Ravi

Siirry alas

Ravi

Viesti kirjoittaja Lucifer lähetetty Ma Toukokuu 27 2013, 06:58

Perustiedot

Nimi » Ravi
Sukupuoli » Uros
Ikä »
Lauma » Etelä
Asema » Tavan laumanjäsen
Roolipelaaja » Lucifer

Seuranhaku

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus 122cm Paino 102kg Pituus 156cm

Nuoresta iästä huolimatta löytyy Ravilta jo sopivasti massaa. Vahva, mutta silti ketterä ruumis ja monihaaraiset sarvet. Hyvin treenatun oloinen ruumiinrakenne takaa hirvaalle hyvän vauhdin ja sulavat liikkeet. Jalat jaksavat kevyesti kannatella Ravin painon ja fyysinen jaksaminenkin on kohdillaan, sillä vähän pidempi matkakin taittuu melko helposti, vaikka jossain vaiheessa se raja tulee aina vastaan. Kuntoaan uros pyrkii pitämään yllä, vaikka sitten harjoittelemalla yksinään.

Eteläisen peuralle tyypillinen pilkullinen olemus löytyy myös tämän herran turkista. Muuten hyvin tavallisen ruskea, ehkä hivenen punertava turkki jota koristaa selässä valkeat pilkut. Jaloissa ja päässä, erityisesti silmänympäryksillä ja kuonossa ruskea väri taittuu enemmän tummempaan kuin muualla. Hännän alus on valkohäntäpeuralle tyypillisesti valkoinen. Turkki on karkeahko, mutta talvisin se paksuuntuu entisestään. Silmät ovat väriltään hyvin samanlaiset kuin turkki, mutta vain vähän lämpimämmän ruskeat.

LUONNE

Tyhmänrohkea ja lapsellinen ovat Ravin eniten ulospäin näkyvät piirteet. Uros lähtee helposti kokeilemaan kaikkea maasta taivaaseen, kun häntä vain hieman yllyttää. Sosiaaliseksi kehuttua hirvasta kutsutaan myös tunnelman tekijäksi ja piristäjäksi. Ravilla onkin tapanaan viihdyttää tutussa seurassa ollessaan. Monikaan ei usko, että uros saavuttaisi mitään suurta elämässään rennon asenteen vuoksi, mutta toivo pilkahtelee ajoittain pojan katseessa. Uros yleensä hakeutuu aina jonkun seuraan, sillä ei siitä olisi olemaan yksin pitkiä aikoja. Ravista löytyy myös se vakava puoli. Se osaa hiljentyä ja kuunnella jos vain niin haluaa, ja erityisesti tiettyjen auktoriteettien seurassa.

Ravi on puhelias ja saattaa usein puhua puuta heinää, mutta tilanteen vaatiessa on tuo sanavalmis ja pyrkii siihen, että vastapuoli jää melko kylmäksi sanaharkan jälkeen. Usein pelkkä sanaharkka voisi ajautua Ravin puolesta kunnon yhteenottoon, sillä uros kiihtyy hyvin nopeasti, eikä aina osaa hillitä ärtymystään. Itsehillintä puuttuu lähes kokonaan ja sen takia Ravi on se joka on ensimmäisenä sarvet ojossa tulossa päälle. Tämän takia uros on useasti ongelmissa, joskus tahtomattaankin.

Luottamuksen suhteen Ravi on varovainen, eikä kerro itsestään juurikaan mitään henkilökohtaista. Luottamuskin on voitettavissa, mutta se ei käy hetkessä. Eikä uros helposti ystävysty kenenkään kanssa, vaan on enemmänkin vaan kavereita tai tuttuja. Oman ikäinen seura olisi sopivampaa, sillä voisi kilvoitella leikkimielisemmin ja pitää vain hauskaa. Naaraiden seurassa Ravi kokee itsensä itsevarmaksi ja olisi hänessä ehkä tulevaa pelimiehen ainestakin. Ei hän yritä sentään jokaista vastaantulevaa neitoa iskeä, mutta juttusille päästessään saattaa heittää kohteliaisuuksia tai jotain sen suuntaista.

MENNEISYYS

Ravi on syntynyt Etelään, sillä hänen molemmat vanhempansa kuuluivat Eteläiseen laumaan. Nuorelle opetettiin jo pienestä pitäen, että vieraslaumalaisten kanssa ei tehdä tuttavuutta, erityisesti Pohjoislaisten kanssa. Tietynläinen jämäkkä Eteläisten olemus pyrittiin saamaan jo pienelle vasalle. Vilkas ja uhkarohkea Ravi koetteli liikaa vanhempiensa, erityisesti isänsä hermoja. Pienet jekut vaihtuivat aina vain suurempiin ja niistä seurasi isompia onglemia. Isän uhkaukset häätämisestä olivat kuitenkin pikkuiselle Raville liian suuri pelko ja kyynelsilmin poika lupasi parantaa käyttäytymistään.
Vuodet kuluivat ja Ravikin kasvoi ja todisti isälleen viimeisillä hetkillä, ennenkuin tuo nukkui pois, että hänestä tulisi vielä kunnon peura. Molemmat vanhemmat menetettyään oli nuoren opittava elämään omillaan ja kasvatuksen puuttumisen myötä on taas tyhmänrohkeus lähtenyt nousuun.

Extra

- Kolmas hahmoni Häivähdyksessä
- Luotu 26 - 27.5.2013
- Pelaaminen aloitettu 27.5.2013
- Tunnusmusiikit: VIXX - Rock your body© Lucifer
Kopionti ehdottomasti kielletty !
avatar
Lucifer
Pohjoisen lauman johtaja
Pohjoisen lauman johtaja

Viestien lukumäärä : 369
Join date : 26.12.2012
Paikkakunta : Joensuu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa