Lukas

Siirry alas

Lukas

Viesti kirjoittaja sarvijaakko lähetetty Pe Kesä 07 2013, 02:26


Kuvapohja (c) Tsubelle
Väritys (c) sarvijaakko (Haluan kiittää rakasta Paint-ohjelmaa värityksen toteuttamisesta, tuesta ja rakkaudesta...)

Nimi :: Lukas
Sukupuoli :: uros
Ikä :: 3,5
Suuntautuminen :: homoseksuaali
Lauma :: Pohjoinen lauma
Asema :: hylkiö

:: Ulkonäkö ::

Lukaksen ruumiinrakenne muistuttaa kaikkea muuta kuin uhkaavaa uroksen kehoa. Siro ja kevyt ruumis on varsin naarasmainen ja jollei pojalla olisi sarvia päässä ja tyypillistä uroksen hajua, voisi tämän sekoittaa hyvinkin naaras peuraan. Siniharmaat silmät pitkine silmäripsineen luovat varsin viehkeän kuvan tästä nuorukaisesta, jonka lihasmassa on vielä kasvamassa. Solakasta rakenteesta huolimatta uroksella on sen verran lihasta, jotta tämä pystyy tekemään sen, missä tämä on kiistämättä paras: karkuun juoksemisessa. Vasasta asti Lukas on saanut olla pakosalla muita uroksia ja jopa naaraita.
Pienikokoisen ruumiin ansiosta Lukas kykenee liikkumaan vikkelästi metsässä, eikä pienistä ja hennoista kolmipiikkisistä sarvistakaan ole estelemään tämän yksilön juoksua kuusikossa.
Silkkinen turkki on väriltään vaalean harmaa ja se pysyy hyvin helposti sileänä. Karva on lyhyttä, joten se ei takkuunnukkaan helposti, mutta ohuella turkilla on huonotkin puolensa, jotka näkyvät talvisin palelemisen muodossa. Kaulan alaosa ja vatsa ovat hieman vaaleampaa harmaata ja korvissa tällä sarvipäällä on mustaa väriä. Kuonossa on tumman nenän ylä- ja alapuolella myös vaaleampaa karvaa. Lempeät, mutta pelokkaat siniharmaat silmät koristavat peuran kasvoja.
Säkäkorkeus Lukaksella on noin 95 senttimetriä, pituus ollen 155 senttiä. Painoa voisi uroksella olla enemmän, sillä tällähetkellä uros painaa vain juuri ja juuri 90kiloa.
Kokonaisuudessaan Lukas on hyvin solakka ja kevytrakenteinen peura.


:: Luonne ::

Vahva, urhea ja karismaattinen.. Nuo ovat piirteitä, joita Lukas ihailee suuresti. Valitettavasti tässä uroksessa ei ole mitään noista kolmesta. Heikko ja erittäin säikky peura saa slaagin jo pikkuruisesta hämähäkistä, joten oikean uhkan kohdatessa sydänkohtaus on  hyvin lähellä. Lukas pelkäisi varmasti omaa varjoaankin, ellei se olisi seurannut tuota koko tuon eliniän ajan.
Tärisevät jalat kannattelevat kuitenkin lempeää ja lämmintä sydäntä, ja Lukas onkin ystävällinen kaikille. Ja vaikka sarvipää monesti vajoaakin epätoivoon ja ongelmiin huonon itsetuntonsa kanssa, osaa tuo kuitenkin aina kuunnella muiden murheita ja auttaa parhaansa mukaan. Lukas ei itse ole kokenut ystävyyden lämpöä vahvimmillaan, mutta hän ei ole katkeroitunut siitä, vaan hän on hyvinkin kiltti ja kohtelias kaikille.
Tyhmänrohkea Lukas ei kuitenkaan ole. Vaikka tuon lempiharrastuksiin kuuluukin vahvojen urosten kyylääminen pusikoiden ja puiden lomasta, pistää tuo jalat alle heti, mikäli tämä huomattaisiin. Pakoonjuokseminen onkin Lukaksen valttikortti, sillä sitä hän on saanut tehdä siitä asti kun tämä lähti pesästään. Lukas kuitenkin kunnioittaa muita hyvin paljon ja muistaa aina osoittaa kunnioitusta ylempiarvoisille.
Hiljainen ja ujo nuorukainen on monesti myös erittäin yksinäinen, mutta uros on jo niellyt kohtalonsa. Jos joku kuitenkin nuorelle urokselle tulee juttelemaan, ottaen huomioon ettei Lukas ole ampaissut tuota karkuun, saattaa Lukas väläyttää jopa hymyntapaisen keskustelun lomassa. Urosten seurassa Lukas saattaa olla hieman vaivaantunut, sillä tämän suurin salaisuus on se, että tämä on kiinnostunut uroksista, eikä naaraista. Tuon suurin pelko onkin sitten se, että joku päivä joku saa selville tuon salaisuuden.


:: Menneisyys ::

Lukas syntyi veljensä kanssa onnelliseen perheeseen pienessä laumassa, jonka johtajana toimi Lukaksen ja tämän veljen isä. Jo pienenä vasana Lukas oli hyvin heikonlainen, eikä tämän isä uskonut poikasen selviytyvän edes ensimmäisistä kuukausista. Moneen otteeseen tuo aikuinen sarvipää ehdotti puolisolleen, että nuo hylkäisivät tuon onnettoman ruipelon, joka sai nimekseen Lukas.
Harmaa vasa pelkäsi isäänsä, mutta samalla tuolla oli jo tuolloin suurta arvostusta vahvarakenteisiin uroksiin. Yksi ihailun kohde oli Lukaksen veli Neo, joka oli täysin päinvastainen Lukakseen verrattuna. Vahva ja temperamenttinen vasa oli selvästi perinyt kaiken luonteesta ruumiinrakenteeseen isältään, mutta myös jotain emonsa lempeyttä tuossa oli, sillä Neo ei missään vaiheessa vihannut veljeään, vaikka veljesten isä toi avoimesti oman mielipiteensä Lukaksesta esille.
Reilun vuoden ikäisinä Lukaksesta ja Neosta ei olisi ikinä uskonut, että nuo olisivat oikeasti veljekset. Siinä missä Lukas oli heikonlainen, uhkui Neo täyttä voimaa. Lauman johtaja ja poikien isä ei kuitenkaan vieläkään ollut lämmennyt heikommalle pojalleen, joka oli selkeästi kuitenkin ylittänyt suuren sarvipään odotukset, tuohan oli varma että vasa kuolisi jo imetysiässä. Lukas oli selvinnyt tähän asti pelkästään emonsa turvan takia, sillä tuo suojeli pienokaistaan jokaisessa tilanteessa. Kävi kuitenkin niin surullisesti, että poikien emo joutui metsästäjien kohteeksi emon ja poikasten vierailtua niityllä. Silmänräpäyksessä nuorten urosten emo makasi maassa kuolleena ja tuolloin Lukaksen vaikeudet elämässä alkoivat.
Emon kuolemasta ei ollut päivääkään, kun poikien isä vei Lukaksen pois lauman alueelta ja hääti tuon lauman perää pitävän uroksen pois laumastaan. Lukas pelkäsi isäänsä, eikä uskaltanut uhmata tuota, joten nuori poika päätyi elämään turvatonta elämää yksin, kunnes tuo joutui Häivähdykseen, pohjoisen lauman alueelle. Lukas hyväksyttiin juuri ja juuri laumaan, mutta missään hulppeassa asemassa nuorukainen ei todellakaan ole. Jokaisella laumalla on pohjasakkansa ja Lukas kuuluu pohjoisen lauman hylkiöihin.


:: Muuta ::

- Lukas on luotu lähes 8 vuotta sitten ja tuo onkin päässyt kokemaan, millaista on elää aina lohikäärmeestä ihmiseen. Tällä kertaa Lukas onkin sitten valkohäntäpeura.
- ensimmäinen hahmoni Häivähdyksessä
avatar
sarvijaakko
Pelokas vasa
Pelokas vasa

Viestien lukumäärä : 21
Join date : 07.06.2013
Ikä : 27
Paikkakunta : Joensuu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa