Viserys

Siirry alas

Viserys

Viesti kirjoittaja Katkeransuloinen lähetetty Su Maalis 24 2013, 07:49(c) Katkeransuloinen

» Virallinen nimi: Visertävä Viserys
» Kutsumanimi: Viserys
» Sukupuoli: Uros ♂
» Ikä: 4,5-vuotias
» Lauma: Eteläinen lauma
» Asema: 3. Komentaja

• Viseryksen aikajanaan ja suhteisiin.

» Luonne:
Viserys on paljon sitä, mitä hän ennenkin oli ja myös sitä, mitä hän ei ole ennen ollut. Lähinnä hän on paljon töykeämpi ja viileämpi kuin entisinä aikoina. Viserys on ylpeä asemastaan ja on yleensä hyvin ulospäin suuntautunut sen suhteen. Hän esittelee mielellään taitojaan ja haluaa muiden ihailevan itseään.

Valehtelija, joka omistaa monia eri persoonia. Viserys ei ole mieleltään sairas, mutta omistaa pakkomielteen esittää tuntemattomille sitä mitä ei oikeasti ole. Hän oikeastaan rakastaa näyttelemistä ja varsinkin sitä jos saa sen avulla huomiota. Hän on todella taitava puhumaan eikä hänestä voi koskaan tietää puhuuko hän totta, vai ei. Ensimmäisen kerran kun hahmosi tapaa Viseryksen, saattaa hän saada kauriista ylimielisen tai itserakkaan vaikutelman. Mikäli hahmosi on tarpeeksi fiksun oloinen, saattaa uros alkaakin hieroa jonkinlaista tuttavuutta hahmoosi. Viserys omaa varsin nopeat hoksottimet saaliseläimeksi ja hyvin terävän älyn. Hän tarkastelee omissa oloissaan asioita hyvin usein kriittisesti, ja miettii kaiken pitkälle eteenpäin ja huolellisesti. Uros kyllästyy melko nopeasti asioihin, ja kaipaa elämältään älyllisiä virikkeitä pitääkseen itsensä tyytyväisenä.

Uros on sitä sorttia, että hänen aatoksistaan ei helpolla kiinni saa. Hän pitää jatkuvasti yllä eräänlaista esittämistä, eikä anna todellisen minänsä olla esillä missään muualla kuin oikeiden ystäviensä seurassa. Hän haluaa ensisijaisesti tulla pelätyksi alempi arvoisten joukossa, sillä hän ei ole mielestään saanut vanhemmiltaan sitä rakkautta mitä hän olisi aikoinaan toivonut.

Salaa omien ajatuksiensa valtakunnassa Viserys nauttii niistä, jotka kiinnittävät häneen huomiota. Vaikkei hän näyttäisikään iloiselta ulkoapäin, niin silti hän nauttii fiksuilta vaikuttavien kauriiden seurasta ja saattaakin tahallaan hakeutua heiden seuraansa uudestaan. Ajateltuaan jonkun olevan tarpeeksi hyvä urosta kohtaan uros kunnioittaa tuota ja hyvä(t) laumanjohtajatkin saavatkin kokea uroksen kohdalla kurkistuksen palvelualttiiseen tahoon. Perusluonteeltaan uros on samaa kuin nuorempana: oman tiensä kulkija, jota eivät muiden asiat juurikaan liikuta.

Viserys vaikka hän usein ajatteleekin ensimmäiseksi itseään ja omia etujaan, ei se tarkoita että hän ei pystyisi kiintymään tai rakastumaan. Tämä kuitenkin tapahtuu melko vaikean oloisesti, mutta ei pakolla vie hirveän kauaa aikaa kauriilta. Viseryksellä on kolme poikaa, mutta niin kuin häntä itseään ei kyseisiä vasojakaan oltu tehty rakkauden tähden. Vaan pelkän velvollisuuden takia. Uros ei ole koskaan rakastunut eikä itse asiassa tiedäkkään mitä sana- rakkaus tarkoittaa. Kuitenkin tuo toivoo syvällä sisällään, että joskus saa tehtyä johonkin naaraaseen oikeasti vaikutuksen ja saa vakituisen puolison itselleen. Hän kuitenkin osaa peittää tuollaiset haaveet ja elää elämäänsä päivä kerrallaan. Vaikka Viserys onkin tunnettu valehtelijan roolistaan laumassaan hän on ehdottoman luetettava, jos sattuu saamaan tältä lupauksen tai on sellaisella päällä. Viserys ei ikinä, ei edes oman henkensä uhalla mene rikkomaan kerran annettua lupausta. Lupaus on lupaus ja sen hän myös haluaa pitää.

» Ulkonäkö:

Säkäkorkeus: 130 cm
Pituus: 181 cm
Paino: 145 kg

Massakkaan ja raskaan ulkonäön omaava Viserys on säkäkorkeudeltaan satakolmekymmentä (130cm) senttimetriä korkea. Viserys on ottanut kokonsa kokonaan omaksi vahvuukseen ja hyödyntää sitä kaikin mahdollisin tavoin. Uros ei missään nimessä hyväksyisi sitä että siitä tehtäisiin hänen heikkoutensa. Hän on säkäkorkeuteensa nähden kerännyt itselleen massakkaan olomuodon, eli lihasta on kertynyt elimistöön enemmän kuin olisi tarve. Painoa hänellä on tarkalleen sataneljäkymmentäviisi (145kg) kilogrammaa. Ruumiinpituudelta uros on satakahdeksankymmentäyksi (181cm) senttimetriä pitkä.

Uroksella on Eteläisen lauman asukille tyypillinen pilkullinen ominaispiirre. Hänen turkkinsa on täynnä valkoisia pilkkuja. Viserys tosin on ahminut niitä geeniensä mukana todella paljon vanhemmiltaan ja lopputuloksena oli hyvin pilkullinen kauris. Viserys ei kuitenkaan ole niitä pilkullisimmista päästä olevia yksilöitä, mutta yksinkertaisesti ja ytimekkäästi hänestä huomaa helposti mihin laumaan uros kuuluu, mihin hän kuuluu erehtyisi vain sokea. Hänen turkkinsa on paksua ja karheaa. Hallitsevana ja dominoivana värinä vaaleanruskea karvapeite valkoisin merkein. Hänellä on tumma kuono ja kaulaa koristää valkea läikkä.

Hänen sarvet ovat vahvat, paksua luuta ja nelihaaraiset. Uros pitää sarvistaa hyvää huolta ja kohtelee niitä kuin kukkaa kämmenellä. Hän haluaa kantaa hänelle suodun kruunun kunnialla ja ei tiedä miten pystyisi elämää, mikäli joku vahingoittaisi hänen kruunuaan. Viseryksen silmät ovat keltavihreät ja hänen perusilmeensä on lauhkea, mutta hän yrittää pitää silmissään tietyn kovuuden, ettei esittelisi muille heikkouksiaan.

» Menneisyys:
Viseryksellä ei ole mitenkään erikoinen menneisyys. Hän on syntynyt Häivähdyksessä ja Eteläiseen laumaan. Hänen emonsa oli vanha yksilö synnyttäessään Viserystä ja lopulta Viserys jäi hänen viimeiseksi vasakseen. Emo kuoli tautiin Viseryksen täytettyä vuosia. Emon kuolema ei hirveästi kolauttanut Viserystä, sillä uros hyväksyi elämänkiertokulun. Kauriita syntyi, sairasti ja kuoli. Elämä oli sellaista. Viryksen elämä on ollut suhkot rentoa, eikä sitä ole pahemmin kolhittu.

Uroksen suurin elämänkokemus oli lauman yhdeksi komentajaksi nouseminen. Hän osoitti voimansa ja taitonsa lauman neuvoston vanhimmille ansaiten asemansa rankalla uurastuksella ja työllä. Hän on elänyt normaalia nuoren kauris hirvaan elämää ja on suunnitellut jatkavansa samaa rataan. Asemasta vielä ylöspäin nouseminen ei ole käynyt hänellä mielessä, sillä hän on tyytyväinen jo nyt korkeaaseen asemaansa. Tavallisesta laumalaisesta nouseminen äkillisesti komentajaksi oli Viseryksella aika suuri kolaus. Asema on tehnyt hänestä itsekkään eikä loppua vieläkään näy.


» Muuta:
» • Bittersweetin neljäs hahmo Häivähdyksessä.
» • Hahmo luotu: Ei tarkkaa tietoa. Hahmoa on valmisteltu silloin tällöin millon on ollut tarpeeksi kiinnostusta. Ulkonäkö on valmistunut esittelykuvan kera: 22.02.2013.
» • Hahmo tullut mukaan peliin: 24.03.2013
» • Hahmolla pelaaminen aloitettu 00.3.2013
» • Tällä hetkellä 3 urospuolista jälkeläistä. Nuorin pojista on Aristocrat, joka tuotti isälleen, eli Viserykselle pettymyksen. Poika oli ruvennut pelleilemään ystäviensä kanssa ja meni lopulta liian pitkälle. Komentajana, uroksena ja isänä Viseryksen tehtävänä oli ojentaa poikansa käytöstä. Hän ei itse kuitenkaan käsittänyt sitä, että nulikan käyttäytyminen johtui siitä, ettei hän ollut saanut haluamaansa isänrakkautta osakseen. Isä ja poika joutuivat pieneen käsirysyyn, joka lopulta johti siihen että Viserys sokeutti poikansa oikean silmän sarven iskulla ja karkotti hänet lopullisesti laumasta.
» • Huom! Mikäli olet kiinnostunut ottamaan yhden Viseryksen jälkeläisistä pelattavaksi ota minuun yhteyttä yksityisviestillä.
» • Mikäli hahmosi tarvitsee uroksen vasaa varten. Viserys on aina valmis hoitamaan homman kotiin. Poitsu on aina tarjolla isäksi. Wink
» • Viseryksen vahvuudet ovat hänen suuri kokonsa, joka tekee siitä myös hänen heikkoudensa. Hänellä on vahvat jalat, mutta toisinaan hän on hieman kömpelö.
» • Viseryksen heikkouksiin kuuluu hänen huono suuntavaistonsa. Hän eksyy helposti, eikä usein kysele naaraiden tavoin reittiä. Hänen mielestään on parempi selvittää kaikki itse ja sallia reitin kyselemiset
» Seuranhaku » Aikajanat » Suhteet »
Tulossa:
avatar
Katkeransuloinen
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 1480
Join date : 17.12.2012
Paikkakunta : Pääkaupunkiseutu

http://www.haivahdys.arkku.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa