Kosmea

Siirry alas

Kosmea

Viesti kirjoittaja Varje lähetetty To Huhti 18 2013, 00:19


Nimi: Kosmea
Lempinimi: Kosmea, Kossu (hyvin harvoin)
Ikä: 4 vuotias
Sukupuoli: Uros
Lauma: Laumaton
Asema: -
Suuntautuminen: Naaraat

L U O N N E : Kosmea on joukkoon sulautuja. Tuon luonnetta ei voi tiivistää paketiksi. Uros on vain liian moniulotteinen. Seurasta riippuu uroksen luonne, tuo osaa olla rakastava ja hellä, inhottava ja loukkaava, äreä sekä epäkunnioittava. Kosmeasta ei voi koskaan sanoa että ''hei minä tunnen tuon uroksen'', koska kukaan ei tunne häntä, edes hän itse. Kosmealla ei ole varsinaista minää, sillä hänellä ei ole tiettyä luonteenpiirrettä, paitsi yksi. Uros tahtoo aina voittaa. Hän ei halua kokea häviämisen tunnetta, ei koskaan. Tuo on taidokas valehtelija, joka saa takuulla päättäjienkin päät pyörälle. Tuo osaa olla myös maailman viattomin & syötävimmän suloisin. Mikäli tarvevaatii, uros osaa olla viisas ja hallittu. Tätä kaikkea löytyy sarvipäästä. Kosmea saa joka päivä ahaa-elämyksiä, huomatessaan uuden luonteen paljastuvan itsestään. Niimpä kruunupää saattaa olla tapaamiskerroilla tyystin erinlainen, kuin edellisellä tapaamisella.

Kosmea ei ole mieleltään sairas, se ei ole vain löytänyt oikeaa minäänsä. Uros osaa rakastaa, kunhan vain oikea ja luotettava henki sulautuu sarvipään elämään. Kosmea on aina ollut rakastettu ja pidetty, mutta se ei vain itse ole osannut ottaa rakkautta ja kunnioitusta oikein vastaan.

M E N N E I S Y Y S : Hän syntyi hallan huurtamaan nurmeen kevättalvesta. Tuohon aikaan talvi oli jäänyt lyhyeksi, ja jo helmikuussa oli Häivähdyksen liepeillä erittäinkin suotuisat olot. Sarvipään nimi juontuu kahdesta seikasta, tuo oli synnyttyään pitkään hiljainen eikä juurikaan liikkunut, ja turkin väri on hieman kohmea harmaaseen taittuva. Kosmean äiti, Lakka oli nuori uroksen synnytettyään. Lakka jakoi kaiken huomionsa, tietonsa ja viisautensa urokselle. Kosmea sai osakseen paljon rakkautta myös isältään Kuuralta. Kuura oli puolisokea, mutta nuori peura. Lakka ja Kuura muodostivat rakastavaisen ympäristön nuorikolleen. Kosmea viihtyi heidän seurassaan, ja kulki isänsä perässä, minne ikinä tuo menikään.

Lähimetsässä eli myös toinen laumaton perhe, johon kuului kaksoisvasat Tuule & Metsätär. Tuule oli sopusuhtainen uros, josta muodostui Kosmean leikkitoveri. Metsätär taas oli pieni mutta kaunis naaras, joka valisti aina poikia ettei taistelulla pääsisi puusta pitkälle.

Kosmea eli mukavan oloiset kaksi vuotta, kunnes lähti kera Tuulen etsimään seikkailuja vierailta mannuilta. Perheenhyvästely ei ollut vaikeaa, sillä Kosmea lupasi tulla takaisin. Tuo kävi kanssa Tuulen mitä erikoisemmissa paikoissa, haki kokemuksia ja tietämyksiä vanhoilta kaurisvaareilta. Kunnes Kosmea tunsi olevansa valmis palaamaan kotikonnuille. Sarvipää palasi, mutta ikäväkseen huomasi, ettei Metsätär ollut enään keskuudessa. Naaras oli liittynyt läheiseen laumaan, jota kutsuttiin Pohjoisen metsän laumaksi, siihen päätti uroskin liittyä ja etsiä ystävättärensä. Tällä hetkellä tuo vaeltelee laumattomana, elää leppoisaa elämää. Lakka ja Kuura, sekä Tuule ja hänen perheensä elävät läheisessä lehtimetsikössä, josta uros voi päivittäin heidät löytää.

U L K O N Ä K Ö : Kosmea oli synnyttyään valkeanharmahtava ympäri kehoaan. Tuolla ei ollut merkin häivettäkään missään, ainut mikä tuon paljasti valkohäntäpeuraksi, oli valkea hännänpielus. Mutta Kosmean vanhennettua tuo on omaksunut valkean pään, josta lähtee selkänrangan myötäinen siima, aina hännän tyveen saakka. Korvan sisälmykset ovat samaa harmahtavaa, kuin koko turkki. Jopa silmien väri on pyrkinyt mukautumaan samaan harmaaseen sävyyn. Uroksella ei siis ole muita merkkejä, kuin valkea pää ja siitä jatkuva kapea siima aina hännän tyveen saakka.

Uroksella on hieman tummemman harmaat sarvet, jotka ovat jakautuneet muutama piikkisiksi. Kosmea on keskivertokokoinen, sopivasti lihasta, jänteitä ja rasvaa. Kruunupää on hyvässä kunnossa, eikä anna ulkomuotonsa muuttua. Taisteluilla, joita uros tykkää käydä, tuo kehittää tasapainoaan ja lihaksistoaan. Kosmealla on pitkät ja vahvat jalat, ja uros onkin vikkelä liikkeissään, sillä turhaa massaa taikka lihaksistoa ei ole tiellä. Tuolla on kaunis päänmuoto, joka on virtaviivainen kehon kanssa. Häntä on pöyheä, ja karva on karkealaatuista, paitsi kesällä se muokkaantuu ohuemmaksi, ja näin ollen tasoittuu hieman karheudestaan.

Pituus:178 cm, Säkä:127 cm, Paino:117 kg

Muuta:
♦ Kolmas hahmoni Häivähdyksessä
♦ Luotu 11. Huhtikuuta 2013 kello: 21:00
♦ Aikoo liittyä Pohjoisen laumaan
♦ Tahtoisi edetä viestinviejäksi, johon kelpaisi vikkelän rakenteensa ansiosta
♦ Tahtoisi paljon jälkikasvua
♦ Aina valmiina auttamaan hädässä !
♦ Saattaa ajautua helposti sarvekkain urosten kanssa !
♦ Kuva - Stag Lineart - FREE by Tavaris*

Roolipelaaja: Varje


ebin. tulossa Saga Kolja
avatar
Varje
Lauman sotilas
Lauman sotilas

Viestien lukumäärä : 1229
Join date : 29.12.2012
Ikä : 20
Paikkakunta : Siellä sun täällä, enimmäkseen täällä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa