Lumililja

Siirry alas

Lumililja

Viesti kirjoittaja Selimi lähetetty Ti Tammi 08 2013, 07:52


Kiitokset Bittersweetille!

~Perustiedot~

Nimi: Lumililja
Kutsutaan: Lilja, joskus myös Lili
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 4½ vuotias
Lauma: Pohjoinen metsän lauma
Asema: Ei vielä missään asemassa
Tunnari/Ääni: *kilck*

~Ulkonäkö~


Liljan turkki on tiivistä ja silkksitä. Se kestää hyvin vettä, ja tuulta. Karva on väriltään puhtaan lumen valkoista. Jalat ovat sirot ja soveltuvat hyvin kallioilla ja metsissä loikkimiseen. Lilja on hyvin nopea, mutta myös vahva. Runko on myös siro, ja voimakas. Pää on hieman kolmion muotoinen, ja se on myös siro. Silmät ovat jään siniset. Lilja on saanut muutaman arven oikeaan etuseensa kun kuuli äitinsä katoamisesta. Tuo juoksi silloin pitkän matkaa kunnes piiloutui luolaan jossa sattui lymyilemään kyy joka onnistui puraisemaan Liljaa jalasta, mutta myrkky kuitekin pakeni neidon verestä kun tämä lepäsi luolassa, ja jäljelle jäivät vain kivuliaat arvet jotka tuottavat kipua yhä naaraan juostessa. Korvat ovat tuolla sopusuhtaiset kuten muutkin ruumiin osat. Hännän päässä on hieman tummempaa ja selkärankaa pitkin kulkee harmahtava siima(kuvio) aina turpaan asti. Tuon pituus on 1,65m, säkäkorkeus 90cm ja paino 75kg.


~Luonne~


Lilja on hiljainen ja kiltti nuori naaras. Hän on usein sivustaseuraaja ja jää ulkopuoliseksi värityksensä takia, koska ei tunne kuuluvansa joukkoon. Neito auttaa ystäviään aina, ja joskus myös tuntemattomia, mutta se riippuu myös tilanteesta. Lilja hankkiutuu usein hankaluuksiin, muttei oikeastaan sitä ollenkaan tahdo. Viihtyy omassa rauhassa, mutta on myös varsin sosiaalinen. Naaraaseen on helppo tutustua, ja tuosta saa helposti hyvän ystävän, mutta hieman vaivaa on nähtävä. Lilja ei ole kovinkaan rohkea, eikä siis monestikaan jää taistelemaan, vaan mielummin pakenee ja eksyttää vihollisen, mutta jos on pakko niin hän taistelee. Lilja on taitava valehtelemaan, muttei kuitenkaan kovinkaan usein valehtele. Neito ei ihastu helposti, ja vielä hankalampaa on saada tuo rakastumaan aidosti. Naaras ei suutu kovinkaan helposti, mutta Lilja on hyvin pitkävihainen, ja jos tuon luottamuksen kerran menettää, sitä tuskin enää saa takaisin.

~Menneisyys~


Pohjoisen metsän laumassa oli kaksi nuorta peuraa. Heidän nimensä olivat Hopeakuu ja Aamurusko. Heille syntyi pian vasa. Vasa oli lumivalkea ja sai nimekseen Lumililja. Lumililja kasvoi, mutta pian tämän isä, Hopeakuu kuoli törmätessään karhuun. Aamurusko meni suunniltaan surusta ja tuo suorastaan sekosi. Hän katosi pian kuulumattomiin. Pian kuitenkin Aamuruskon ruumis löydettiin joenvarresta. Lumililja kasvoi siis orpona. Hänestä kehittyi ujo nuori peura jolla ei ollut paljonkaan ystäviä, sillä tuo ei itse uskaltanut mennä puhumaan kellekkään. Lumililja vaelteli yksinään metsissä ja vaeltelee yhä. Tuolle itselleen ei ole oikeastaan sattunut mitään sen kummempaa. Yksinäistä ja kurjaa elämää hän vain viettää, mutta voihan tilanne aina parantua ja muuttua. Voihan tuo vaikka rakastuakin. Mistä sitä koskaan tietää.

~Extra~


-Ensimmäinen hahmoni Häivähdyksessä
-Silmien väritys on hyvin harvinainen
Hahmo (c) Selimi
Kuva (c) Bittersweet


~Suhteet~


Kuka/Roolija/jotakin hahmosta

Pähkinä/Emppu
•Mukava hirvas. Hän pelasti Liljan metsästäjien vanhasta ansakuopasta vaikka loukkasi itsensä siinä puuhassa. Hirvaasta jäi Liljalle auttavainen ja hauska kuva.

Daarian/Varje
•Kaksikko tapasi runsaalla niityllä. Pientä keskustelun tynkää syntyi. Tämän kuitenkin keskeyttivät heitä kohti hyökkäävät sudet. Molemmat pääsivät pakenemaan ja erosivat samalla. Kovinkaan hyvää vaikutelmaa ei tuo etelän laumalainen antanut.

Halla/Haiko
•Liljan oma pikku kulta. Pari tapasi lammella kun Lilja oli pudonnut jäihin. Halla auttoi tämän sarvillaan ylös. Halla ja tuon ystävä Jeroan lämmittivät Liljan ja pelastivat tämän jäätymiseltä. Mukana oli myös muita Hallan nuoria hirvas ystäviä.

Mistelinoksa/Bittersweet
•Misteli ja Lilja tapasivat suurella kalliolla. He juttelivat aikansa ja Lilja pitää Misteliä oikein mukavana. Jonkinlaisia ystäviäkin taitavat tyttöset olla.

Ukko/Bittersweet
•Kun Lilja oli nuori ja tuon vanhemmat olivat kuolleet oli Ukko tuolle kaikista läheisin. Lilja pitääkin tuota eräänlaisena isähahmona itselleen ja vasoilleen tuo on isoisä.

Hohka/Kuolio
•Lilja ja Hohka tapasivat normaaleissa merkeissä. He juttelivat aivan rauhassa kunnes Hohka päätti alkaa hiukan ärsyttämään Liljaa. Halla sattui paikalle luullen Hohkan aikovan Liljalle jotain pahaa. Pojilla oli sanaharkkaa kunnes Lilja lopetti sen häipymällä suutuksissaan paikalta.

Nähnyt: Halla, Pähkinä, Daarian, Mistelinoksa, Ukko, Hohka, Routa, Konoi
Tavannut: Halla, Pähkinä, Daarian, Mistelinoksa, Ukko, Hohka, Routa, Konoi
Tutustunut: Halla, Pähkinä, Mistelinoksa, Ukko, Hohka, Konoi
Ystävystynyt: Halla, Pähkinä, Mistelinoksa, Ukko
Ihastunut: Halla
Tunnustanut ihastuksen: Halla
Ihastuksen tunnustuksen saanut: Halla
Rakastunut: Halla
Rakkauden tunnustuksen antanut: Halla
Kumppani: Halla
Vasat: Huurre, Kuunkajo
Enemmän miinuksen puolella: Daarian
Halveksii:
Vihaa:


~Fanart~Kiitoksia SonicFactorylle!


Kiitos Fugou!
avatar
Selimi
Sarvipää
Sarvipää

Viestien lukumäärä : 615
Join date : 06.01.2013
Ikä : 18
Paikkakunta : Oulu

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa