Lisääntyminen pähkinänkuoressa

Siirry alas

Lisääntyminen pähkinänkuoressa

Viesti kirjoittaja Katkeransuloinen lähetetty La Toukokuu 25 2013, 11:10

Lisääntyminen
Valkohäntäpeurat ovat usein moniavioisia, eli ne saattavat avioitua useamman uroksen- tai naaraan kanssa ja saada monta jälkeläistä. Tässä roolipelissä olisi kuitenkin suotavaa valita hahmolle yksi oikea kumppani, mutta sillä saa/täytyy olla halutessaan toisen olemassa olevan hahmon tai NPC-hahmon kanssa tulevia tai aikaisempia jälkeläisiä.

Realisuudesta poiketen roolipelissä on mahdollista milloin vain vuodenaikana 'teetätyttää' naaraspuoliselle valkohäntäpeuralle vasan tai vasoja. On asia erikseen sitten, kuinka kannattaa se on. Esimerkiksi talvella syntyneet vasat kuolevat tai kärsivät ravinnonpuutteesta paljon todennäköisemmin kuin keväällä, kesällä tai alku syksyllä syntyneet. Normaalisti valkohäntäpeura naaraat saavat 1-2, tai joskus jopa 3 vasaa, mutta toivottua olisi, että ensimmäistä kertaa vasovat saisivat vain yhden vasan. Myöhemmällä iällä vasojen määrä voi olla 2 tai 3.

Jos hahmosi aikoo lisääntyä jonkun kanssa, ennen tai jälkeen yhdyntäpelin (peliä ei ole pakko pelata) viestiä minulle niin katsotaan onnistuuko perheenlisäys. On tärkeää oottaa minuun yhteyttä, sillä voi olla asioista mistä pitää sopia ennen vasan syntymää. Kauriin kantoaika kestää vähintään kolme täysinäistä peliä onnistuneesta yhdynnästä. On täysin pelaajasta kiinni, miten nämä pelit pelataan. (hahmo x hahmo tai yksinpeli(t) )

Vasat hyväksytään peliin eri tahalla kuin normaalit Häivähdyksen hahmot. Silloin kun vasojen pelaajat ovat saaneet tiedot valmiiksi ne lähetetään minulle yksityisviestillä hyväksyttäväksi.
» Seuranhaku » Aikajanat » Suhteet »
Tulossa:
avatar
Katkeransuloinen
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 1480
Join date : 17.12.2012
Paikkakunta : Pääkaupunkiseutu

http://www.haivahdys.arkku.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa