Contessa

Siirry alas

Contessa

Viesti kirjoittaja Katkeransuloinen lähetetty To Toukokuu 23 2013, 11:22


(c) Katkeransuloinen

» Virallinen nimi: Contessa
» Kutsumanimi: Contessa, Tessa tai Tess
» Sukupuoli: Naaras ♀
» Ikä: 5-vuotias
» Lauma: Eteläinen lauma
» Asema: Asematon, tavallinen laumalainen

• Contessan aikajanaan ja suhteisiin.

» Luonne:

Contessan emä kasvatti vasansa vahvaksi ja itsenäisesti ajattelevaksi kauriiksi. Vasana Contessalla oli tapana mennä porukan mukana, eikä hän ollenkaan osannut ajatella omalla päällänsä. Suoranaisesti jos hänen kaverinsa olisi hypännyt mutalammikkoon, Contessa olisi hypännyt perässä. Näin ollen emän oli koulittava vasastaan itsenäinen ja hän suinkin onnistui. Tästä johtuen hänellä on harvinaisen hyvä itseluottamus eikä hän pelkää käyttää sanojaan muita vastaan. Hän ei kovin helposti taivu muiden tahtoon ja näiden seuraajiksi ilman hyviä perusteita. Se olisi voinut viedä hänet useampaankin sanatappeluun, mutta onnekseen hän on ollut hyvä puhumaan itsensä ulos kaikenlaisista hankaluuksista ja niihin joutumisesta. Asiaan on myös auttanut se, että hän on naaras. Satuttaisiko täysijärkinen naarasta? - Ei missään nimessä. Ensivaikutelma vaikuttaa varsin itsevarmalta ja määrätietoiselta kauriilta - jotkut väittävät häntä toisinaan jääräpäiseksikin, sillä jotain päätettyään Costessan päätä on vaikea saada kääntymään ilman hyviä perusteluja.

Hänelle ei tuota mitään vaikeuksia puhua vieraille, vaikka hän saattaakin olla hieman suorapuheisempi juttutoveri kuin ulkonäöstä olettaisi. Contessa ei osaa varoa sanojaan puhutellessaan ylempiarvoisten kauriiden kanssa. Hän saattaa seota pelkän jännityksen, kiihtymyksen tai innosta johtuvan paineen takia ja rupeaa puhumaan hassuja. Hän on suorituskeskeinen persoona, joka yrittää miellyttää kaikkia. Kylmäkiskoisella naaraalla oli aina monta rautaa tulessa, sillä tämä uskoo pidemmän päälle löytävänsä kaikeen selityksen. Hän ei pahemmin stressaa tulevaa tai vaikuta huolestuvan huonoistakaan ennusteista, mikäli shamaanit niitä heille lupailevat.

Contessa yleisesti varsin helyydenkipeä kauris, joka todellakin kaipaisi lähelleen jonkun, joka pitäisi hänestä. Contessa pyrkii olemaan yleensä mahdollisimman ystävällinen, vaikka se harvoin onnistuukin, kun naaras tuppaa aukomaan sanojaan ennen kuin edes ehtii miettiä niitä loppuun asti. Kuitenkaan harvoin hän todella tarkoittaa pahaa kellekään, vaikka sanat näin antaisivat ymmärtää. Mikäli vain pääsee hivenen läheisempiin väleihin naaraan kanssa, voi huomata, että oikeastaan hän on aika virkistävää ja varsin energistä seuraa. Hän on lahjottavissa pidemmän päälle hyvin helposti, vaikka usein tarpeeksi hyvien perustelujen ja perusteiden takia se viekiin kanssatoverilta aikaa, mikä aina välillä tuppaa koitumaan ongelmaksi asti.

Contessalla on hyvin tuuliviirimäinen luonne, joka vaikuttaa etenkin siihen millä asteella hän tuntee olevansa muiden kauriiden kanssa. Tämä näkyy myös hänen käytöksessä ulospäin: tunteeko hän olevansa samalla tasolla kuin muut, vai ylempänä. Yksi keskeisimmistä luonteenpiirteistä on itsekkyys ja mukavuudenhalu. Contessalla on tapana mennä sietä, mistä aita on matalin. Hän haluaa tehdä asiat, niin kuin hän itse suunnittelee ja haluaa niiden menevän suunnitelmien mukaan pisteestä pisteeseen. Hän pitää toisten pienilaatuisesta kiusaamisesta illuusioilla, mutta häntä itseään koskevat pilkka ja kiusaus eivät tule kysymykseenkään.

Suuttuessaan Contessa leimahtaa liekkeihin yllättävän helposti. Contessa on hyvin räjähdysherrä ja avautuu muille kauriille hyvin herkästi. Hänen mielestään mitkään asiat eivät henkilökohtaisia, vaan hän haluaa muiden puhuvan mistä tahasa avoimesti. Oli kyse sitten naapurilaumalaisista tai hänestä itsestään. Contessa on oikea kukkahattutäti. Hänellä on pakkomielle tunkea nokkansa toisten kauriiden asioihin ja voit olla varma, että tältä naaraalta ei salaisuuteni kauaa pysy salassa. Naaraskauriilla on myös oletettava tapa keksiä päästänsä juoruja, joten mikäli haluat pysyä hyvin yksityiskohtaisesti kärryillä Eteläisen Häivähdyksen tapahtumissa, on oikea hetki tulla Contessan juttusille.

» Ulkonäkö:

Säkäkorkeus: 87 cm
Pituus: 155 cm
Paino: 76 kg

Contessa on säkäkorkeudeltaan kahdeksankymmentäseitsemän senttimetriä ja ruumiinpituudeltaan sataviisikymmentäviisi senttimetriä. Rakenteeltaan Contessa on solakka ja jäntevä, pienikokoinen ja suhteellisen heikko yleiskunnoltaan. Kallo on hieman punanmuotoinen, posket omenanpyöreät ja korvat lyhyet ja sirot. Kaula on pitkä ja ryhti aavistuksen verran kaareutuva sopusuhtaisesti kehoon. Jalat ovat pitkät ja hoikat, joilla juostaan ripeästi mikäli tarve vaatii. Sorkat ovat mustat ja todella pienoiset, joka tekee hänestä entistä siromman näköisen. Contessan silmät ovat tumman liilat ja katse on aina hieman kieroutunut tai juonitteleva.
Contessan turkkissa on neljää eri sävyä. Kirsu on kauttaaltaan musta, kuonon kärki on tummanruskea, tummanruskean värin loputtua vaaleanruskea läiskä ylettyy korvan juurelle asti, kaula on puhtaan valkean ja rintakehä ja vatsanalus ovat vaaleanruskeita. Selässä on tummanruskea siima joka ylettyy hännän juurelle.


» Menneisyys:
Contessa on viettänyt hyvin tavallista elämää kauriin mittakaavassa. Se syntyi Eteläiseen laumaan, opetteli elämää emän opastamana ja kasvoi itsenäiseksi kauriiksi, jolla oli vielä paljon nähtävää ja opittavaa elämästä. Laumassa se tuli kuitenkin huomattua vasta parin vuoden ikäisenä, kun hän yritti asettua aloilleen ja ottaa paikkansa saman henkisten kauriiden joukossa ja pian hän saikin huomata että häntä alkoivat ympäroimään milloin kukakin kauris: hän oli saanut ystäviä ja hän huomasi että hänen persoonallisuudessaan ei ollut mitään vikaa. Vaikka Contessa ei ikinä oppinut läksyään, että ylempiarvoisia pitäisi kunnioittaa tämä naaras on tähänkin asti pärjännyt hyvin pitkälle pelkän juonikkuuden takia. Monet jopa ihmettelevät, miten tätä naarasta ei tähän asti ole kukaan psytynyt höynäyttämään ja antamaan tälle opetusta. Niinpä Contessa sisimmässään odottaa, että joku olisi tarpean rohkea näyttämään hänelle kaapin paikan.

» Muuta:
» • Bittersweetin viides hahmo Häivähdyksessä.
» • Hahmo luotu: Ei tarkkaa tietoa. Hahmoa on valmisteltu silloin tällöin millon on ollut tarpeeksi kiinnostusta. Ulkonäkö on valmistunut esittelykuvan kera: 22.03.2013.
» • Hahmo tullut mukaan peliin: 23.05.2013
» • Hahmolla pelaaminen aloitettu 00.5.2013
» Seuranhaku » Aikajanat » Suhteet »
Tulossa:
avatar
Katkeransuloinen
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 1480
Join date : 17.12.2012
Paikkakunta : Pääkaupunkiseutu

http://www.haivahdys.arkku.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa