Konoi [johtaja]

Siirry alas

Konoi [johtaja]

Viesti kirjoittaja Lucifer lähetetty Ke Tammi 30 2013, 10:09

Perustiedot

Nimi » Konoi
Sukupuoli » Uros
Ikä » 5
Lauma » Pohjoisen metsän lauma
Asema » Lauman johtaja
Roolipelaaja » Lucifer

• Kuvat: 1

Seuranhaku

ULKONÄKÖ

Säkä 106cm Paino 101kg

Konoin olemus, ylväs ja itsevarma johtajatyyppi, näkyy jo tuon ulkonäöstä. Raskasrakenteinen uros kantaa massansa, joka koostuu mm. treenatuista lihaksista ja toki normaalista rasvakerroksesta, mikä on normaalia terveelle peuralle, kepeästi pitkillä ja vahvoilla jaloillaan.
Puhtaanvalkoinen turkki on ehkä huomiota herättävin asia Konoissa, mutta normaalista albiinosta poiketen Konoilla on kuitenkin siniset silmät. Uroksen väritys siis poikkeaa tavallisesta peurasta. Turkin karva on suurimmaksi osaksi melko karheaa, mutta kesäisin se on hieman pehmeämpää. Hyvää suojaväriä turkki ei tuo kuin talvisin, jolloin tuo oikein sulautuu maisemaan. Muina vuoden aikoina paljastuu eläin liiankin hyvin ympäristöstään, mikä voi tuottaa joskus jonkinlaisia ongelmia.

LUONNE

Konoi on synnynnäistä johtajatyyppiä tai ainakin omasta mielestään tuo soveltuu hyvin johtajaksi ja arvokas olemus vahvistaa vaikutelmaa. Luovuttaminen ei kuulu uroksen luonteenpiirteisiin, vaan tuo yrittää aina kaikkensa päästäkseen tavoitteeseensa. Hitusen jääräpäinen, mutta suhteellisen ystävällinenki ja osaa sanoa sanottavansa. Tutustuttaessa Konoin oppii tuntemaan, mutta sekin tapahtuu omalla painollaan.

Suurta intoa tappeluihin uroksella ei ole, sen suuremmin kun vain normaalit yhteenotot joita voi sattua miltei päivittäin, eikä tuo väkisin haastaa riitaa, ellei seuralainen sitä kerjää. Oman lauman jäsenten kanssa Konoi välttelee kiivaampaa sananvaihtoa suurempaa yhteenottoa, sillä haluaa pitää hyvät välit ns. perheeseensä.
Luottamuksella on myös suuri osa herran luonnetta, sillä hän arvostaa sitä, että osaa pitää sellaiset asiat jotka eivät muille kuulu niin itsellään. Katkera tai mustasukkainen Konoi on vain harvoin ja silloinkin yrittää peittää sen muilta.

MENNEISYYS

Konoi syntyi vuoden myöhemmin kuin hänen veljensä Devin. Molemmille valkeni pian se, että vain toisesta voisi tulla johtaja. Devin yritti kaikin keinoin saada veljensä pois päiviltä, mutta Konoi tajusi tuon temput ja välttyi niiltä. Veljesten vanhemmat huomasivat tilanteen Devin sai häädön laumasta. Konoin emä opetti tuolle kuinka tulla hyväksi johtajaksi, jos tilaisuus siihen varmasti valkenisi. Vaelleltuaan muutaman vuoden metsissä palasi Konoi emänsä kanssa lauman pariin. Järkytys sokaisi molemmat, sillä he saivat kuulla, että silloinen lauman johtaja, Konoin isä oli kuollut.

Susilauma oli hyökännyt peurojen kimppuun ja siinä samassa Konoin isä oli menehtynyt. Ajatus siitä, että hän oli kuollut, oli masentava ja Konoilla kesti tottua todellisuuteen kaiken tuon jälkeen. Hänen emänsäkin katosi tietämättömiin pian uutisen jälkeen, eikä urokselle jäänyt enää ketään vierellensä. Sen myötä Konoi valittiin johtajaksi ja pian muutkin tottuivat tilanteeseen, että nyt laumaa johti uusi peura.

Extra

- Tietoja muokattu alkuperäisten tietojen perusteella
- Hahmo ei ollut alkuperäisesti omani
- Luonne voi tulla muokkautumaan vielä
- Toinen hahmoni Häivähdyksessä

© Lucifer
Kopionti ehdottomasti kielletty !
avatar
Lucifer
Pohjoisen lauman johtaja
Pohjoisen lauman johtaja

Viestien lukumäärä : 369
Join date : 26.12.2012
Paikkakunta : Joensuu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa