mielipiteistään ja ei pidä ollenkaan epäoikeudenmukaisuudesta. Siksi hän inhoaa taistelua laumojen välillä. Flolla on joskus vaikeaa ilmaista tunteitaan muille, koska hän on tosi ujo. Hänen veljensä on ainoa poikkeus.  Flo on kuitenkin ujoudestaan huolimatta hyvin voimakastahtoinen. Joskus Flon rämäpää veli Kajika vie hänet mukaan seikkailuihinsa ja Flosta paljastuu seikkailua rakastava rämäpää. Flo on hyvin herttainen ja haluaa olla ystävä kaikkien kanssa.

Menneisyys: Flon ja tämän veli Kajika syntyivät pieneen laumaan, jota heidän äitinsä Elu ja Maska johtivat. Heidän nuoruutensa oli onnellista aikaan. He leikkivät yhdessä muiden vasojen kanssa. Sitten heidän äitinsä Elu joutui suden saaliiksi. Nuori, röyhkeä uros käytti tilannetta hyväkseen ja haastoi Maskan tämän heikoimmalla hetkellä ja voitti tämän. Sitten hänet kartoitettiin laumasta. Häntä ei ole näkynyt sen jälkeen. Heti kun Flo ja Kajika itsenäistyivät, he lähtivät pois laumastaan, koska uusi johtaja hallitsi sitä väkivaltaisesti. Flota muun muassa purtiin kurin pitämiseksi. Tämän takia Flosta tuli arempi ja varovaisempi. Flo ja Kajika lähtivät etsimään isäänsä, jonka kanssa he olivat olleet läheisiä, mutta eivät löytäneet tätä. Sitten he löysivät Eteläisen lauman ja liittyivät siihen. He elävät siellä onnellista elämää, mutta eivät ole luopuneet isänsä etsimisestä.

Ulkonäkö: Flo on kaunis ja siro pronssin ruskea naaras, jolla on kerman värinen leuka ja vatsa. Hänellä on voimakkaat lihakset, varsinkin jaloissa, jotka tekevät hänestä hyvän juoksijan. Hänellä on tumman ruskeat,  lämpimät silmät. Hänellä on vaaleita pilkkuja selässä, kyljissä ja otsassa. Hän painaa 80 kiloa ja hänen säkäkorkeutensa on siinä 99 cm ja hänen pituutensa on noin 170cm. Flolla on tavallista isommat korvat, jonka vuoksi hänellä on erinomainen kuulo. Hänen oikeasta korvastaan puuttuu palanen, joka on karvas muisto hänen entisestä laumastaan. Karva hänen korvissaan ja selässään on hieman tummempi ja hänellä on tummempaa karvaa myös turvassa. Hänen karvansa on yllättävän pehmeää ja silkkistä.
avatar
bluebell
Pelokas vasa
Pelokas vasa

Viestien lukumäärä : 37
Join date : 18.07.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa