Candy

Siirry alas

Candy

Viesti kirjoittaja Akame lähetetty To Helmi 21 2013, 07:40

Nimi: Candy
Skp: Uros
Ikä: 2 vuotta
Lauma: Eteläisen metsän lauma
Asema: Laumailainen

Luonne
Candy usein villi ja vapaa nuori peura. Tuo pitää seikailuista ja saattaa joutua aika helposti vaikeuksiin. Villistä ja riehakkaasta luonteestaan huolimatta Candy saa aika helposti ystäviä. Candy keksii toisille pieniä piloja mutta ei halua kenellekkään mitään pahaa. Hankalissa tilanteissa Candy osaa kyllä vakavoitua jos tilanne sellaista vaatii. Candy on hieman ylpeä ja harvemmin ujo. Candylla on yllättävän huonotuuri ja sitä vain vahvistaa nuorukaisen uhkarohkeus ja seikkailun jano. Kokematon uros yrittää aina toimia omasta milestään oikein ja toisten hyväksi. Tosin nuoren peuran tulevaisuus riippuu täysin sen kohtaamista peuroista ja Candy on altis monille vaikutteille. Candy on uhmakas eikä juurikaan kunnioita ketään ja unohtaa joskus hyvät käytöstavat vanhempien peurojen kanssa. Candyn on hankala pysyä aloillaan saati kuunnella ohjeita ja saattaa vain llähteä metsiin ominpäin. Nuori uros ei kaihda muiden peurojen seuraa ja tuo ei pidä yksinolosta. Pitää kaikkia ystävinä ja siinä on taas yksi syy miksi Candy joutuu niin usein vaikeuksiin. Candy haluaa tietää kaiken ja saattaa tahattomasti ärsyttää muita peuroja kysymyksillään. Candy on leikkisä ja huumorintajuinen. Nuori uros haluaa onnistua kaikessa ja saattaa masentua jos ei onnistukkaan. Usein syyttää itseään jos jotain pahaa on sattunut. Candy on aina puhelias ja jos tuo on hiljainen niin jokin on oikeasti pielessä. Taistella Candy ei oikein osaa mutta nuorukainen on nopea jaloistaan ja tuon voimakkaat jalat on luotu juoksemiseen ja loikkimiseen. Candy pitää erityisesti seikkalemisesta ja juoksemisesta ja nuorukainen tutkii innoissaan paikkoja.

Ulkonäkö
Candy on aika pienikokoinen valkohäntäpeura. Tuo on siro ja pitkäjalkainen. Turkki on vaalean ruskea ja siinä on vivahde tummempaa ruskeaa selässä, päässä ja jaloissa. Vatsa, kuono ja osittain jalat ovat vaaleammat kuin muu keho. Turkki on lyhyttä ja häntä tietenkin valkoinen. Nenä ja sorkat ovat reilusti tummemmat mutteivat mustat. Silmät ovat tumman ruskeat ja niissä on aina ystävällinen katse. Candy on hyvin ylpeä vielä varsin pienistä sarvistaan ja harjoittelee niiden käyttöä ahkerasti.  Kaulassa ja vatsassa on myös hieman valkoista. Candy ei ole tarkka turkkinsa puhtaudesta joten tuo on usein kurainen rämmittyään jossain suon laitamilla.

Menneisyys
Candy syntyi laumattomille, mutta Cabdy ei sitä tiedä. Candyn emo hylkäsi poikasensa Candyn ollessa hyvin nuori. Syytä tähän Candy ei ole ikinä saanut selville. Candy ei muista emostaan juuri mitään eikä ikinä saanut tavata isäänsä. Vasan löysivät Eteläisen metsän lauma ja ottivat tuon huostaansa. Candy kasvoi nopeasti ja eleilee laumassa vieläkin. Candy luulee olleensa aina samassa laumassa. Candy oppi nopeasti lauman tavoille mutta on tuolla aikamoisena riesana vilkkaan luonteensa takia.

Muuta
Pelaaja: Akame
Hahmo luotu 21.2.2013
avatar
Akame
Pelokas vasa
Pelokas vasa

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 21.02.2013

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa