Ticono

Siirry alas

Ticono

Viesti kirjoittaja Selimi lähetetty Su Kesä 23 2013, 11:59

Nimi: Ticono
Kutsutaan: Tico
Skp: Uros
Ikä:
Laji: Valkohäntäpeura
Lauma: Eteläinen lauma
Asema: Viestinviejä
Suuntautuminen: Bi
Tunnari ja ääni: https://youtu.be/K_TnBlY3XuE - Bad guy (Eminem)


Luonne: Tico on persoonallinen nuori peura. Hän on yleensä aina iloinen, mutta osaa olla myös hyvinkin ärsyttävä jos sitä tahtoo. Yleensä tuo kujeilee vastaantuleville peuroille paljonkin. Hän on huolehtivatinen ja hyvin omistushaluinen. Nuorikko pitää edelleen leikkimisestä ja on yleensäkin lapsellinen ja energinen. Tuo ottaa työnsä vakavasti ja epäonnistuminen luo suurta vahinkoa tuon sisimmässä ja hirvas voi olla lannistunut useita päiviä. Kruunupään voi löytää usein vasojen seurasta leikkimästä. Naaraita kohtaan tuo harvoin on mitenkään flirttaileva ja tuo ei koe ihastumista kovinkaan helposti, mutta jos kokee niin sitten tuo ei jätä naarasta rauhaan sitten millään, mutta tunteitaan tuo ei ole kovinkaan hyvä paljastamaan. Tiivistettynä lapsellinen työhön omistautuva nuori kruunupää. Tietysti tuo on vielä paljon muuta, mutta sitä ei voi mitenkään sanoilla kuvailla.


Ulkonäkö: Tico omaa kauniin punertavan ruskean turkin. Selässään tuolla on paljon valkeita pilkkuja. Maha on aavistuksen vaaleampi. Myös jalat ja kurkku tuolla ovat vaaleammat. Hännän alus on valkea kuten rotuun kuuluu. Kruunupään kirsu on musta ja kuono on muutenkin musta. Silmät ovat ruskeat, hiukan punaiseen taittuvat. Herrasen päälaella on vielä pienehköt, mutta lujatekoiset sarvet jotka tulevat vielä kasvamaan paljon. Tico on ruumiinrakenteeltaan siro ja naarasmainen ja tuo ei ole kovinkaan varteenotettava vastus jo tämä joutuu tappeluun. Hän on yksi Häivähdyksen nopeimmista peuroista pienen koonsa, kevyen rakenteensa ja voimakkaiden, mutta pitkien ja sirojen jalkojensa ansiosta. Sorkat tuolla ovat tumman ruskeat, lähes mustat. Korvat ovat suuret ja niiden reunat ovat pikimustat. Korvat ovat sisältä hiukan vaaleammat kuin ulkoa. Sarvet ovat väritykseltään tumman ruskeat.
Pituus: 168cm
Korkeus: 90cm
Paino: 107kg


Menneisyys: Tico omaa aivan normaalin menneisyyden. Sen elämässä ei ole tapahtunut mitään draagista tai muutenkaan merkityksellistä vielä, mutta kaikki on mahdollista sitten tulevaisuudessa.

Tico syntyi nuorelle parille eteläiseen laumaan. Tuon äiti Säihke synnytti toista kertaa ja saikin kaksoset. Ticon ja tuon sisaren Dianan. Heidän isänsä Bonzo oli ollut viestinviejänä, mutta loukattuaan jalkansa tuo ei voinut enää juosta kunnolla. Kaksikko oli erottamaton ja he kasvoivat yhdessä kunnes Diana tapasi erään ikäisensä uroksen. Diana ihastui oitis tuohon Sävy nimiseen hirvaaseen. Sävy ja Diana olivat aina yhdessä ja Tico alkoikin erkaantua tuosta, mutta nuorena sosiaalisena hirvaana hän sai pian paljon uusia ystäviä.

Hän on kasvanut eteläisessä laumassa koko pienen ikänsä. Hänen isänsä on opettanut häntä jotta tuo voisi jatkaa työtä joka Bonzolla keskeytyi onnettomuuden takia ja Tico edistyi paremmin kuin tuon isä olisi voinut uneksiakaan. Tuon elämä on siis jokseenkin yksitoikkoista ja tylsähköä ollut, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


Muuta:
-Seitsemäs hahmoni Häippärissä
-Puolisoa tullaan etsimään jossain vaiheessa, muttei vielä
-Neljäs uroshahmoni Häivähdyksessä
-Luotu: 23.6.2013


Lumililja~Andromeda~Aavesointu~Ennus~Huurre
Tulossa: Kide/Myski/Pyry/Nuppu/Nietos
avatar
Selimi
Sarvipää
Sarvipää

Viestien lukumäärä : 615
Join date : 06.01.2013
Ikä : 18
Paikkakunta : Oulu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa