Rujo

Siirry alas

Rujo

Viesti kirjoittaja Kuolio lähetetty Su Toukokuu 05 2013, 09:14Nimi Rujo
Sukupuoli Uros
Ikä 4 vuotta
Lauma Laumaton

Luonne
Rujo saattaa vaikuttaa siltä, että se olisi kovinkin paha ja julma, mutta sen ulkokuoren alla piilee hiljainen ja hieman melankolinen persoona. Se on hieman apeamielinen ja haikea, mutta ei pane pahakseen, jos joku pitää sille seuraa - usein uroksesta kuitenkin tuntuu, ettei se sovi joukkoon tumman turkkinsa takia. Uros ei usein lähesty naaraita, vaikka sen tekisi mieli, sillä se uskoo tulevansa torjutuksi. Se vetäytyy usein omiin oloihinsa, jos tuntee olonsa epämukavaksi syystä jos toisesta. Rujo ei kuitenkaan ole millään tavalla alistuvaa sorttia, vaikka hiljainen ja syrjäänvetäytyvä onkin, vaan ennemminkin oman tiensä kulkija. Peura tekee usein oman tahtonsa mukaan, eikä kuuntele muiden neuvoja, ellei pidä niitä erityisen hyvinä - toisen täytyy olla todella taitava, jos onnistuu saamaan Rujon luottamuksen puolelleen. Uros ei koskaan ole ollut erityisen puheliasta sorttia, jolloin siitä voi saada välinpitämättömän tai kylmähkön kuvan. Peura kyllä osaa rakastaa ja välittää toisista jos sitä kohdellaan hyvin, se vain harvoin myöntää tai näyttää sen puolen itsestään.

Menneisyys
Rujo syntyi laumattomalle, vaalealle peuralle keskitalven aikaan. Se oli tummaturkki, toisinkuin veljensä, joka omisti vaaleanruskean, täsmälleen valkohäntäpeuralle tyypillisen turkin. Epätavallisen turkinvärinsä vuoksi Rujo jäi väkisinkin paljon vähemmälle huomiolle. Peura tottui jäämään sivummalle monissa tilanteissa, usein se ei saanut edes riittävästi maitoa emältään. Rujo kärsi silloin moninaisista puutetiloista, jonka takia sen silmät ovat saaneet kalvakan harmaan värin - peura ei kuitenkaan ole menettänyt näköään, vaikka toisin saattaisi luulla. Urospeuran selässä olevien arpien taakse kätkeytyy oma tarinansa. Veljekset olivat noin vuoden ikäisiä, kun Rujon veli joutui kohtaamiseen metsästyskoiran kanssa. Veli oli jäänyt suurikokoiselle koiralle alakynteen, jolloin Rujo päätti mennä avuksi. Se onnistui pelastamaan veljensä, mutta sen selkää jäivät koristamaan kolme suurta arpea. Tapahtuneen jälkeen Rujo lähti lähes samantien vaeltamaan pois, ja päätyi Häivähdyksen maille.

Ulkonäkö
Rujo on kooltaan lähes normaalin urospeuran kokoinen, sillä on jonkin verran lihaksia, mutta erityisen roteva tai suuri se ei ole, ehkä hieman pienempi kuin normaali uros. Sen jalat ovat pitkät ja se on ennemmin ketterä, kuin vahva. Rujon sarvet ovat terävät ja paksut, niillä saa pahaa jälkeäkin aikaan, jos on tarve. Piikinteräviksi ne ovat tulleet, sillä Rujolla on tapana teroittaa niitä kelopuihin. Herran turkin väri on tuhkanharmaa, mutta se muuttuu lähes mustaksi sen jaloissa. Myös sorkat ovat mustat. Rujon vartalon takaosassa on mustia pilkkuja. Uroksen silmät ovat kalvakanharmaat, valossa ne näyttävät lähes valkeilta auringon tai kuunvalon osuessa niihin. Uroksen korvat ovat hieman tavallista suuremmat, ja herran selkää koristaa kolme syvää viiltohaavaa. Niiden paikalle ei enää kasva karva, vaan arvet ovat uroksen selässä sellaisinaan.

Pituus 165 cm
Säkäkorkeus 122 cm
Paino 136 kiloa

Ei kukaan tunne sisintäin,
enkä tiedä mihin jäin.
Kätes koskaan ei kantaneet mua.
Sä et enää voi mua opettaa,
en sua kuule kuitenkaan.
Mua et tunne;
et itseäs minusta saa.
Usko vaan.

Jos saan jotain aitoo koskettaa,
tyhjän tunteen kadottaa,
silloin kenties mä tänne jään.
Mut jos ei voi uskoo mihinkään,
ei voi muuttaa itseään.
Enkä silloin mä jäädä voi.


Tavannut Contessa ja Daarian

Pelit
>> Elämä tappaa mut ja sut
>> Tähän paikalleen jäädytään


Muuta
>> Toinen hahmoni
>> Ääninäyte
>> Etsii puolisoa


Roolipelaaja Kuolio
avatar
Kuolio
Laumalainen
Laumalainen

Viestien lukumäärä : 308
Join date : 10.02.2013
Ikä : 21
Paikkakunta : Pirkanmaan seutu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa