Kielo

Siirry alas

Kielo

Viesti kirjoittaja Koi lähetetty To Helmi 28 2013, 10:01

Nimi: Kielo
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 2 vuotta

Pituus: 150cm
Säkäkorkeus: 110 cm
Paino: 76kg

Lauma: Eteläisen metsän lauma
Asema: Tavallinen laumalainen

Luonne: Kielo on kärkäsluonteinen ja hyvin varovainen luottamaan kehenkään. Laumasieluksi sitä ei voi sanoa ensinäkemältä. Se viihtyy paremmin yksin, mutta pysyttelee kuitenkin lauman mukana. Sen vanhemmat ovat istuttaneet siihen syvän vihan Pohjoista laumaa kohtaan, ja se on täysillä mukana taistelussa.
Se viihtyy paremmin urosten seurassa, koska käyttäytyy itsekin vähän niiden tavoin. Pirteät ja aina hyväntuuliset otukset ottavat pahasti sitä aivoon, eikä se kauaa sellaisia jaksa katsella. Erityisesti nuoria vasoja se karttaa.
Se on aina kärttyisän näköinen, mutta keväällä sen voi nähdä jopa hymyilevän. Se rakastaa kevättä, ja se on parasta aikaa tutustua siihen. Silloin saattaa välttyä kipeiltä potkuilta, äkäisiltä sanoilta ja tarkoin tähdätyiltä puremilta. Pääosin naaras ajattelee vain itseään ja vähät välittää muista, mutta vaikeimpina aikoina ja vaaratilanteissa se on täysin ja ehdottoman uskollinen laumalleen.
Jos Kielon luottamuksen voittaa puolelleen, siitä paljastuu ihan toisenlainen ulottuvuus. Pohjimmiltaan naaraalle lauma on tärkeintä. Se on peittänyt ujoutensa ja pelkonsa itsekkään ja äkäisen ulkokuoren alle, eikä sen suojapanssaria ole helppo murtaa. Se ei ole lainkaan avautuvaa tyyppiä.

Menneisyys: Kielon vanhemmat kuuluivat Eteläisen metsän laumaan. Ne alkoivat vihata Pohjoista laumaa, kun niiden toinen vasa, Kielon vanhempi sisko, karkasi sinne. Vanhemmat istuttivat Kieloon lähtemättömän vihan ja halveksunnan toista laumaa kohtaan. Vanhemmat opettivat Kielon myös olemaan ehdottoman uskollinen laumalle. Kielon ollessa vuoden vanha, sen isä kuoli vanhuuteen. Emä meni muutaman kuukauden päästä perässä jäätyään villipetojen hampaisiin. Kielo jäi yksin, mutta oli jo riittävän vanha huolehtimaan itsestään. Pian se kuitenkin huomasi, ettei tullut lainkaan toimeen toisten peurojen kanssa. Pitkien jalkojensa kanssa se kompuroi ja joutui usein naurunalaiseksi. Se ei osannut kommunikoida kunnolla oltuaan suurimman osan ajasta vain vanhempiensa seurassa. Niinpä se vähitellen kehitteli kipakoita vastauksia toisille, eikä vaivautunut enää oleman ystävällinen kenellekään. Se syrjäytyi vähän laumasta, mutta vahvoina elivät edelleen ajatukset uskollisuudesta omaa laumaa ja vihasta toisia laumoja kohtaan.

Ulkonäkö: Kielo on rakenteeltaan siro ja pitkäjalkainen. Sen turkki on paksua ja päistään taipuisaa, mikä saa sen näyttämään takkuiselta. Väri on vaaleaa, punertavan sävyistä, ja valkoiset pilkut näkyvät siinä hyvin. Väri vaalenee selästä vatsanpohjaa kohden, jolloin vatsanpohja on miltei valkoinen. Sillä on ilmeikäs pää ja kirkkaanvihertävät silmät. Sirosta rakenteesta huolimatta se on melko lihaksikas, mikä mahdollistaa räjähtävät lähdöt ja nopean juoksemisen.

Roolipelaaja: Koi
avatar
Koi
Pelokas vasa
Pelokas vasa

Viestien lukumäärä : 43
Join date : 28.02.2013
Ikä : 21

http://metsaveriset.blogspot.fi/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa