Verihibiskus

Siirry alas

Verihibiskus

Viesti kirjoittaja Nrabsy lähetetty Ma Kesä 24 2013, 02:48

Nimeltään Verihibiskus
Kutsutaan Dielis
Lempinimiä löytyy: Lisen, Hibis
Sukupuoleltaan Naaras
Lauma Pohjoinen
Asemaltaan Laumalainen/Hylkiö
RodultaanValkohäntäpeura
Iältään 4 vuotiasPaino: n. 90kiloa
Säkäkorkeus: n. 103cm
Ruumiinpituus: 163cm

Luonnetta:
Kömpelö yksilö, jonka sorkat eivät tahdo pysyä toisistaan erossa. Pidättäytyväinen tyyppi ja kaihtaa porukkaa, vaikka ei kovin suosittua juttu seuraa olekkaan, hylkiö asemansa johdosta. Viettää aikaa mielellään itsekseen ja onkin hiukan itserakas, omistaa kyllä yhden ystävän, sellaisen Sinitiaisen, joka näyttää seuraavan itsekästä naarasta joka paikkaan. Osaa paljon eri eläimien rotunimityksiä sekä kasvien nimiä. Vaikkakin ei taida ihan 100% tietää niiden oikeita nimiä vaan on keksinyt niille sopivat nimet. Jos kuitenkin naaras joutuu jonkun seuraan, varoo sanojaan sekä askeliaan ja pysyttelee yleensä alentuvassa persoonassa, ei kohota oikeastaan koskaan päätään toisen korkeudelle, sillä pelkää että toinen sylkäisee taikka alkaa huutamaan naaraalle. Vasojen seurassa on hiukan arka myös, vaikka olisi oma vasa kyseessä.

Ulkonäköä:
Hibis on aivan vaaleanbeigehtävä, joten siksi saattaa hämmentää kulkioita, vaikka onhan Pohjoisessa muitakin vaaleita yksilöitä. Naaraan silmät ovat ovaalit sekä isot, värinä toimii haalean harmaat. Korvat hiukan pienehköt ja päistä löytyy punaruskeaa sävyä. Naaraan punaruskeus esiintyy myös tämän kummankin silmän alla kahtena ympyränä sekä sorkkien yläpuolella, myös ohuena siimana selän päällä. Hibiksellä on muita pidempää karvaa jaloissa, aivan sorkkien vieressä. Mistä johtuu myös naaran kömpelyys, muuallakin kehossa tuon karva on hiukan pidempää kuin muilla peuroilla. Karvojensa pituuden takia ei ole hyvä uimari, eikä vapaaehtoisesti sinne menekkään, vaan hyppää yli jos mahdollista taikka jää rannalle seisomaan. Hädän tullessa kyllä uskaltautuu uimaan, mutta uiminen ei ole naaraalle se vahvin laji ja saattaakin pitkien karvojen takia upota pohjaa kohti.

Menneisyyttä:
On kasvanut ja syntynyt kaukana Häivähdyksestä. Hibiskus sai nimekseen ensin Dielis, mutta vaihtoi nimensä kuitenkin vanhempana. Hibiskus kasvoi kolmen muun vasan kanssa onnellisena sarvikkailla vanhemmillaan. Tämän kumpikin vanhempi oli uroksia sillä olivat adoptoineet orpoja vasoja itselleen. Kasvoi siis hiukan erilaisessa perheessä kuin useimmat vasat. Ei vieläkään tiedä oikeita vanhempiaan. Dielis omisti kolme veljeä, eivät ne oikeasti tämän veljiä olleet mutta piti heitä veljinään. Jo vasana oli hylkiö suuressa laumassa kömpelyytensä takia. Alistui omille vanhemmilleen sekä veljilleen jotka pelottelivat naarasta ilkeistä peuroista. Jopa vanhin veljistä kiusasi fyysisesti naarasta, sylkien ja potkien tätä. Vaikka vanhempana sitten pyysi anteeksi ja tunnusti olevansa ihastunut Hibiskukseen. Mutta naaras pelkäsi silloin jo niin paljon veljiään että karkasi laumasta.

Naaras matkasi vain eteenpäin kompuroiden, mutta nousten kuitenkin aina ylös. Tapasi matkallaan ystävänsä, Sinitiaisen. Jota auttoi jollakkin tavalla ja siittä lähtien tuo lintu seurasi Hibiskusta. Tämän väri kiinnitti metsästäjien huomion sekä pitkät karvat joista saisi helposti hanskoja sekä muuta hyötytavaraa. 2vuotiaan naaraan elämä ei ollut helppoa mutta silti pääsi Häivähdykseen. Mennen vain ensimmäisen lauman johtajan puheille. Pääsi nipin napin laumaan, saaden heti hylkiön maineen kömpelyytensä takia. Nyt elelee rauhallista elämää Pohjoisessa laumassa .

Muuta:


  • Toinen naaras hahmoni
  • Saanut nimensä kanihahmostani.
  • Valmistui 20.6.2013
  • Keksin suurimman osan tiedoista keskiyöllä ja kirjoitin ne puhelimeeni.
  • Pitkä karvainen mutta ei silti omista kuin Valkohäntäpeuran rotua itsessään.
  • Tunnari: Mohombi - Coconut Tree
  • Kuva © GoldghostLumi on kuin Untuvainen maa, joka jäätyy vain Komeetta myrskyssä. Uusi Aristokraattinen ilmestys on saapunut. Pitkäkarva valloittaa
avatar
Nrabsy
Katkennut sarvi
Katkennut sarvi

Viestien lukumäärä : 389
Join date : 20.12.2012
Ikä : 22
Paikkakunta : Höyhtyähoodz

http://lifeisjustlikeacube.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa