Ukko

Siirry alas

Ukko

Viesti kirjoittaja Katkeransuloinen lähetetty To Tammi 31 2013, 05:30

» Virallinen nimi: Leimu
» Kutsumanimi: Ukko, vanhus, setä, vanhin
» Sukupuoli: Uros ♂
» Ikä: 8,5-vuotta (vanhus)
» Lauma: Pohjoinen lauma
» Asema: Yksi lauman vanhimmista

• Ukon aikajanaan ja suhteisiin.

» Luonne:
Paljon elämänkokemusta ja viisautta kerännyt Ukko on elänyt pitkän ja raskaan elämän. Toivoen, että hänelle suotaisiin vielä useampi vuosi lisää elinaikaa. Joka tosin olisi epätodennäköistä luonnonvaraiselle saaliseläimelle. Ukko on lempeä vanhus joka rakastaa vanhojen muistelua ja satujen kertomista vasoille. Vaikka hän onkin oikea lepseä herra ja luulee olevansa ikuisesti nuori poika on hänelläkin niitä huonoja päiviä. Jos sattumalta törmäät kärttyisään Ukkoon todennäköisesti hänen paikkojansa särkee tai kolottaa ja tekee samalla hänestä yhtä vihaisen kuin ampiaisen, joten silloin on parasta pysyä vanhuksen tieltä mahdollisimman kauas.

Ukkokin on joskus ollut nuoripoika. Nuoruudessaan hän oli kohtelias, viriili ja vilkas nuorukainen, joka oli aina naurattamassa naisia ja piristämässä heidän päiviään hymyllä ja vitseillä. Häntä jopa kutsuttiin lauman keskuudessa naistennaurattajaksi. Elämäni oli siihen asti ihanaa. Kunnes hän sai huomata, että vuodet vierivät eteenpäin ja oli hänen aika rauhoittua. Päivä kerrallaan hän sai huomata ystäviensä kuoleman ja hänen jatkavan elämää eteenpäin minne se häntä askel kerrallaan vei. Ukko on kiitollinen jokaisesta elinvuodestaan ja siitä, mitä se on hänelle tuonut mukanaan.

» Ulkonäkö:

Säkäkorkeus: 125 cm
Pituus: 186 cm
Paino: 96 kg

--> Värit <--- Kuvapohja by: Goldghost
Ukolla on valkohäntäpeuralle tyypillinen suojaväri, joka on ollut yksi onnenkorsi hänen elämässään. Korkea ikä näkyy ulkonäössä. Turkki on harmaanruskea kera valkean kaulaläiskän. Turkki on harmaantunut, vatsa roikkuu ja ryhti on raskaiden sarvien painava. Pää on usein kallellaan, sillä vasen sarvi on puoliksi poikki ja aiheuttaa tasapainon herpaantumista. Sorkat ovat lohkeilleet ja kuluneet tylsiksi. Niillä on kävelty, juostu ja eletty koko elämä, joten ne ovat myös kärsineet siitä. Vanhuus on tehnyt Ukon luista sekä rakenteesta kovin heiveröisen näköisen. Paino on laskenut vuosien varrella ja osittain hänen kroppansa näyttäkin koostuvain pelkästä luiden päällä olevasta nahasta. Turkki on karheaa ja iän kulumaa, eikä pidä niin hyvin sisällään lämpöä kuin ennen. Pakkas- ja rankkasade pitävyys on heikentynyt suuresti ja samalla saanut hänen jokaista paikkaa särkevän ja kolottavan.

» Menneisyys:
Ukko on syntynyt Häivähdyksen metsässä. Pakkasten valtakuntaan, Pohjoiseen laumaan niin kuin hänenkin vanhempansa ja heidän vanhempansa jatkuen aina niin kauas sukupuuta kuin kauriit jaksavat sukupuitansa varjella. Ukko kasvatettiin pohjoisen tavoille ja hänen emänsä nimesi hänet Leimuksi, sillä hän syntyi metsäpalojen aikoihin salamien osuessa puihin ja sytyttäen ne tuleen. Siitä myös hänen toinen nimensä. Lieskuva Leimu, johtuen papparaisen tulisesta puolesta, jota harva on ikinä päässyt näkemään.

Ukon korkean iän salaisuus on mahdollisesti se, että hän ei ikinä jäänyt metsästäjien ansoihin tai kelvannut paistiksi huonon yleiskuntonsa takia. Ukko oli nuoruusvuosinaan kovin laiha ja mitäänsanomaton poikanen ja välillä hän muisteleekin lämmöllä niitä vuosia kun naaraat katsoivat häntä pitkin nenänvarttansa. Kunnes hän kasvoi aikuiseksi ja oli pian parhaassa iässään kuin uros voi ikinä olla. Massaa hän ei kuitenkaan pystynyt keräämään niin paljon kuin ihanneuroksilta vaadittaisiin, mutta siitä huolimatta hän kelpasi huonompinakin vuosina naaraille ja sen ansiosta hänen sukunsa onkin haarautunut ympäri Häivähdystä, Pohjoista laumaa virraten samaa verta monissa kauriissa.

Vanhoilla päivillään Ukko keskittää toimintansa keskustellen mukavia johtajan ja muiden asemaltansa korkeiden yksilöiden kanssa. Hän on hyvin kiinnostunut lauman toiminnasta ja muistelee mielellään menneitä aikoja nuorempien kanssa, sillä hyvin monet kauriit hän on nähnyt vasa-aikoinaan.

» Muuta
» • Bittersweetin kolmas hahmo Häivähdyksessä.
» • Hahmo tullut mukaan peliin: 31.01.2013
» • Hahmolla pelaaminen aloitettu 00.2.2013
» • Ukkolla on lukematon määrä jälkeläisiä ja jälkeläisen jälkeläisiä. Hän tuskin tuntee puoliakaan oman sukunsa linjan jatkajista, mutta on siitäkin huolimatta hyvin kiinnostunut lapsenlapsistaan ja heidän hyvinvoinnista.
» • Vihaa talvea.
» Seuranhaku » Aikajanat » Suhteet »
Tulossa:
avatar
Katkeransuloinen
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 1480
Join date : 17.12.2012
Paikkakunta : Pääkaupunkiseutu

http://www.haivahdys.arkku.net/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa