Orion

Siirry alas

Orion

Viesti kirjoittaja Alfawolf lähetetty Ma Helmi 04 2013, 10:10

Nimi• Orion
Lempinimi• -
Nimen alkuperä• Orion on tähdistö, joka sijaitsee taivaanekvaattorin molemmin puolin Härän, Ison koiran ja Kaksosten välissä.
Ikä• 2 vuotta
Sukupuoli• Uros
Laji• Valkohäntäpeura
Lauma• Laumaton
Asema• -

» Seuranhaku


©Alfawolf


"Joka voiman hallitsee ja on viisas toimissaan
Kaiken saada voi hän aikanaan

Käyt sä matkaa aikuisuuteen
Painajaiset vainoaa
Sinä kohtaloosi uuteen
Nyt pääset ainoaan

Hän on mies ken taivaisiin
Tahdon tään käy saartamaan
Suora selkä, olkoon niin
Aikamies on mies hän aikanaan"


Ulkonäkö
Orion on vielä selkeästi kasvuiässä, nuoren hirvaan runko on edelleen hyvin kevyt ja paikoitellen sirokin. Nuoren hirvaan ryhti on jo kuitenkin maskuliinen ja Orion omistaa lihaksiakin nuoressa kehossaan.
Orionilla on vahvat jalat, joita koko hirvaan elämän ajan kestänyt vaeltelu on voimistanut ja Orionilla onkin erityisen paljon hyppyvoimaa takajaloissaan. Tukevat sorkat antavat nuorukaiselle varman askeleen vaikeammassakin maastossa.
Orionin pää on ilmeikäs ja suuret ruskeat silmät yhdistettyinä kauniiseen, siroon korvapariin tekevät nuoresta hirvaasta varsin komean ilmestyksen jo nuorukaisena. Orionin sarvet ovat nuoren iän vuoksi hyvin vaatimattomat, mutta jo niidenkin avulla Orion osaa vaikuttaa. Sarvien väri on hivenen erikoinen, sillä sarvet, kuten nuoren hirvaan sorkatkin, ovat lähes mustat ja kiiltävät vain himmeästi.
Orionin karvapeite on pehmeää ja tiheää, talvisin lämmintä ja suojaavaa. Väriltään karva on vaaleanbeigeä. Orionin päälaki ja korvat säkään asti, loppuselkä ja hännän yläosa sekä jalat ovat lähes mustat. Hännäntyvessä tumma väri venyy hiukan kehystämään hirvaa valkeaa peräpeiliä. Selässä pään ja hännän mustien kuvioiden välissä on vielä soikea tumma läikkä. Silmänympärykset, turpa, kaulan laikku, vatsa, jalkojen sisäpuolet ja hännän alapuoli ovat puhtaanvalkeat.

Säkäkorkeus• 115 cm
Ruumiin pituus• 155 cm
Paino• 95-100 kg

"Sinä opit kaiken itse
Ja yksin kuljet ties
Muttei usko vahva järky
Susta kasvaa voi vielä mies"


Luonne
Orion on luonteeltaan melko tyypillinen nuori peurahirvas, hän on useinmiten hyväntuulinen ja ystävällinen kaikille mutta nuoren ikänsä vuoksi on Orion myös melko kärsimätön ja nuorukaisen pinna voikin palaa nopeasti. Orion ei kuitenkaan ole mikään jatkuvasti kiukutteleva äkäpussi vaan yleensä nuorukainen on rento ja positiivinen.
Puhelias ja ulospäinsuuntautunut Orion tulee helposti tutuksi vieraiden kanssa ja vain harvoin nuori hirvas jää sanattomaksi. Varsinkin ärsyyntyessään Orion osaa suoltaa pilkkanimen jos toisenkin ja tietää myös, mistä naruista vetää toista ärsyttääkseen.
Orion koettaa tulla toimeen mitä erilaisimpien persoonien kanssa, mutta joskus nuori mieli ei toimi aivan täydellä teholla ja uros saattaa heittäytyä nenäkkääksi, varsinkin sellaisille peuroille, joiden kanssa nuorukainen ei alun alkaenkaan tule toimeen.
Vanhempiin peuroihin hirvas suhtautuu kunnioittaen, mutta saattaa näillekkin puhella rennosti ja vitsikkäästi, minkä vanhemmat yleensä ottavat pilkantekona. Silti Orion arvostaa vanhojen peurojen kokemusta ja ottaakin näistä mielellään oppia.
Naaraille Orion on kohtelias ja Orion nauttiikin naarasseurasta. Silti mikään naistennaurattaja ei herra ole, mutta sen oikean kohdatessaan osaa olla kyllä todellinen hurmuri.
Vasoista Orionilla ei vielä ole selkeätä käsitystä, nuori hirvas tuntee olonsa usein pikkupeurojen seurassa hiukan vaivaantuneeksi. Mutta jo vieroitetut, mahdollisesti ensimmäisiä sarviaan kantavat nuorukaiset voivat saada Orionista taas mukavan harjoittelukaverin, joka ottaa mielellään harjoitusmatseja toisten hirvaiden kanssa.

"Hän on mies ken taivaisiin
Tahdon, tään käy näin saartamaan
Suora selkä, olkoon niin
Aikamies on mies hän aikanaan

Ken toista opettaa
Myös hän itse opin saa
Me rakkautta kaikki tarvitaan"


Menneisyys
Orion syntyi emälleen Virgolle toukokuun lopulla yhdessä pienen sisarensa kanssa. Valitettavasti naarasvasa oli heikko eikä elänyt muutamaa tuntia pidempään.
Orion jäi emälleen ainoaksi vasaksi, mikä takasi pienelle urokselle kaiken rakkauden ja emän viisauden, mikä Virgolla oli annettavanaan. Orionin vasa-aika oli rauhallista ja normaalia, sen emä oli viisas ja hyvä opettamaan vaalealle vasalleen maailman ihmeitä ja Orionhan myös oppi, se imi tietoa itseensä kuin sieni.
Kun Orion oli nelikuukautinen, lopetti Virgo vasansa imettämisen ja Orion alkoi myös kuljeskella enemmän omin päin. Eräänä päivänä Orion oli laiduntamassa muiden nuorien peurojen seurassa jonkin matkan päässä äidistään ja muista "vanhuksista" kun Virgo yhtäkkiä pärskähti hätääntyneenä, kuopaii maata jaloillaan ja säntäsi nuoria kohti, häntä nostettuna korkealle valkeaksi hälytysmerkiksi. Hätääntyneesti Virgo huusi:
"Se on ihminen! Paetkaa!"
Nuoret peurat säntäsivät aikuisten mukana pakoon syvälle metsään, mutta Virgo sai osuman, joskaan ei kuollut. Orion taistelu pakohaluaan vastaan ja jäi äitinsä luo, kannustaen tuota jatkamaan. Reilun kilometrin päässä Virgo lyyhistyi lopulta uupumuksesta ja vaikka Orion teki kaikkensa, ei naaraspeura jaksanut nousta. Orion kuuli ihmisen koirien haukun lähenevän ja katsoi äitiinsä, pyytäen nopeasti:
"Pyydän, äiti. Nouse ylös! Jaksat kyllä...! Tule kanssani."
Virgo katsoi nuorta vasaansa, joka seisoi vieressään täristen, naaraspeuran pudistaessa päätään.
"En jaksa, rakas lapseni. Juokse sinä. Juokse niinkuin olen opettanut. Juokse pois ja elä, sillä sitä minä toivon sinulle."
Orion hätkähti kuullessaan koirien haukun yhä lähempää ja nopeasti nuori hirvas katsoi haavoittunutta äitiään, tietäen, ettei voisi auttaa tuota. Nopeasti Orion hyvästeli äitinsä ja pakeni. Orion tuskin surultaan kuuli hetkeä myöhemmin laukausta, jolla ihminen päätti sen äidin elämän.

Alkoi Orionin elämän vaikein vaihe, jota kesti hieman yli vuoden ikään saakka. Sinä aikana nuori hirvas vaelteli missä milloinkin, saaden tuta reviiriään puolustavien vieraiden peurahirvaiden raivon ja kauhun kun susilauma ahdisti nuorta peuraa. Kun Orionin sarviin alkoi tulla jo hiukan näköä, vaikka vaatimattomat ne olivat vieläkin, oli hirvas saapunut Häivähdyksen metsiin. Sinne nuori Orion asettui ja alkoi selvitellä hiljakseen metsän kahden lauman eroja päättääkseen kumpaan se halusi liittyä.

"Kuulet unelmasi armaat,
ne muodon vielä saa
Unohtuu jo huolet harmaat
Vain toivo vaaditaan

Hän on mies ken taivaisiin
Tahdon, tään käy saartamaan
Suora selkä, olkoon niin
Aikamies on mies hän aikanaan

Aikamies
Aikamies on mies hän aikanaan"


Muuta

- Orion tulee liittymään Eteläiseen laumaan, vaikka vaikeuksien kautta.
- Alfan toinen hahmo Häivähdyksessä
- Hahmo luotu 03.02.2013
- Hahmolle tullaan etsimään kumppani + mahdollista jälkikasvua
- Hahmon tunnuskappale on Disneyn Tarzan elokuvasta kappale Aikamies (lyriikat esittelyssä)
- Hahmon äänenä toimii Pekka Kuorikoski. »Näyte »Näyte2

Pelaaja• Alfawolf


~Paha on palkittava oikeudella, hyvä hyvällä~

•Seuranhaku

Tulossa Lyra & Cassiopeia
avatar
Alfawolf
Sarviaan kasvattava
Sarviaan kasvattava

Viestien lukumäärä : 190
Join date : 29.01.2013
Ikä : 28
Paikkakunta : Pääkaupunkiseutu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa