Andromeda

Siirry alas

Andromeda

Viesti kirjoittaja Selimi lähetetty La Maalis 02 2013, 03:23Nimi: Andromeda
Kutsutaan: Andromeda, Romeda
Skp: Naaras
Ikä: 4
Lauma: Eteläinenlauma
Asema: Ei mitään erityisempää asemaa
Ääni: *klick*

Luonne: Andromeda. Tuo ikuinen ilopilleri. Romdea on kirjaimellisesti iki-iloinen. Hän löytää asioista aina ne parhaat puolet. Tietty niitä pahojakin päiviä on jolloin tuo tiuskii kaikille ja raivoaa ja huutaa. Sellainen päivänsäde tuo tosiaan on... Romeda on lojaali ystävä, mutta tuon kiintymystä on vaikea saavuttaa. Neitonen ei ihastu helposti. Ei todellakaan, saati sitten rakastu. Hän ei usko rakkauteen ensisilmäyksellä. Tuo osaa olla myös kettumainen ja kylmä, mutta se on se puoli neitosesta mitä harvemmin näkee. Romeda halveksuu phjoislaisia yli kaiken, sillä tuo ei ole näitä tavannut ollenkaan ja luulee kuten muukin lauma, että he ovat aivottomia tomppeleita. Tietenkään se ei ole totta, mutta nuori naaras ei ole vielä huomannut että he eivät ole sen tyhmempiä kuin etelälaisetkaan.

Menneisyys: Andromeda syntyi etelänlaumaan. Se on aina elänyt siellä. Tuo tunnetaankin lauman viihdyttäjänä. Hän kasvoi aivan rauhassa kaksivuotiaaksi asti, kunnes tuolle ja tämän äidille ilmoitettiin surusanoma. Romedan isä oli ollut lammella. Paikalle oli sattunut toinen hirvas. Heidän välilleen oli sattunut riita ja molemmat olivat menettäneet henkensä. Romeda on pysynyt siitä asti äitinsä hoivissa, mutta alkaa pikkuhiljaa tuosta erkaantumaan. Nuo eivät ole enää läheskään yhtä läheisiä kuin silloin joskus. Romeda päätti että laumalaisten välit olisi pidettävä hyvässä kunnossa jottei muut nuoret peurat kokisi samaa järkytystä kuin neitosemme aikoinaan.

Ulkonäkö:  Amdromeda on hyvinkin erikoinen neiti. Hänen turkkinsa on harmaavivahteisen ruskea. Siinä on valkeita ja mustia täpliä. Takajalkojen sorkat ovat hiukan isohkot, mutta sitä tuskin huomaa. Hännän tausta on tavanomaisen valkea ja sorkkien yläpuolella on myös hiukan valkeaa. Kaulan alaosa ja vatsa ovat myös väriltään valkeita. Silmät Romedalla ovat pähkinän ruskeat. Rakenne on siro, mutta kuitenkin isohko. Tuo ei oikeastaan kovinkaan paljoa kiinnitä huomiota ulkonäköönsä, mutta suuresta koosta ja vahvoista jaloista on hyötyä pakenemisessa ja myös tarpeen vaatiessa puolustautuessa. Pituutta tuolla on 158cm, säkäkorkeutta 95cm ja painoa 73kg.  


Muuta:
-Kolmas hahmoni häivähdyksessä
-Harvinaisen iloinen tapaus
-Etsii kumppania
-Haaveilee omista vasoista

Roolipelaaja: Selimi


Lumililja~Andromeda~Aavesointu~Ennus~Huurre
Tulossa: Kide/Myski/Pyry/Nuppu/Nietos
avatar
Selimi
Sarvipää
Sarvipää

Viestien lukumäärä : 615
Join date : 06.01.2013
Ikä : 18
Paikkakunta : Oulu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa