Manfred

Siirry alas

Manfred

Viesti kirjoittaja Saturnus lähetetty Ti Toukokuu 28 2013, 09:50Nimi: Manfred
Lempinimi: ''Manu''
Ikä: 3-vuotias
Sukupuoli: Uros
Laji: Valkohäntäpeura
Lauma: Eteläinen
Asema: Sotilas


› Suhteet
› Aikajana
› Seuranhaku


Ulkonäkö:
Manfred on hyvässä kunnossa oleva vaaleanpuoleinen atleetti. Hän on ruumiinrakenteeltaan sopivan lihaksikas ja maskuliininen. Uroksen lihaksisto on kasvanut melkoisesti iän myötä, mutta jatkuva työskentely sotilaana pitää sen kunnossa. Hirvaan yleisilme on ryhdikäs ja virtaviivainen, vaikka säkäkorkeudeltaan hän ei olekaan juuri tavallista hirvasta suurempi.
Luuston rakenteesta karvapeitteeseen, joka on uroksella hyvin tyypillinen Eteläisen lauman jäsenelle. Turkki on vaaleasävytteinen, vatsanaluskarvalta valkoinen. Lapaluista aina takapuoleen uroksen turkissa koristaa rusehtavavalkoiset täplät.
Uroksen silmät ovat tummanruskeat. Sarvet ovat keskikokoiset ja hieman punertavansävyiset.

Ääni: Uroksen ääni on soinnillinen ja sopivan matala.

Pituus › 173cm
Säkäkorkeus › 101cm
Paino › 95kg


Luonne:
Manfred on sielukas, esteettinen, romanttinen ja varsin pitkäpinnainen.
Nykyaikainen poikamies, jolla on tarjota naaraille muutakin kuin vain kukkia ja älliä. Tämä kolmivuotias hirvas on melko tunteellista poikaa nääs. Häntä on usein hyvinkin vaikea ymmärtää. Manfredia on kuvailtu myös rauhalliseksi ja käytökseltään hyvinkin solidaariseksi. Hän jutustelee mielellään laumakohtaisistakin asioista muiden kanssa, ja rohkenee tuoda myös omia mielipiteitään esille. Joskus hän saattaa heittäytyä turhankin moralisoivaksi, muttei tuomitse ketään.
Manfredin luonteeseen kuuluu myös "työn" ohella kaikenlainen huvittelu ja makean elämän vietto.
Hän on hyvinkin mukavuudenhaluinen ja huumorintajuinen, joka osaa nauraa myös itselleen, mutta harkitussa seurassa ja kun aika on sopiva. Manfredin ikäviksi puoliksi voidaan leimata myös tietyntahtoinen narsistisuus, sillä hän on tottunut elämässään olemaan ainakin ennen vanhempiensa keskipisteenä. Muuan tyttökauris väitti joskus tällä olevan "äitisyndrooma" vanhaan emäänsä, josta hirvaan on ollut aikoinaan vaikea erota.

Kuten sitaatein jo kuvattiinkin tämä etelän hurmuri on tahaton romantikko ja etsii mielellään uudenlaisia seikkailuja elämäänsä. Jos naaraista puhutaan, niin Manfred pitää heitä elämän yhtenä kärkipilarina. Urosta leimaa jonkinlainen pelimiehen rooli yleisesti naaraiden keskuudessa, ja jossain suhteessa Manfred on kyllä maineensa ansainnutkin. Onneksi uros osaa myös arvostaa naaraita ja käyttäytyy heitä kohtaan hyvinkin kohteliaasti.

Jos uroksista puhutaan, niin Manfred pitänee yhteyttä vain hyvin läheisiin ystäviinsä. Hänen on yleensä melko helppo tulla kyllä kaikkien kanssa toimeen. Hirvaan innostuttua juttusille voidaan saattaa alulle hyvinkin lojaali ystävyyssuhde.

Vihaisena Manfred on usein allapäin. Suutuspäissään se saattaa jopa käyttäytyä hyvinkin pikkumaisesti ja harkitsemattomasti. Onneksi hänen tempperamenttinsa on melko rauhallinen kaikesta huolimatta. Harvemmin Manfredista tulee väkivaltainen, mutta työssään hän voi käyttää voimaa surutta laumansa edun eteen.


Menneisyys:
Kolmisen vuotta sitten eteläisen laumaan kuuluva naaraspeura Lumo synnytti vaalean urospeuran, joka sai nimekseen Manfred naaraan ensirakkauden mukaan. Lumo oli pariutunut komean eteläisen kanssa, jonka kanssa ne olivat suunnitelleet jälkikasvua jo pitkään. Huvittavaa kyllä Lumon hedelmällisyys ei ollut kaikkein parasta luokkaa, ja he joutuivat hakemaan apua ties minkälaisten luonnonjumalten ja shamaanien mahdin kautta. Vaikka alku näyttikin hyvin epävakaalta, tuli Lumo vihdoinkin kantavaksi ja pariskunnan toive vasasta toteutuisi.
Manfredin synnyttyä, kohtelivat sen vanhemmat sitä kuin kukkaa kämmenellä. Sille opetettiin kaikki taustastaan, laumasta ja vihollisista. Voisi jopa sanoa, että Manfredin elämä oli yhtä perheidylliä.
Kasvettuaan vanhemmaksi se aloitti kuta kuinkin oman elämän omine seikkailuineen. Hänen vanhempansa elävät yhä etelän alueilla tiiviisti yhdessä, ja kertovat piireissään tarinoita sankaripojastaan. Manfred on yhä tekemisissä vanhempiensa kanssa, ja etenkin emältään se pyytää usein neuvoja kiperissä tilanteissa.
Etelässä syntynyt ja kasvanut Manfred hakeutui suoraan johtajan puheille halukkuutenaan liittyä Etelän armeijan sotilaaksi. Hän oli jo pidempään haaveillut kunniakkaasta roolista oman laumansa puolella. Sotilasvaatimuksena Manfredin fyysisiä, älyllisiä ja tunteellisia puolia testattiin monelta osin, mistä hän suoriutui kutakuinkin ihan hyvin. Sotilaan paikka avautui kuitenkin vasta, kun hänet oli tunnustettu siihen arvoasemaan täysin sopivaksi myös lauman vanhimpien toimesta.


Fyysinen voima:
Uros on keskivoimakas. Sen etuuksiin kuuluu tähtäys, kestävyys ja vikkelyys. Uros pyrkii taistellessaan tuottamaan enemmän vahinkoa toiselle, vaikka sen oma ruumis vahingoittuisi samalla. Taistelutilanteessa se taktikoi usein hämmentämällä vastustajaa.
Uimaan peura rohkenee melko harvoin, mutta pystyy kuitenkin kannattelemaan itsensä pinnalla, jos tarve sitä vaatii.

• Nopeus 4/5
• Ketteryys 2/5
• Voima 3/5
• Refleksit 2/5
• Kivunsietokyky 3/5
• Uimakyky 2/5

Muuta:
• Manfred on toinen hahmoni Häivähdyksessä
• Hahmo on luotu 28.5.13
• Hahmoon ovat inspiroineet Miehen puolikkaiden Charlie ja James Bond
• Manfredin nimi tulee Ice Age -elokuvassa esiintyvältä sarkastiselta mammutilta
• Joskus vapaa-aikanaan hirvaalla on tapana tripata käyneillä marjoilla


Roolipelaaja: Saturnus


In order to be irreplaceable one must always be different
avatar
Saturnus
Sarvipää
Sarvipää

Viestien lukumäärä : 822
Join date : 12.02.2013
Ikä : 24
Paikkakunta : Turku

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa