Ennus

Siirry alas

Ennus

Viesti kirjoittaja Selimi lähetetty Ke Kesä 05 2013, 06:51Nimi: Ennus
Skp: Uros
Ikä: 4½
Laji: Valkohäntäpeura
Lauma: Pohjoinen lauma
Asema: Komentaja
Suuntautuminen: bi
Ääni: *klick*

Luonnetta: Ennuksella riittää luonnetta. Tuo flirttailee jatkuvasti naaraille, ja miksei myös uroksille. Tuo ei osaa sitoutua kehenkään ja jokseenkin herranen myös pelkää sitä. Karismaattinen ja charmikas hirvas on esimerkkinä useille nuorille vasoille jotka kunnioittavat suurta hirvasta. Hän osaa olla herkkä ja tunteellinen, mutta myös temppuileva ja rääväsuinen ja kaikessa suuruudessaan hyvinkin pelottava. Ennus on myöskin hyvin lojaali ja erittäin uskollinen laumalle. Etelän lauma saa osakseen hirvaan täyden torjunnan ja halveksunnan. Hän kunnioittaa suuresti johtajaansa Konoita eikä voisi kuvitellakkaan uhmaavansa tätä jotenkin. Tuo hoitaa työnsä aina loppuun eikä koskaan jätä mitään kesken.

Pituus: 1,78 m
Säkäkorkeus: 133 cm
Paino: 170 kg

Ulkonäkö: Ennus omaa tummahkon ruskean hiukan punertavaan taittuvan pilkullisen turkin. Turkki on laadultaan silkkistä ja tiivistä. Karva on hiukan normaalia pidempää joka tekee siitä hyvin kuuman kesäisin. Herran silmät ovat lähestulkoon mustat. Hiukan ruskehtavat, mutta muuten mustat. Rodulle ominainen valkoinen hännänalus on myös periytynyt hirvaalle. Tuolla on tummapäällysteiset kookkaat sarvet joiden veroisia saa etsiä hyvinkin kauan. Tuon ruumiinrakenne on lihaksikas. Jalat ovat pitkähköt jotka tekevät tuosta myös nopean. Ketterä, nopea, voimakas ja kaiken lisäksi älykäs, eli tuo on todella paha vastus taistelussa. Taistelun tiimellyksessä hän menettää helposti hallinnan ja tuota voisi sanoa silloin jopa hulluksi.

Menneisyys: Pimeänä yönä jolloin pilvet peittivät koko taivaan, vettä satoi ja ketään ei ollut liikkeellä oli syntynyt uusi tulokas maailmaan. Lauman vanhin peura oli ennustanut uuden suojelian syntyvän silloin kun kuuta ei näy. Oli uusikuu. Kuuta ei siis näkynyt. Eihän tuo ennustus muuta oikeastaan tarkoittanutkaan. Kuitenkin vasan nimeksi annettiin Ennus vanhuksen sanojen takia. Nuori naaras nimeltään Nurmi oli ensikertalainen. Isästä ei kukaan tiennyt mitään. Vuosi oli ollut kehno eikä vasoja ollut syntynyt kuin kaksi. Toinen niistä oli nuori Ennus. Hän kasvoi normaalisti laumassa ja ansaitsi yhä enemmän kunnioitusta suurilla sarvillaan ja massiivisella kehollaan. Tietysti myös hurmaava luonne vaikutti asiaan. Mitään erityistä ei hirvaan menneisyydessä oikeastaan ole tapahtunut... vielä.

Muuta:
-Neljäs hahmoni Häivähdyksessä
-Yritän hommata tuolle jotain ihastusta joka voi olla sekä naaras että uros
-Tulee saamaan useita jälkeläisiä
-Ensimmäinen uros hahmoni Häivähdyksessä
Luotu: 2.6.2013


Lumililja~Andromeda~Aavesointu~Ennus~Huurre
Tulossa: Kide/Myski/Pyry/Nuppu/Nietos
avatar
Selimi
Sarvipää
Sarvipää

Viestien lukumäärä : 615
Join date : 06.01.2013
Ikä : 18
Paikkakunta : Oulu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa