Naava

Siirry alas

Naava

Viesti kirjoittaja Varje lähetetty Ke Heinä 03 2013, 16:31Nimi: Naava
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 12 vuotta
Lauma: Eteläisen metsän lauma
Asema: Tavallinen laumalainen
Suuntautuminen: Heteroseksuaali

LUONNE ~
Naaras on ajatusmaailmallisesti ja käytökseltään erittäin hyvin säilynyt. Tuon ajatukset eivät ole muokkautuneet primitiivisiksi vanhenemisen myötä. Naava on suopea, hillitty ja viisas. Muori on elämää kokenut enemmän, kuin moni muu metsien peura. Naava on vähäsanainen, mutta hänen jokaisesta sanastaan välttyy kunniakkuuden ja iän tuoman mahdin kautta sanoma. Täpläturkki omaa viisaat ja laumaaedustavat mielipiteet, joita on opettanut lukuisille jälkeläisilleen. Naava arvostaa kanssatovereissaan, saman lajikkeen edustajissa selkeää ajatuskykyä tilanteen painostavuudesta huolimatta. Yleinen kunnioittaminen kohtaamisessa on myös Naavan arvostuksen kohde.
Vanhuksesta välittyy rauhallinen, viisas olemus. Naava pyrkii elämässä koettujen virheiden kautta tekemään asiat paremmin. Naaras ei kovin naureskele taikka hymyile, muttei se tarkoita hänen olevan allapäin. Naavalta saadut kehut taikka elämänohjeet on syytä ottaa kunniakkaasti ja kohteliaasti vastaan, sillä vanhus ei monia kehu. Hän tietää arvonsa, ja moni tietää hänet. Naavalta haetaan usein elämän ohjeita, neuvoja ja mielipiteitä. Usein naaras antaa lyhyen mutta viisaan vastauksen, jonka oppeja ja neuvoja on helppo seurata. Tuo nauttii saada mielipiteitään eteenpäin, ja on hiukan kiitollinen mikäli on jonkin muun peuran saanut kanssaan samoille ajatussvääreille. Naava onkin mielenkiintoinen keskustelukumppani, kunhan pääsee tuntemattomuuden ylitse, syvälle naaraan ajatuksiin. Hänestä pulppuaa tällöin täysin uusi henkilö, jonka sanoille, mielipiteille sekä hyville neuvoille ei ole tulla loppua.
Naaras on saanut erittäin etelänlaumalle tyypillisen kasvatuksen, sekä lujan laumakeskeisen ajatusmaailman.
Naava tahtoo mielipiteitään julki, ja pyrkii jossain vaiheessa vanhempien neuvostoon. Mikäli elinikäinen haave toteutuu, saa Naava jatkettua ajatusmaailmansa pohjatonta kuilua.


MENNEISYYS ~
Naava syntyi Eteläisen metsän laumaan vuosia takaperin. Hänen emänsä, Aamu oli hyväasemainen naaras, joka oli arvostettu jäsen laumassaan. Naavan isä puolestaan oli silloinen sotilas, hyvätapainen ja komea, Loimu. Aamu ja Loimu olivat olleet toistensa elämässä vasoista saakka. Jo pieninä, elämiseen opettelevina kauriinalkuina he olivat rakastuneet. Rakkaus oli roihunnut läpi elämänvuosien, aina kuolin hyvästeihin saakka. Naava oli Aamun ja Loimun 4 jälkeläinen, ja viimeinen. Naavan vanhin sisarus oli vaikutusvaltainen mutta ilkikurinen Hyhve. Toisiksi vanhin sisarus oli laumassa aikoinaan parantajana toiminut Kirnu, joka oli harvinaisen nuorena kuollut epämääräiseen sairauteen. Kolmas sisaruksista oli täysin isänsä kopio, komea ja lujatekoinen uros, Raave, josta Loimu-isä oli erittäin ylpeä. Raave sai aikoinaan osakseen paljon kunniaa sekä suosiota sotilaallisilla uroteoillaan.

Naava syntyi keskikesällä, helteen paahtamaan lehtimetsään. Lintujen viseryksenkirjo täytti metsän, ja uusi sekä vahva jälkeläinen saatettiin tervetulleeksi laumaan. Hyväasemaisten vanhempiensa kanssa Naava sai nauttia erilaisista mukavuuksista, sekä hyvästä kasvatuksesta. Aamu opetti Naavasta naisellisen sekä hyvätapaisen, toisin kuin isä Loimu opetti tytärtään etelän ajatusmaailmaan. Naava oli nopea oppimaan, sekä omaksui helposti vanhemmiltaan hyvän käytöksen. Tuo oli jo nuorena hyvin harkitseva ja paljon pohtiva kauriinalku.

Läheisimmän sisaruksen, Kirnun kuoltua ennenaikojaan vetäytyi Naava kevyeen kuoreen. Tuo vaikeni miettimään, ja pohtimaan miksi siskon oli lähdettävä ennenaikojaan maailmasta, joka oli luotu häntä varten. Mutta Loimu opetti, ettei elämä ollut ikuista, ja kuolema oli normaali osa luonnon kiertokulkua. Naaras omaksui isänsä aatteet, ja sulatti sisarensa kuoleman, tosin raskain mielin.
Äiti-Aamun kuollessa, Naava sai tukea isältään oppi käsittelemään kuoleman normaalina asiana, joka tapahtuisi joskus hänelle itselleenkin. Nuori peuranaaras nautti ikäisistään tovereista laumassa, mutta oli silti henkisesti edellä heitä eikä välttämättä osallistunut kaikkiin leikkeihin, pohtiessaan elämää syvempiä asioita.

2 vuotisena, oli Naavan aika saattaa ensimmäinen jälkeläisensä Etelänlaumaan. Vasan isä, oli hetkellinen rakkauden kohde, nuori ja vilkas Jano. Naava saattoi maailmaan vahvan ja pontevan urosvasan, josta sekä isä Jano että ukki-Loimu olivat ylpeitä. Revi-vasasta kasvatettiin hyvätapainen, lauma-ajattelija joka eli hyvän ja kaikinpuolin arvostetun elämän.
Naavan vanhetessa neljään ikävuoteensa, tuo koki kevättalvella suurimman menetyksensä. Viisas ja laumaansa ensisijaisesti ajatteleva Loimu-isä kuoli kiittolisissa ikävuosissa vanhuuteen. Naava hyvästeli isänsä haikeana, mutta Loimu ennätti  vielä sanoa ''Älä itke, lapseni, muista mitä olen opettanut, ja elä niiden mukaan. Elämä on luonnollinen osa luonnon kiertokulkua. Kaikki, paitsi sielusi, ei ole ikuista. Hyvää elämää, lapseni !''. Naava kuunteli tarkasti, hyvästellen Loimun. Isän lähteminen oli kova kolhu naaraan itsetuntoon, mutta tuo yritti kituuttaa isänsä neuvoilla eteenpäin.
Niimpä Naava päätti jatkaa elämäänsä normaalisti, jatkaen etelänlauman sukua sopivin väliajoin uusilla vasoilla, valiten niille tarkkaan hyvän isän, sekä opettaen jokaisen vasan isänsä neuvoilla hyville tavoille.

10 vuotiaana, oli Naavan sisarukset kuolleet. Mutta tuon jälkeläiset olivat jatkaneet Naavan hyviä geeniperimiä uusilla jälkeläisillä.
Vanhentunut naaras elää maailmassa, jossa ajatukset ovat henkeä tärkeämpää sekä hyvävalistus auttaa uusia kauriita kasvamaan laumaansa kiinni, eikä pettämään lauman luottamusta.12 ikävuoteen asti kituuttanut Naava ei tunne vielä kuolinpäivien olevan kovin lähellä, mutta ei sitä tiedä koska kaiken nähnyt naaras kuolee kunniallisesti.  

ULKONÄKÖ ~
Kauris on rakenteeltaan vanhuuttaan hohkava. Karva on ohutta, mutta ihmeen hyväkuntoista tosin karkeata. Naavan selkä on pitkä, ja selkärangat kuomuja on erotettavissa. Näihin päiviin asti kauris on pysynyt ihan hyvissä lihoissa, vaikka silloin tällöin ruokahaluttomuus iskee, milloin hammassäryn, milloin vatsakramppien muodossa. Häntä on ohut, ja niukkakarvainen.
Pilkut ovat haaleita, mutta näkyvissä. Ne ovat painottuneet tyystin kauriin takaosan seutumille. Korvat ovat suuret, ja kuuloeliminä naaraalla ne ovat vielä toimineet ihan kiitettävän hyvin. Silmät ovat riesakseen saaneet kaihin, joka on riistänyt Naavalta pian koko näön. Naaras näkee erittäin huonosti, ja vain todella lähelle. Onneksi kuuloaisti sekä tuntoaisti ovat varautuneet nopeatahtiseen sokeutumiseen. Turpa on harmahtavan valkea, sekä myös karva silmien ympärillä. Silmät itsessään, olivat nuoruusaikoina vielä mahonginruskeat mutta vanhuuteen mennessä ovat haalistuneet hieman. Pupillit ovat harmahtavanvalkeat kaihin ansiosta. Karva on haalean punertavanruskeaa, ja iän myötä haalistunut jostain kohtaa harmahtavaksi.
Vatsanpielusta pitkin vierii valkea läntti, jonka karva on pehmeää kuin vastasyntyneellä kauriilla.

Naavan jalat ovat pitkät ja sironmalliset, sorkat ovat pienet kuin vasalla. Naaras on aina ollut ketterä juoksija, mutta vanhentuessaan ei kauheasti koikkelehdi enään. Kauris on pitkänmallinen, mutta matala ja ketterän puoleinen. Ikä on tuonut Naavaan eräänlaisia vaivoja. Milloin kolottaa selkää, milloin makuaisti ei toimi. Milloin jalat tuntuvat lähtevän alta, milloin karvaa putoilee. Rouva ei silti tunne olevansa elämän polkunsa lopussa, ei ihan vielä.


Pituus 160cm Säkäkorkeus 90cm Paino 70kg

MUUTA ~
-Viides hahmoni Häivähdyksessä
-Tulee luultavasti joskus kuolemaan rooliessa, kokien arvokkaan kuoleman
-Saattanut maailmaan monia, vahvoja ja vaikutusvaltaisia jälkeläisiä
-Hahmo luotu 4.7.2013
-Kuvan olen taiteillut itse (wau...)

ROOLIPELAAJA ~
Varje
SÄHKÖPOSTI ~ myrkkypilvi@hotmail.com


ebin. tulossa Saga Kolja
avatar
Varje
Lauman sotilas
Lauman sotilas

Viestien lukumäärä : 1229
Join date : 29.12.2012
Ikä : 20
Paikkakunta : Siellä sun täällä, enimmäkseen täällä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa