Pohjoisen lauman tilanne (27.07.2013)

Siirry alas

Pohjoisen lauman tilanne (27.07.2013)

Viesti kirjoittaja Lucifer lähetetty Pe Huhti 26 2013, 09:38

Pohjoisen metsän lauma

Päivitetty viimeksi 27.07.2013

Ryhmäkuva © Goldghost
Tilannekatsauksen hallinnoija: Lucifer

Ajankohtaista:
(Huom! Uusin aina ylimpänä.)
» Hierarkia päivitetty ajantasalla. - Bittersweet
» Ei aikaisempia ilmoituksia.
» Ei aikaisempia ilmoituksia.


Päämäärä/Tavoitteet:
» Hallita koko Häivähdystä ja tehdä Konoista Häivähdyksen herran.
» Laajentua mahdollisimman suureksi laumaksi.
» Vallata Eteläisen lauman alueet kokonaan ja valloittaa lisää alueita pienemmiltä laumoilta.

Pohjoisen lauman hierarkia:
1. Johtaja: Konoi
2. Perilliset:
3. Johtajan puoliso(t):
4. Neuvonantaja: Kunik
5.
- Johtajan koura: Halla
- Varajohtaja(t):
- Vanhimmat:

6. Komentajat:  Aristocrat, Ennus, Catu
7. Ennustaja(t):
8.
- Parantajat:
- Sotilaat: Arthelas
- Värvääjät:
9.
-Opettajat (kouluttaja):
- Rajavartijat:
10. Tiedustelijat/taktikot: Kaamos, Taurus, Llwyn
11. Muut laumalaiset (Esimerkiksi vasavahdit, oppipojat, kokelaat ja asemattomat jne.) -ei listata-
12. Hyökiöt tai asemaltaan muuten alhaiset kauriit. Alin kasti Pohjoisessa laumassa. -ei listata-

Selvennykset:
Huomautus! Korkeisiin arvoihin ei hyväksytä täysin uusia hahmoja. Mikäli haluat kohottaa kauriisi asemaa korkeammaksi, niin keskustele asiasta Luciferin kanssa.

1. Johtaja on lauman hierarkian ylin ja hänen sanansa on laki.

2. Perillisistä perimisjärjestyksessä vanhin urospuolinen vasa perii lauman kruunun itselleen. Perijä voidaan tietyin tapauksin syöstä asemastaan, tai hän voi menettää oikeutensa periä kruunun.

3. Johtajan puoliso(t) ovat asemaltaan perillisiä alempana eivätkä voi antaa käskyjä muille laumalaisille. Heidän tehtävänsä on kantaa/kasvattaa johtajan jälkeläiset. Mikäli johtajalla on 1 puoliso, on hänellä samat oikeudet kuin johtajalla.

4. Neuvonantaja auttaa huolehtimaan lauman yhteisestä hyvinvoinnista ja auttaa ylempiarvoisia arjen askarruttavissa asioissa tarpeen tullen. Hän esimerkiksi suunnittelee asioita viikkoja, kuukausia tai vuosiakin eteen päin ja pitää kirjaa lauman tärkeistä asioista. Neuvonantaja on korkeassa asemassa ja hänen kanssaan suositellaan varovan sanojaan.

5.
-Johtajan koura on johtajan oikea sorkka ja hänen luottohenkilönsä. Kouralla on lähes samat oikeudet kuin johtajalla, mutta hän ei ole yhtä korkealla eikä voi antaa yhtä suuria määräyksia kuin johtaja. Johtajan ollessa poissa kouralla on valta.
-Varajohtajan tehtävänä on huolehtia johtajalle asetetuista ylimääräisistä asioista tai sijaistaa johtajaa kun hän ei ole paikalla. He voivat antaa pieniä käskyjä, mm. lähettää lauman vakoojia/viestinviejiä jne. hoitamaan pikkutehtäviä ympäri Häivähdystä. Heillä on oikeus ylentää oppipoikia/kokelaita esimerkiksi sotilaiksi.
-Lauman vanhimpien Vanhimpia kunnioitetaan ja heistä huolehditaan tarpeen mukaan. Lauman vanhimmat ovat elämän kuluttamat, eikä heitä saa uhmata tai sanoa pahaa sanaa. Vanhimpien uhmaaminen on rankaistava teko.

6. Komentaja Paikat täynnä! (1 - 3. kpl) ylläpitää lauman järjestystä ja pitää lauman jäseniä kasassa huolehtien jokaisen käyttäytyvän asemansa mukaisesti. Hän huolehtii lauman kurista ja passittaa huonosti käyttäytyvät kaurikset johtajan puheille. Pahimmassa tapauksessa komentaja voi karkottaa huonosti käyttäytyvän kauriin
.
7. Ennustajan tehtävänä on ennustaa tulevaa hyvää- ja/tai pahaa ja raportoida siitä eteen päin. Laumassa on lukematon määrä ennustajia, joilla on omat metodinsa.

8.
-Parantajan tehtävänä on yrittää auttaa mahdollisimman paljon loukkaantuneita ja/tai nopeuttaa heidän parantumistaan ja levittää tietoa yleisesti hyvinvoinnista.
-Sotilaan velvollisuuteen kuuluu on olla ensimmäisinä taisteluissa. Heidän virkaansa kuuluu myös tunkeilijoiden pitäminen pois alueelta niitä kohdatessaan ja tärkeän oloisten tietojen välittäminen johtajalle tai muille korkea-arvoisille. Sotilaat ovat arvostettua väkeä, sillä he omistavat koko elämänsä lauman suojelemiselle.
-Värvääjien (Huom! Värvääjiä on vain Pohjoisessa laumassa) tehtävän kuvaan kuuluu kertoa tunkeilijoille, ohikulkijoille tai ihan kellevaan Pohjoisesta laumasta. Heidän on mahdollistettava lauman jäsenten räjähdysmäinen kasvu mahdollisimman nopeasti. Värvääjät omaavat usein erinomaiset puhumisenlahjat ja osaavat hyödyntää niitä.

9.
-Opettajien tehtävänä on valmistella kauriita johonkin tiettyyn koitokseen.
-Rajavartijoiden tehtävään kuuluu huolehtia, kierrellä ja vahtia Pohjoisen metsän rajoja. Hän ei saa päästää ohitseen ketään sisälle kuulumattomia tai sisältä pois sinne kuuluvia.

10. Tiedustelijan/taktikko tehtävänä on saada urkittua mahdollisimman paljon tietoa muilta laumalaisilta tai naapurilauman jäseniltä tuoden aina tullessaan tarvittavaa tietoa. Heidän tehtävänä on kuljettaa johtajan tai vanhimpien antamaa viestiä toisille johtajille tai jollekin muulle osoitetulle henkilölle. Myös laumanjäsenet tai viranhaltijat voivat lähettää viestinviejän kautta viestin johtajalle tai jollekin muulle ylempiarvoiselle mikäli eivät itse voi tulla puheille.

11. Tavallisimpia asemia Pohjoisessa on vasavahdit, jotka huolehtivat tarvittaessa muiden kauriiden vasoista mikäli he eivät itse ole paikalla sitä tekemässä tai tarvitsevat vasalleen muuten vain väliaikaisen/pitkäaikaisen hoitajan. Yhdellä vasavahdilla voi olla jopa kymmenen vasan haaremi, jota hän hoitaa, huoltaa ja leikittää.
Oppipojat ja kokelaat ovat opettajien tai kouluttajien alaisia, jolloin heitä valmistellaan tulevaan virkaan.
Asemattomat kauriit ovat henkilöitä, joilla ei ole varsinaista virkaa laumassa. He syntyvät, elävät ja kuolevat asemattomina, mikäli eivät ole ehtineet hankkimaan itselleen sen suurempaa asemaan. Asematon voi aina nousta hiearkiassa ylös päin.

12. Hylkiöt ovat Pohjoisen lauman alinta kastia. Lauma hyötyy jokaisesta jäsenestä, eli heidän poistamisensa olisi asemasta huolimatta virhe.

Säännöt:

Ylempiarvoiset
• Johtajaa kunnioitetaan ja hänen sanansa on ensisijaisesti laki ja määräys.
• Kauriit osoittavat arvokkuutta ylempiarvoisia kohtaan. Loukkaaminen tai muu niskurointi on rankaistava teko.
• Johtajan puheille on sallittua saapua, mikäli näkee sen tarpeellisena.

Naapurilaumat
• Kommunikoiminen naapurilaumojen ja laumattomien kanssa on sallittu. Veljeileminen myös, mikäli siitä on hyötyä koko laumalle.
• Kumppanin ottaminen on sallittua, oli hän kuka vain. Mikäli haluaa tehdä suhteesta virallista, on lupa mentävä kysymään johtajalta ja näin olleen naaraspuolinen yksilö merkitään liiton vahvistamiseksi.

Ominaispiirteet
• Pohjoislaiset ovat väritykseltään yksiväriä. Väriskaala on laaja, mutta yleisimmät värit ovat tummavoittoisia.
• Pohjoisen metsän valkohäntäpeura vasoilla (mikäli vanhemmat eivät ole liittyneet laumaan vaan ovat syntyneet siihen.) on alle kaksiviikkoisina suojaväri. Heillä on Eteläläisten tapaan pilkkuja, mutta ne ovat haaleita ja hädin tuskin erottuvat turkista. Riippuen täysin kauriin turkinväristä. Pilkut haalistuvat nopeasti kauriin alkaessa vahvistua.
• Pohjoislaiset uros kauriit ovat usein naapurilaumalaisiinsa verraten massiivisempia, sillä he onnistuvat yleensä keräämään itselleen paremmin massaa. Tämä on kuitenkin vain yksilökohtaista.
• Lauman riveihin hyväksytään ihan jokainen halukas liittyjä. Laumojen kiistojen takia Konoi ei kuitenkaan katso pilkullisia yksilöitä/kuviollisia yksilöitä hirveän hyvällä, mutta sallii heidän liittyä laumaan kaikin mokomin. Laumaan voi jopa kuulua ne kaikista ilkeimmät, kieroimmat ja raukkamaisimmat kauriit. Kunhan lauman yhteinen päätavoite on selvä ja heidän johtajaansa kunnioitetaan henkeen ja vereen.

Yleinen järjestys
• Pohjoisesta Häivähdyksestä poistuakseen on pyydettävä lupa siihen. Mikäli poistuu metsästä ilmaa virallista lupaa on se rankaistava teko. On asia erikseen, jääkö kauris seikkailuidensa takia kiinni poistumisesta.
• On kunnia haastaa muita kauriita taisteluun, mutta haasteesta voi myös kunnialla kieltäytyä.
• Laumatoverin tahallinen vahingoittaminen ilman syytä on kielletty. Raiskaamista tai tappamista ei katsella hyvällä, mutta siitä ei rangaista.


Avioituminen
• Moniavioisuus on sallittua, mutta Pohjoisessa suositaan silti enemmän perinteistä yhden uroksen ja yhden naaraan avioitumista, ja heidän jälkeläisistä muodostuvaa perhettä.

Perinteet:
Pohjoisessa yhteinen iltojen vietto on alkanut muotoutua jo perinteeksi.
• Iltoja vietetään leikkimielisten taisteluiden parissa. Urokset saavat pitää hyvää kuntoa yllä ja vertailla voimia keskenään.
• Vain johtajalla on oikeus jättäytä pois kamppailuista, ellei joku vaadi häntä kaksintaisteluun. Johtaja voi riskeerata arvokkuutensa häviämällä tai hän voi kieltäytyä kisailusta kunnialla.
• Suuremmat joukkotaistelut pidettään erityisesti syksyn ja talven aikoihin, sillä liikunta pitää peurat lämpiminä kaikista kylmimpinä aikoina.


D - K - R

Dance to the left to the right
You make me feel alive alive,
Wonderful tonight night night~
avatar
Lucifer
Pohjoisen lauman johtaja
Pohjoisen lauman johtaja

Viestien lukumäärä : 369
Join date : 26.12.2012
Paikkakunta : Joensuu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa